Haberler

Önce işkence sonra cinayet! Av tüfeğiyle öldürdüğü annesine iki sene önce cinsel saldırıda bulunmuş

Güncelleme:

Bartın'da Umut Can Alay'ın annesi Hatice Alay'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Eve alkollü gelen Alay'ın para istediği, annesi vermeyince banyoya götürüp hortumla su sıkarak ıslattıktan sonra dövdüğü, ardından av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü belirtildi. Ayrıca annesine cinsel saldırı suçlamasından 2022 yılında 23 yıl hapse mahkum edildiği belirlenen Alay'ın annesinin şikayetini çekmesi üzerine serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bartın'da annesini av tüfeğiyle vurarak öldüren Umut Can Alay'ın cinayetten önce annesini banyoda hortumla dövdüğü belirlendi. Ayrıca Alay'ın daha önce de annesine cinsel saldırı suçlamasıyla 23 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

ANNESİNİ ÖLDÜRMEDEN ÖNCE HORTUMLA İŞKENCE YAPMIŞ

Bartın'da Umut Can Alay'ın annesi Hatice Alay'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Umut Can Alay'ın, annesiyle birlikte yaşadığı eve alkollü şekilde geldiği, para istediği ve annesi vermeyince tartışmanın çıktığı öğrenildi. Umut Can Alay, bunun üzerine annesini banyoya iterek, orada hortumla su sıkarak ıslattıktan sonra dövdüğü ve sonrasında av tüfeğiyle ateş açarak öldürdüğü belirtildi. Umut Can Alay'ın, jandarmadaki ifadesinde, "Hatırlamıyorum, o sırada eve alkollü geldim. Para istedim vermedi. Çok fazla bir şey hatırlamıyorum" dediği öğrenildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Umut Can Alay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önce işkence sonra cinayet! Av tüfeğiyle öldürdüğü annesine iki sene önce cinsel saldırıda bulunmuşUmut Can Atalay

VÜCUDUNUN BİRÇOK NOKTASINDA KIRIKLAR TESPİT EDİLDİ

Dün gece otopsi işlemleri tamamlanan anne Hatice Alay'ın vücudunun birçok noktasında kırıklar olduğu tespit edildi. Kadının cenazesi oturduğu Topluca köyünde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Önce işkence sonra cinayet! Av tüfeğiyle öldürdüğü annesine iki sene önce cinsel saldırıda bulunmuşHatice Alay

ANNESİNE CİNSEL SALDIRIDA BULUNDUĞU SUÇLAMASI

Bu arada, babası 5 yıl önce kalp krizinden ölen Umut Can Alay'ın, annesi Hatice Alay'a 2021 yılında cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Hatice Alay'ın 2021 yılında yaptığı şikayet sonrasında hakkında dava açılıp 2022 yılında Umut Can Alay'ın, 'Üst soya karşı cinsel saldırı' suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, itiraz üzerine bir üst mahkemeye taşınan kararın bozulduğu bildirildi. Alay'ın bu süreçte annesinin de şikayetini geri çektiği ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. Umut Can Alay'ın tekrar annesiyle birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi. Umut Can Alay'ın sık sık annesine karşı şiddet uyguladığı da belirtildi.

Önce işkence sonra cinayet! Av tüfeğiyle öldürdüğü annesine iki sene önce cinsel saldırıda bulunmuş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Umut Can Mahkum Hatice Mahkum Bartın Mahkeme Tutuklama Aile İçi Şiddet Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Ebu Huzeyfe:

Evladın da hayırlısını versin rabbim

810
2
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

ALLAH hayırlısını Veriyor da anne-babalar ve laik eğitim sistemimiz ve islamdan uzak toplum yapımız sonradan bozuyor.

yanıt213
yanıt462
Ayhan Er:

Senin elinden İslâm'ı alan mı var. Bir insanda bireysel ahlak yoksa ne islam paklar ne başka bişey. İslamcı olupta neler neler yapanlar var boş konuşuyorsun

yanıt384
yanıt79
İDO BEY:

İdam idam idam şart adam annesine bunu yapıyorsa başkasına neler yapar bunun nefes alması bile haram.

yanıt328
yanıt5
Cemalettin Doğan:

Yarabi bunlar kıyamet alametleri. Allahım. Sen herşeyin hayırlısını ver toplum ne kadar bozuldu.

277
8
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Kıyamet değil demokrasi alameti laiklik alemeti çağdaşlık alameti

yanıt55
yanıt225
Goethegitme:

Ah garip ablam gülemeyen yüzünden belli çok cektigin,Allah rahmet eylesin

237
2
yanıtYanıtla
Üzeyir Düzcan:

Allah sonumuzu hayırlı eylesin Bir baba olaeak agladım ne günlere kaldık yarab

218
1
yanıtYanıtla
A B:

Şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali olsa olsa böyle olur nutkum tutuldu

215
2
yanıtYanıtla
Regaip CAN:

şeytan değil olum, kişilik bozukluğu yada psikiyatrik bozukluk bütün suçu şeytana atmaktan bıkmadınız mı?

yanıt10
yanıt7
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title