Haberler

200'den fazla artçı! Korkutan depremin ardından Düzceliler geceyi böyle geçirdi

Güncelleme:

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi AFAD tarafından kurulan çadırlarda ya da parkta geçirdi. 212 artçı sarsıntının yaşandığı kentte vatandaşlar yeni bir depremin olmasından korktuklarını söyledi.

Düzce'de önceki sabah saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan depremde panik nedeniyle 1 kişi öldü, 93 kişi yaralandı.

Düzce beşik gibi! Evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi

212 ARTÇI MEYDANA GELDİ

Afad, Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Düzce'nin Gölyaka İlçesi'nde 23.11.2022 tarihinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatıldı. Bölgede an itibarıyla en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplamda 212 artçı deprem meydana geldiği belirtildi. İl genelinde eğitime 1 gün daha ara verildi.

Düzce beşik gibi! Evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi

GECEYİ GEÇİRMELERİ İÇİN ÇADIR KURULDU

Düzce'de depremin ardından evleri hasar gören ve konutlarına girmeye çekinen vatandaşların konaklamaları için park alanlarına 200 çadır kuruldu. Afad, kentte yaşanan deprem nedeniyle bu geceyi evinde geçirmek istemeyen ve evleri hasar gören depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için bölgede çalışmalarını sürdürdü.

Düzce beşik gibi! Evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi

KORKUDAN EVLERE GİREMEDİLER

Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki depremin ardından AFAD ekipleri, evlerine girmeye korktuklarından dolayı geceyi dışarıda geçiren vatandaşlar için pazar alanına da çadırlar kurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de Anıtpark Meydanı ile Millet Bahçesine kurulan çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret etti. Soylu, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek gerekli talimatları verdi.

Düzce beşik gibi! Evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi

Düzce beşik gibi! Evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi

Düzce beşik gibi! Evlerine girmeye korkan vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Düzce AFAD Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (4)

Okan Kocabas:

Soru şu Deprem 7.4 olsaydı yıkılan ev sayısı ve ölen insan sayısı kaç olurdu ? Kaç gün konuşulurdu ?

1
1
yanıtYanıtla
Can :

Belli bir şiddeti geçmeyen depremlerde hasar gören ev için, müteahhit ve izin verenler hakkında yaptırım olmalı, yasalarımız da eksiklikler var anlaşılan.

1
0
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

depremden sonra yapılıp hasar gören binaları yapanlardan hesabı sorulsın demiştim bugünkü haberlerde depremden sonra yapılan düzce adliyesinin duvarlarının yıkıldığı görülüyor orada uydurma bir işçilik yapıldığı ucuz malzeme kullanıldığı görülüyor

1
0
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Maaşallaaaah " AFAD cı " kardeşlerimiz dron da kaldırmış .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title