Haberler

Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak İçin Geliyor

İnegöl Belediye Başkanı, 25 Ekim akşamı Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşecek Ahmet Şerif Özgen ile "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" seminerine tüm ilçe halkını davet etti.

Kültür ve sanatı şehrin her yerine yayarak zamanın dolu dolu yaşanmasını sağlayan İnegöl Belediyesi, İnegöl halkının sosyal hayatını renklendiren çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Konserlerden, tiyatro oyunlarına, söyleşilerden seminerlere, sergilerden imza günlerine kadar pek çok alanda farkındalık ortaya koyan etkinlikler ile İnegöl halkını buluşturmayı başaran İnegöl Belediyesi, ekim ayı kültür sanat etkinleri kapsamında 25 Ekim Çarşamba akşamı "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" semineri ile Ahmet Şerif İzgören'i İnegöllüler ile buluşturuyor.

"İLÇE HALKIMIZI DAHA KALİTELİ VE NİTELİKLİ PROGRAMLAR İLE BULUŞTURUYORUZ"

Hizmet ağını şehrin dört bir tarafına yayarak yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmek için çalışmaları sürdürürken, kültür sanat alanında her yaştan vatandaşın katılımlarıyla da hayatı renklendirmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile 7'den 77'ye vatandaşlarımızı kültür sanat ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere yeni bir heyecanla 2017-2018 yılı kültür sanat etkinlikleri sezonumuzu açtık. Kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde ilçe halkımızı daha kaliteli ve nitelikli programlar ile buluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile her yaş grubuna hitap ettiğimiz birbirinden güzel etkinlik ve aktivitelere tüm İnegöllü hemşerilerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AHMET ŞERİF İZGÖREN İNEGÖL'E GELİYOR

Belediyeciliğin yeni yüzünü ilçe halkımıza göstermenin uğraşı ve gayreti içerisinde olduklarını belirten Aktaş, "Rutin belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini ortaya koyarken, kültür sanat ve spor ile ilgili farklı aktivite ve faaliyetler içerisindeyiz. Bildiğiniz üzere 2017-2018 Kültür Sanat sezon açılışı ve Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nin ilk programı olma özelliğini taşıyan Bekir Develi'nin sahne aldığı stand-up gösterisini 11 Ekim Çarşamba akşamı gerçekleştirmiştik. Akabinde 13 Ekim Cuma akşamı da büyük beğeni toplayan "Bordo Bereliler Suriye" adlı sinema filmini, filmin oyuncuları ile birlikte izleme şansını yakalamıştık. Yetişkin ve çocuk tiyatroları ve sergilerle renklendirdiğimiz ekim ayında yine herkesin yakinen çok iyi bildiği ve daha önce İnegöl'de kendisini iki defa misafir ettiğimiz Ahmet Şerif İzgören hocamızı şehrimizde bir kez daha ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz."

İLÇE HALKIMIZI BEKLİYORUZ

İzgören Akademi ile İnegöl Belediyesi olarak geçmiş yıllarda da son derece faydalı ve farkındalık oluşturan seminerler gerçekleştirdiklerini ifade eden Aktaş, "İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dahil olmak üzere iki bini aşkın eğitim ve seminer veren, "İyilik yap karşılık bekleme, bilgiyi paylaş karşılık bekleme" felsefesine sahip Türkiye Uğur Böcekleri Programının kurucu liderliğini de yapan Ahmet Şerif İzgören gibi bir ismi İnegöl'de ağırlamak ve ilçe halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. 25 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:30'da Beşinci Mevsim KSM'de "Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak" semineriyle ilçe halkımızın karşısına çıkacak Ahmet Şerif İzgören'in girişimcilik, hayal kurma, planlama, iş kalitesi, dürüstlük, hoşgörü gibi konular ile yaşanmış hikayelerden vereceği örneklerle izleyenler adeta büyülenecek. Kültür ve sanatın merkezi olan Beşinci Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştireceğimiz bu özel programa tüm ilçe halkını bekliyoruz" diye konuştu.

EKİM AYI DOP DOLU GEÇİYOR

İnegöl Belediyesi kültürün ve sanatın şehrin her noktasında hissedilmesi için ekim ayına özel hazırladığı programlar ile ilçe halkı kültür ve sanata adeta doyuyor. Bu anlayışla 26 Ekim Perşembe akşamı Ali Çakar'ın konuk sanatçı olarak katılacağı THM Gençlik Korosu konseri izleyenleri güzel ve eğlenceli bir gece yaşatmaya hazırlanırken, 27 Ekim Cuma akşamı sahne alacak "Vay Sen Misin Ben Olan?" yetişkin tiyatro oyunu ile kahkaha dolu bir gece izleyenleri bekliyor. Son olarak 30 Ekim Pazartesi akşamı Çiğdem Gürdal'ın konuk sanatçı olarak katılacağı TSM Korosu Konseri ile de sanatseverlerin kulaklarının pası silinecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Alinur Aktaş İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title