Haberler

Eğitimciler Belediye Hizmetlerinden Memnun

Güncelleme:

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, THK İlköğretim Okulu'nun kendileri için düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Başta kendi okulları olmak üzere Manisa eğitim camiasına yaptığı hizmetler için Başkan Ergün ve ekibine teşekkür eden okul müdürü Kemal Bayar, otizmli çocuklar için açacakları fotoğraf sergisi için destek istedi. Çocukların daha modern okullarda eğitim görmeleri için üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Ergün de kendilerine memnuniyetle destek vereceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Süleyman Çoban, Funda Solak, Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile birlikte Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu'nun kendileri için düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda okul aile birliği başkanı Erol Öztürk ve okul aile birliği üyesi hanımlar da hazır bulundu. Okul müdürü Murat Kemal Bayar, Başkan Ergün ile uzun yıllara dayanan dostluğu olduğunu belirterek, kendisinin hem okullarına hem de Manisa'ya yapmış olduğu önemli hizmetler için teşekkür etti. Bayar, 10 gün sonra emekliye ayrılacağını ve görevi Ahmet Avcı'ya bırakacağını söyleyerek, "Görevim boyunca Manisa Belediyesi'nden isteklerimize cevap verildi.

Yanan bahçemizi eskisinden daha iyi hale getirdiler. Okulumuzun yaşam alanları bizlere yakışan hale getirildi. Özellikle otizmli çocuklarımızın eğitim gördüğü sınıfımıza önem vererek, onların daha iyi koşullarda eğitim görmelerini sağladılar. Ayrıca okul duvarlarımızı yenileyerek, okulumuzu daha modern hale getirdiler. Belediyemizin bizlere verdiği desteğin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda şahsım, okul yöneticilerimiz ve ailelerimiz adına Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyoruz. Her ne kadar önümüzdeki süreçte okuldan ayrılacaksam da okulumuzun diğer taleplerini değerli başkanımıza iletmeyi bir borç biliyorum. Özel olarak çektiğim fotoğrafları bastırarak, bir sergi açmayı planlıyorum.

Bu sergiden elde edilen gelir ile otistik çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda da sizden destek talep ediyoruz. Ayrıca oyun gurubumuzun yer aldığı bahçenin zeminine belediyemizin uygun gördüğü peyzaj çalışmasının yapılmasını istiyoruz. Bizler eminiz ki bu zamana kadar eğitime verdiğiniz destek tüm hızıyla devam edecektir. Belediyemizin başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyoruz" dedi. Bayar, günün anısına da Başkan Ergün'e plaket takdim ederek, yakasına ay-yıldızlı rozet taktı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

THK İlköğretim Okulu'nun kendilerini ağırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, eğitim camiasına destek vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Ergün, 'Şahsım ve tüm ekibin adına bizlerlerle bir arada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Manisa Değişiyor sloganı çerçevesinde özellikle okullarımızı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Önemli olan çocuklarımızı daha iyi okullarda yetiştirmek, onların huzur içinde eğitim almalarını sağlamaktır. Üzerimize düşen neyse yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Yeni müdürümüze de yeni görevinde başarılar diliyorum. Yıllar öncesinden tanıdığım mevcut müdürümüz Kemal Bayar'a da eğitim camiasına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni hayatında huzur ve mutluluk temenni ediyorum" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ERGÜN'E BÜYÜK İLGİ

Okul müdürü Kemal Bayar, kahvaltı sonrasında Başkan Ergün'e okul bahçesini gezdirdi. Gezi sırasında öğrenciler Başkan Ergün'e büyük ilgi göstererek, elini öpme yarışına girdi. Belediye Başkanı Ergün de öğrencileri kırmayarak, onlarla tek tek ilgilendi. Öğrenciler, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin dağıttığı toplar için de ayrıca kendilerine teşekkür etti.

OKUL BAHÇESİ YENİLENECEK

Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır ve okul müdürü Kemal Bayar ile birlikte okul bahçesinde oyun gurubunun yer aldığı alanı inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, öğrencilerin teneffüste daha rahat bir şekilde vakit geçirmesi için gerekli çalışmanın yapılacağını belirterek, bahçe peyzajının kısa sürede yenilenmesi talimatını verdi.

MAHALLE SAKİNİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Okulun bulunduğu Mesir Mahallesi sakini Mehmet Tosun isimli bir vatandaş, Başkan Ergün'ün okula geldiği haberi üzerine kendisi ile konuşmak istedi. Başkan Ergün'e övgü dolu sözler söyleyen Tosun, "Bir emekli olarak Başkanımız Cengiz Ergün'ün hizmetlerinden çok memnunuz. Kentimizi çok güzelleştirdi. Allah ona sağlık sıhhat versin. Başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi. Başkan Ergün de kendisine teşekkür ederek, Manisalılar'ın hak ettiği hizmetler için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Serpil Çakır Murat Kemal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title