Haberler

Sedat Peker "Telefon görüşmesini yayınlarım" diye tehdit etti, Nedim Şener anında yanıt verdi

Güncelleme:

Sedat Peker sosyal medyadan gazeteci Nedim Şener'e, kendisine "Pislik" dediğini öne sürerek, "Bu kelimeyi düzelt. Yoksa AK Parti'nin en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görüşmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım" dedi. Şener ise "Sana pislik demedim. Bir suç örgütü liderinden özür dilemem" cevabını verdi.

Sedat Peker, sosyal medyada gazeteci Nedim Şener'i hedef aldı. Art arda yapılan paylaşımlar bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

SEDAT PEKER: BEN DÜŞMANINIZ OLABİLİRİM ANCAK PİSLİK DEĞİLİM

Peker kendisinin yönettiği "Uzun Çavuş" adlı hesabı üzerinden Nedim Şener'e yönelik şu ifadeleri kullandı: "Nedim Şener Benim kontrolümde olan freudun_talebe isimli sayfa Twitter tarafından kapatıldıktan sonra, aynı isimle sahte hesap açan bazıları benim söylemediğim şeyleri, ben söylemişim gibi yazıyorlar. Bu sayfa bana ait değil diye tekerrür kere düzeltme yaptım. Senin hakkında o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklı olarak benim söylediğimi düşünüp bana pislik demişsin. Benim çocuklarım var. Bu kelime onları üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu AK Parti'nin en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düşmanınız olabilirim ancak pislik değilim. Şerefli bir düşmanım" dedi.

Sedat Peker'den Nedim Şener'e tehdit: Telefon görüşmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım

Sedat Peker'den Nedim Şener'e tehdit: Telefon görüşmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım

NEDİM ŞENER: KİMİN HAKKINDA NE BİLİYORSAN PAYLAŞ

Nedim Şener ise Peker'in bu paylaşımlarına sosyal medyadan yanıt vererek "Sen dahil kimse benim hakkımda bir şey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatında toplu iğne başı kadar açığı olan biri değilim. Pislik lafını da kullanmadım ben. Bunların marifeti, varsa sözün bu FETÖ'cülere PKK, DHKP-C artıklarına söyle. Suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de değilim. Benimle ilgili olmasa da seni öven o üst düzey AKP'liyi ben de merak ettim şimdi.Ama buna rağmen eğer bir AKP'li benim hakkımda menfi bir şey söylemişse bu onun şerefsizliğidir, onunla da hesaplaşırım. yayınlamazsan senin de ondan farkın kalmaz Sen benim gözümde düşman değil suç örgütü liderisin. Senin kime düşman olduğun da beni ilgilendirmiyor. Kimin hakkında ne biliyorsan paylaş. Ama bir gün Türk adaletine hesap vereceksin." ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'den Nedim Şener'e tehdit: Telefon görüşmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım

Sedat Peker'den Nedim Şener'e tehdit: Telefon görüşmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım

PEKER: PİSLİK DEDİN Mİ DEMEDİN Mİ?

Sedat Peker, Nedim Şener'in paylaşımlarının ardından aynı hesaptan bu kez başka bir tweet attı. Paylaşımda şunla yazdı: "Sen yazılanı anlamıyor musun? Tayyip Bey'in kara kutusu seninle ilgili birşey söylemiyor. Benim nasıl yetişmiş bir devlet adamı olduğumu söylüyor. Başka neler neler söylüyor… Senin özrüne ihtiyacım yok. Tek bir cevap ver, bana pislik dedin mi demedin mi?"

ŞENER: SUÇ ÖRÜGÜTÜ LİDERİNDEN ÖZÜR DİLEMEM

Nedim Şener ise Peker'in bu paylaşımına karşılık şu cevabı verdi: "Sana söyledim bir suç örgütü liderinden özür dilemem. Benimle ilgili olmasa da seni öven o üst düzey AKP'liyi ben de merak ettim şimdi. Tekrar edeyim sana pislik demedim. Sen suç örgütü liderisin ve mutlaka Türk devletine hesap vereceksin."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nedim Şener Sedat Peker Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Halit:

gazeteciler arasında en güvenli sözüne güvendiğim mert olanı nedim şener dir özü sözü birdir vatanseverdir

188
218
yanıtYanıtla
tarik tufan:

adil olun nedim şener adamdır ofkeniz kininiz bi gun size doner insan onuru bu kadar ucuz değil . adil olun

yanıt30
yanıt33
Hamit Gündoğdu:

Önemli olan ne konuştuğunuz artık dost muhabbeti ise sorun yok ama değilse gerçek pis olanı millette tanıyacak.

112
13
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kimsenin kimseye hakaret etme özgürlügü olamaz sayet o kelimeyi sarf etmisse özür dilemekle insan degerinden biir sey kaybetmez nedim senerin organize suc örgütü lideri dedigi adam gecmiste ak partinin propaganda elemaniydi en azindan hatasini kabul ederek milleten özür diledi degerinden bir sey kaybettimi?

42
45
yanıtYanıtla
Mehmet Baş:

Kimse sormuyor bu ses kayıtları varsa kim nasıl bu kayıtları Sedat Pekere vermiş veya ulaştırmış

41
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title