Haberler

Jandarma Uzman Çavuş, dini nikahlı eşini ormana götürüp kurşun yağdırdı

Güncelleme:

Zonguldak'ta Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D., dini nikahlı eşi olan kadını evinin yakınındaki ormana götürüp tabancayla 10 el ateş etti. Kadın hayatını kaybederken, uzman çavuş ise "Yeliz Yolcuoğlu'nu öldürdüm" diyerek kendini ihbar etti. Çiftin 3 yaşında bir erkek çocukları olduğu öğrenildi.

Zonguldak'ta Çaycuma ilçesinde Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. (32), dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu (40) evinin yakınındaki ormana götürüp, tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildiren Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

Jandarma Uzman Çavuş, dini nikahlı eşini ormanda öldürdü

ORMANA GÖTÜRÜP TABANCAYLA EŞİNE 10 EL ATEŞ ETTİ

Olay, akşam saatlerinde Çaycuma ilçesi Muharremşah köyünde meydana geldi. Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D., dün izin alarak, dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu ile birlikte memleketi Zonguldak'a geldi. Muhammet D. ile Yolcuoğlu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine Muhammet D., Yolcuoğlu'nun evlerinin 150 metre yukarısındaki ormana götürdü. Uzman çavuş, burada Yolcuoğlu'nu tabancayla 10 el ateş etti. Boyun ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan kadın kanlar içinde kalırken, Muhammet D. ise olay yerinden uzaklaştı.

Jandarma Uzman Çavuş, dini nikahlı eşini ormanda öldürdü

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Bir süre sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Muhammet D., birlikte yaşadığım 'Yeliz Yolcuoğlu'nu öldürdüm' diyerek kendini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Yolcuoğlu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Muhammet D. ise 2 tabancasıyla birlikte jandarma tarafından gözaltına alındı. Yolcuoğlu'nun cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Öte yandan, Yolcuoğlu ve Muhammet D.'nin 2019'dan bu yana beraber oldukları, 3 yaşında da erkek çocuklarının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından sürdürülüyor.

Jandarma Uzman Çavuş, dini nikahlı eşini ormanda öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Jandarma Ormana Olay Cinayet Soruşturma Gözaltı Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

FATİH AYIBOĞAN:

Bu serseri ölse şehit olacaktı öylemi

76
34
yanıtYanıtla
Mustafa Şener:

Bu nasıl mantık , halamın sakalı olsa amcam olurdu. Şehit olanların içinde serseri olabilir demek istiyorsun. Aslında içinde şehit olmadıklarını düşünüyorsun

yanıt35
yanıt17
Martin Sikertel:

Evet, şehit olacaktı. Sen evinde bir tarafını devirip yatarken dağda çatışırken vurulursa şehit olacaktı. Ne kadir kıymet bilmez, nankör insanlarsınız be!

yanıt55
yanıt32
Musti40 :

offff, yazık be şu 3 yaşındaki çocuğa

8
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

NE ISIN VAR SENIN RUH HASTASI ADAMLA

2
6
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Iste idam olmiyan ulkemiz, katilleri , terroristleri besliyoruz milletin parasiyla kimse aldirmiyor yazik ya bu secimlerin basinda olmasi gereken konudur , Amerikada bile var bizde yok, kimse korkmuyor artik , parasi olmiyan kasti cezayla hapise giriyor bosverin Avrupa bizi uye yapmaz belki 100 sene sonra eger bu yuzden idam getirmiyorsak

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title