Haberler

Gisele Bündchen Türkiye'yi "Hope"latacak

Güncelleme:

Gisele Bündchen ile Ipanema koleksiyonunu Türkiye'ye sunan Twigy, şimdi de Gisele Bundchen'in iç giyim koleksiyonunu Türkiye'ye getiriyor.

Twigy, 8 Ağustos 2012 tarihinde düzenlediği basın toplantısında Gisele Bündchen'in dünyaca ünlü Brezilyalı iç giyim markası HOPE için tasarladığı koleksiyonunu Türkiye'ye getireceğini açıkladı. Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda iç giyim pazarına girerek yeni bir kulvara geçen firmanın marka ile ilgili açıklamaları ve hedefleri paylaşıldı. Twigy'nin pazara sunacağı dünyaca ünlü modelin koleksiyonu da kendisiyle aynı ismi taşıyor: Gisele Bündchen Brazilian Intimates…

Yine dünyanın 1 numaları top modeli Gisele Bündchen ile birlikte…

Daha önce de dünyanın 1 numaralı top modeli Gisele Bündchen ile Ipanema koleksiyonunu Türkiye'ye sunduklarını belirten Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, şimdi yine Gisele ile yeni bir işbirliğine adım attıklarını belirterek şunları söyledi: "Twigy için yeni bir kulvar olan iç giyim pazarına giriyoruz. Bu bizi heyecanlandırıyor. Bizim için yeni ve heyecan verici bu kulvara yine Gisele Bündchen ile adım atıyoruz. Altı yıldır işbirliğimiz olan Gisele Bündchen gibi güçlü bir marka ve isim ile bu yeni alanda da birlikte olmamız, yola emin adımlarla çıkmamızı sağlıyor".

Öncel sözlerine şu şekilde devam etti: "Time Dergisi'nin belirlediği 1923'den günümüze 100 moda ikonundan bir tanesi olan ve Guiness Rekorlar Kitabı'na en çok kazanan model olarak giren Gisele Bündchen'in, dünyanın 1 numaralı modeli olması bir tesadüf değil. Bu onun ciddi bir iş insanı ve proje üreticisi olduğunun da göstergesi".

Brezilyalı HOPE'u Türk kadını ile Gisele tanıştıracak

Gisele şimdi Türk kadının karşısına bambaşka bir alanda yine çıkıyor. Gisele'in Brezilya'nın en çok tercih edilen iç giyim markası olan HOPE için tasarladığı bu ürünler şimdi Türk kadınına sunulacak. Gisele bu ürünleri tasarladığı gibi kendisi de giyiyor.

Gisele, 2011 başında HOPE'un "yüzü" olarak işbirliğine başladı. Mayıs 2011'den itibaren firma ile olan işbirliği "Gisele Bündchen" markalı özel koleksiyonlarla daha farklı bir noktaya taşındı. Ağustos 2012 itibariyle 3 farklı koleksiyon hazırlanarak satışa sunuldu. HOPE markasının Gisele ile işbirliğinin altında markanın dünya pazarlarına açılırken Gisele gibi bir yıldızı yanına alması yatıyor. Özellikle Brezilya ve Latin Amerika'da hızla gelişme kaydeden HOPE 46 yıllık bir marka.

Hope, Brezilya, Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Şili, Ekvator, Surinam, Panama, Guatemala, Portekiz, Israil, Angola, Isla de Guadaloupe, Yeni Zelanda, Japonya ve Panama'da satılıyor. 2011 yılında 16 milyon parça üreten firma Latin Amerika ve Brezilya'nın lider iç giyim markalarından… Türkiye Hope firmasının satıldığı 19'uncu ülke olacak.

Gisele Bündchen'in ilk koleksiyonu 2011 Mayıs'da, ikinci koleksiyonu ise Nisan 2012'de Diva, Wish and Rococo modelleriyle 3 kategoride 6 farklı renkte toplam 23 parça ile lanse edildi. Çok yeni olarak Ağustos 2012'de ise Dandi and Feline modelleriyle 5 ayrı renkle toplam 16 parça olarak üretildi.

Hem estetik hem sağlıklı ürünler…

Dikiş izi taşımayan lazer kesim külotlar, push up destekli sutyenler ve kalça kaldıran ürünlerin yanısıra "Emana teknolojisi" ile üretilen selülit giderici ürünleri de bulunan markanın tasarımları ise son derece şık ve zarif. Özel bir teknoloji ile üretilen Emana, DNA'sindaki bioaktif kristaller sayesinde uzun kızılötesi ışınlarla biostimülasyonu teşvik eden çok özel bir ipliktir. Bu biostimülasyon, metabolizmayı hızlandırarak selülit dokusunu azaltma ve kas yorgunluklarını giderme özelliğini taşıyor. Bel, karın ve sırt için ideal olan bu ürün ile kadınların vücudunu şekillendiriyor.

Amacımız Türk kadınını güzelleştirmek

Sinan Öncel, "Gisele ile geçen yıl Kuruçeşme'de gerçekleştirdiğimiz tanıtımın en ilgi çeken yanı sadece basın ve kadınlara açık olmasıydı. Gisele gerek sahnede gerekse de daha sonra yaptığı açıklamalarda Türk kadınlarının çekiciliği ve kendilerine olan özeni karşısında çok etkilendiğini dile getirmişti" dedi.

