Haberler

Babası Sperm Bağışçısı Çıkınca 40 Kardeşi Olduğunu Öğrendi, Yollara Düşüp Hepsini Buldu

Güncelleme:

ABD'de yaşayan Kianni Arroyo isimli genç kadın, sperm bağışçısı babasından olan 40 kardeşini araştırarak buldu. Dünyanın dört köşesine yayılan kardeşleri ile temas kuran Kiaani bunların çoğuyla görüşmeyi de başardı.

ABD'de babası bir sperm donörü olan 21 yaşındaki genç kız, farklı kadınlardan doğmuş ancak aynı babaya sahip olduğu 40 kardeşinin araştırıp buldu. Orlanda şehrinde yaşayan Kianni Arroyo bu projeye ilk önce 5 sene önce, lise 2. sınıfa giderken başladı ve şu anda dünyanın dört bir köşesine yayılmış olan 40 kardeşini keşfetti.

KARDEŞLERİ DÜNYAYA YAYILMIŞ

Kianni'nin kardeşleri ABD dışında, Kanada, Avutralya ve Yeni Zelanda'da yaşıyor. En küçüğü 21 yaşında olan kardeşlerin en küçüğü ise sadece 5 aylık. Şimdi bir garson olarak çalışan Kianni, "Ben sadece annem tarafından yetiştirildim, bana bir sperm vericisi tarafından yetiştirildiğim konusunda hep dürüsttü."

İYİ ARKADAŞ OLDULAR

"Ben her zaman kim olduğum hakkında daha fazla bilgi edinmek istedim ve kardeşlerim olup olmadığını öğrenmek istedim, kayıtlarımıza erişmek için yeterince çabaladım" diyen Kianni, ilk olarak Tampa'da yaşayan 20 yaşındaki Joanna ile tanışmış ve iki kardeş kısa sürede iyi birer arkadaş olmuşlar.

"AYNI BABAYA SAHİP OLMAK BAĞ KURMAMIZI SAĞLIYOR"

Kiaani kardeşleriyle çok iyi anlaşıyor. Tanıştıkları zaman çok hızlı bir biçimde kaynaştıklarını söyleyen genç kız, "Daha önce hiç karşılaşmamış olsak da ortak bir babanın olması bize gerçekten özel bir bağ veriyor ve rahat hissetmemizi sağlıyor" diyor.

BABA ADINI AÇIKLAMIYOR

Anonim kalmayı tercih eden babası ile ilk kez 18 yaşındayken tanışan Kianni, üç kez bir araya geldiklerini söylüyor. Bu buluşmaya annesi Ruth da katılmış.

Keşfettiği 40 kardeşin 30'u Kianni ile tanışmak istediğini belirtirken 10 kardeş ise kendisine olumsuz yanıt vermiş.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Yeni Zelanda Kanada Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

djejd:

la nasıl bi dünya arkadaş insan kardeşiyle de bilmeden evlenebilir o zaman imkansız mi Hayır cinsi bozuklar ya

81
4
yanıtYanıtla
GRBMRZ SİVEREK:

Tek kelime ile vahşet bunlar bilmeden kardeş evliliği yapabilirler milyon da bir olasılık da olsa mümkün

37
5
yanıtYanıtla
adsız:

kafanız tek buna çalışıyor

yanıt0
yanıt2
Kâr tal:

Belki aranızda kardeşinle evlenen olabilir babanızı iyi sorgulayin....:)))

27
1
yanıtYanıtla
zonguldaklı:

yorumlarda sadece kardes kardese evlılık yada zinadan bahsedilmiş. komik. sadece bızde oldugu ıcın mi bu tur pislikler aklınıza gelıyo. ne guzel gıtmıs bulmus kardeslerini. yazık ya muslumanım dıye gecınen bı ulkeyız ama muslumanlıkla alakamız yok. her pislik bizde

9
14
yanıtYanıtla
ERZURUMLU ERDİ:

Türkiyede de bu yöntemle çocuk sahibi olan pek çok kadın vardır.

6
16
yanıtYanıtla
Dünya:

Böyle şeylerin yaşanması doğru değildir.Allahim sen bizleri koru İslami yasatki insanlık yaşasın

20
2
yanıtYanıtla
LAİK35:

ULEMA TESPİT EDİLDİ

yanıt2
yanıt2
Vicdqn:

Yazık ben şok oluyorum.. bu insanlıgın gidişatı pek hayra alamet degil.. !!

19
3
yanıtYanıtla
Ali:

Olsa nolacak ne geri kafalısınız

1
17
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title