Haberler

İzmir ve Malatya'da peş peşe depremler! 4.2 ve 4 şiddetinde sarsıntılar meydana geldi

Güncelleme:

Türkiye adeta beşik gibi sallanıyor. Gece saatlerinde Bolu'da meydana gelen sarsıntının ardından saat 14:53'te İzmir'de 4.2, 15:10'da da Malatya'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İzmir'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremden kısa bir süre sonra Malatya'da da 4 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı.

İZMİR DEPREMİNİN DERİNLİĞİ YAKLAŞIK 9.18 KİLOMETRE

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) paylaştığı bilgiye göre, İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında saat 14.53'te 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin yaklaşık 9.18 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İzmir'de 4.2 şiddetinde deprem

MALATYA'DA 4 ŞİDDETİNDE DEPREM

Ege Denizi'ndeki sarsıntının ardından bir deprem haberi de Malatya'dan geldi. AFAD verilerine göre; saat 15:10'da merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sarsıntı yerin yaklaşık 8.79 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İzmir ve Malatya'da peş peşe depremler! 4.2 ve 4 şiddetinde sarsıntılar meydana geldi

GECE SAATLERİNDE BOLU DA SALLANDI

Öte yandan; Bolu'da da saat 01.03'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Herhangi bir olumsuzluğa yol açmayan deprem, İstanbul dahil olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Türkiye Malatya Deprem İzmir Bolu Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

GÖK OĞLANI:

Çok yakında İstanbul deprem gerçeği ile yüzleşecek o zaman acımasız, zalim ev sahiplerinin kiraya verecek evi kalmayacak. Gözü doymayanların gözünü deprem doyuracak.

109
22
yanıtYanıtla
sari kanarya:

Ne yazikki depremler ev sahibine yarıyor yıkılırsa TOKİ'den sifir alacak yikilmasa fahiş fiyattan kira verecek

yanıt26
yanıt9
Çınar Saraç:

4-5-6 ufaktır , 7 ve üzeri sıkıntı ,

36
6
yanıtYanıtla
Yalçın Tarım Market:

Önemli olan depremin süresi 6 Şubat sonrası binalar ciddi şekilde yoruldu

yanıt1
yanıt1
virtueslife:

istanbulu boşaltın diyoruz hala vatandaşlar nereye gidelim kurulu düzenimiz var diyor.depremden sonra kurulu düzeniniz yok olduğunda istanbuldan çıkmak için çırpındığınızda görürüm ben sizi.Panik yaratmayın diye diye halkı ölüme götürcekler.

32
4
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Malatya’da sallandı az önce 4.2

26
2
yanıtYanıtla
VATOZZ:

CNN haberine bakarmisiniz sağ köşedeki profesörün profil resmi sanki depreme seviniyormus gibi arkadaş bu nasıl bir profesyonel haberciliktir.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title