Türkiye'ye getirecekleri Gisele Bündchen Brezilian Intimates fiyatlarının 25 ile 450 TL arasında değiştiğini belirten Sinan Öncel, "Bu geniş fiyat aralığı ile her kadının bu markayı deneyimlemesini arzu ediyoruz. Gisele tarafından tasarlanan bu marka şık olduğu kadar aralarında selülit giderici ve forma sokma fonksiyonlarını da taşıyan çeşitleri barındırıyor" dedi.

Öncel: "İTKİB verilerine göre; Türkiye, son yıllarda dünyanın ilk on büyük iç giyim ihracatçısı arasında yer almıştır. Öte yandan, 2011 yılında iç giyim ithalatı 165,3 milyon dolara yükseldi. 2011 yılında 3,2 milyar dolarlık Türkiye hazır giyim ve konfeksiyon ithalatının 165,3 milyon dolarlık kısmını, diğer bir ifade ile %5,2'sini iç giyim oluşturdu. Yani Türk kadını iç giyimine daha fazla önem vermeye başladı. En fazla ithal edilen iç giyim ise 62 12 GTİP başlıklı sutyen ve korseler olmuştur. Bir başka deyişle, Türk kadını sutyen ve korseye rağbet ediyor" dedi.

Başlangıç olarak yaklaşık 5 bin parçalık bir ithalat yapacaklarını belirten Öncel, Gisele Bündchen Intimates'i çok yakın bir zamanda Türk tüketicisinin beğenisine sunacaklarını açıkladı.

Pazarlama dünyasında Twigy markası ile yaptığı farklı çalışmalar neticesinde ayrışan firmanın DNA'larında olan yenilikçiliğin yine Gisele Bündchen Intimates ile devam edeceği farkediliyor.

HOPE ve Gisele Bündchen ürünlerinin özellikleri nelerdir?

Şık ve güzel olmakla beraber fonksiyonel iç giyim ürünleri de sunan HOPE ve Gisele Bündchen markalı ürünlerin yelpazesi de oldukça geniş: Sutyen, string, külot, boxer, gecelik, jartiyer takımları, korse, selülit giderici ve inceltici korse, iç giyim aksesuarları, babydoll takımlar, bodyler, atlet, popo kaldırıcı külotlar.

Emana Teknolojisi ile üretilen kumaş:

25 farklı ülkede faaliyet gösteren, 6.2 milyar Euro cirosu, 14.250 çalışanı ile bir dünya devi Ar-Ge şirketi olan Rhodia tarafından geliştirilen Emana teknolojisi ile üretilen kumaşlar HOPE ve Gisele Bündchen ürünlerinde de kullanılıyor.

· Kumaş biokristallerle üretildiği için akıllı kumaş olarak adlandırılmaktadır. Bu biokristaller vücut ısısını emdikten sonra bunu kızıl ötesi ışınlara dönüştürerek vücuda çeşitli faydalar sağlıyor.

· Kumaş cilt ile temasa geçtiği bölgedeki fazla ısıyı emerek vücudun terlemesini önlemekte ve kaslarda biriken laktik asitin eşit dağılımını sağlayarak kas yorgunluğunu azaltmaktadır.

· Laboratuarda yapılan deneylerde kumaş deri elastikiyetini arttırdığı için daha pürüzsüz bir görünüm sağladığı kanıtlanmıştır.

· 60 gün boyunca bir grup gönüllü ile deney yapan laboratuar yetkilileri bu kişilere günde 6 saat emana kumaşlı ürünler giydirmiş ve sürenin sonunda derideki elastikiyetin %8 arttığı gözlenmiştir.

· Biokristallerin dönüştürdüğü kızıl ötesi ışınlar vücudun kan mikrosirkülasyonunu hızlandırır ve hücresel metabolizmayı uyarır. Dolayısıyla selülitli görünümün azalır.

· Kumaş daha çok spor yaparken giyilen kıyafetlerde ve iç çamaşırlarında kullanılıyor.

· Kumaş sıkılaştırıcı özelliği ile göğüs, bel, kalça ve bacaklarda daha ince bir görünüm sağlamaktadır.

Lazer Kesim Külot: "Lazer kesim" teknolojisiyle üretilen bu tür iç giyim ürünleri , vücut hareket halindeyken oynama yapmaz ve vücudu sıkı bir şekilde sarar. Dikişsiz olduğu için herhangi bir iz bırakmaz, ince kumaş elbiselerden belli olmaz ve oldukça rahattır.

Push -Up / Destekli Sutyen: Çeşitleri olan bu sutyen tipinin özellikleri arasında yandan sıkıştırma ve askıdan göğsü kaldırma bulunuyor. İç taraftan minik yastıklarla desteklenir ve göğsün daha büyük görünmesini sağlar.

Popo Kaldırıcı Külot: Bu ürün silikon etkisiyle kalçanın daha dik ve dolgun bir görünmesini sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gisele Bündchen Latin Amerika Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title