Haberler

Bir ülke bu iddiayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden zorla tuttu

Güncelleme:

Ünlü bir balerin ve kocası hakkında taciz ve tecavüz iddiasıyla açılan dava, başta olayın yaşandığı ülke Amerika olmak üzere dünya basınında günün en çok konuşulan konularının başında geldi. İddialara göre Amerika'da geniş bir kitle tarafından tanınan balerin Dusty Button ve kocası, genç bir kadını alıkoymakla suçlanıyor. Hatta, daha da ileriye giden iddialarda kocasının genç kadına tecavüz ettiği sırada Button'un da kadını tuttuğu öne sürüldü.

Bir ülke bu olayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden tuttuğu şikayetiyle dava açıldı

SİLAH DOLU ODADA ALIKONULDU

Dünya genç balerinin dans dünyasının ünlü çiftine yönelttiği suçlamalarla çalkalanıyor. Ünlü bir balerin ve eğitmen kocası, himayelerine aldıkları öğrencilerini, silah dolu bir odada önce alıkoymak ve cinsel istismarda bulunmakla itham edildi.

Bir ülke bu olayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden tuttuğu şikayetiyle dava açıldıÜnlü balerin ve eşi hakkındaki iddiaların sahibi Sage Humphries

HAKLARINDA DAVA AÇILDI

Sage Humphries ve bir diğer profesyonel dansçı olan Gina Menichino, 28 Temmuz'da Nevada'daki ABD Bölge Mahkemesi'ne, Mitchell Taylor Button'ı yıllar arayla iki kadını cinsel ve duygusal olarak taciz etmekle suçlayarak dava açtı.

Bir ülke bu olayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden tuttuğu şikayetiyle dava açıldı

KOCASI TECAVÜZ EDERKEN KIZI TUTTU İDDİASI

Button, şu anda sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi olan Boston Ballet'in eski baş dansçısı Dusty Button'ın kocası. Suçlamalarda Dusty'nin Humphries'i birden fazla kez zorla alıkoyduğundan ve kocası ona tecavüz ederken onu tutuğundan bahsediliyor.

Bir ülke bu olayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden tuttuğu şikayetiyle dava açıldı

HAKLARINDAKİ İDDİALARI REDDETTİLER

İddianamede Buttons'ın Sage Humphries'e zorla bazı kıyafetler giydirdiği, onu silahlarla dolu bir odada bir masaya bağladığı ve ve çığlık atıp ağlarken ona cinsel saldırıda bulunduğu yazıyor. Buttons, avukatları aracılığıyla davada ayrıntıları verilen iddiaları yalanlayarak, onları 'yanlış ve hileli' olarak nitelendirdi.

HENÜZ ÇOK GENÇKEN BAŞLADI

Şimdi 23 yaşında olan Humphries, New York Times'a verdiği bir röportajda, şirketin çıraklık programı olan Boston Ballet II'de genç bir dansçıyken Buttons'ın üzerinde 'tam kontrole' sahip olduğunu söyledi.

2016 YILINDA TANIŞTILAR

Şikayette, o zamanlar Boston'a yeni gelen ve şehirde ailesi ya da arkadaşı olmayan Humphries'in, 2016 yılında dünyaca ünlü bir baş balerin olan Dusty Button ve dans eğitmeni kocasıyla tanıştığı belirtiliyor.

Buttons çiftinin, dansçıların sadakatini ve güvenini kazanmak için dans camiasındaki güç ve prestij konumlarını kötüye kullandıkları ileri sürülüyor.

Bir ülke bu olayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden tuttuğu şikayetiyle dava açıldıTaciz iddialarının odağındaki diğer kadın Gina Menichino.

BİR BAŞKA GENÇ KADIN DAHA

Çift, daha sonra bu ilişkileri, güç ve sahtekarlık yoluyla cinsel eylemlere zorlamak için kullanıyor. İddiaya göre mağdurlardan bir diğeri de Gina Menichino.

Bir ülke bu olayla çalkalanıyor! Kocasının tecavüz ettiği kadını ellerinden tuttuğu şikayetiyle dava açıldı

13 YAŞINDAYKEN TACİZ İDDİASI

Dava, Mitchell Button'ın eski dans öğrencisi Gina Menichino'yu hedef alan on yıl önceki cinsel istismar iddialarını da detaylandırıyor. Şikayete göre, o zamanlar Taylor Moore adını taşıyan ve Florida, Tampa'daki bir stüdyoda dans eğitmeni olarak çalışan Button, Menichino'yu henüz 13 yaşındayken taciz etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Boston Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title