Haberler

18 yaşındaki gencin öldürüldüğü Altındağ'da sokağa dökülen kalabalık Suriyelilerin araçlarına ve dükkanlarına saldırdı

Güncelleme:

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Suriyeli grup ile iki genç arasında çıkan ve Emirhan Yalçın'ın ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından başlayan gerginlik gece de devam etti. Mahalle sakinleri Suriyelileri iş yerlerine ve araçlarına zarar verdi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada bıçaklanmasının ardından mahalle sakinleri sokağa dökülmüş ve gergin anlar yaşanmıştı. Polisin vatandaşları zorlukla sakinleştirdiği olaylar gece de devam etti. Ağır yaralanan Emirhan Yalçın'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin haberini alan vatandaşlar, tekrar sokağa döküldü.

GERGİNLİK GİDEREK BÜYÜDÜ

Polis ekipleri, Emirhan Yalçın'ın cenaze işlemleri sırasında mahallede yaşayan Suriyelilerden bazılarını güvenlik amacıyla tahliye etti. Mahalle sakinlerinden bazıları tahliye işlemine tepki gösterdi.

18 yaşındaki gencin öldürüldüğü Altındağ'da sokağa dökülen kalabalık Suriyelilerin evlerine ve dükkanlarına saldırdı

SURİYELİLERİN DÜKKANLARINA VE ARABALARINA ZARAR VERİLDİ

Bu tahliyelerin ardından akşam saatlerinde mahalledeki gerginlik arttı. Battalgazi Mahallesinde toplanan kalabalık, yabancı uyrukluların iş yerlerinin camlarını kırdı, kepenklerini parçaladı. Kalabalık, iş yerlerine girip bazı eşyaları dışarıya çıkartarak ateşe verdi. Yakılan ateş, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yabancı uyruklu bir vatandaşa ait otomobil de devrilerek ters çevrildi. Polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. Polis ekiplerinin mahallede güvenlik önlemleri devam ediyor.

18 yaşındaki gencin öldürüldüğü Altındağ'da sokağa dökülen kalabalık Suriyelilerin evlerine ve dükkanlarına saldırdı

POLİS EKİPLERİ SIK SIK UYARI YAPIYOR

Mahallede gerginlik giderek tırmanırken polis ekipleri vatandaşların evlerine dağılması için anons yaptı. Anonsta provokasyona karşı uyarı yapılarak "Evlere dağılalım lütfen. Provokatif edilecek kişilere itibar etmeyin. Her daim sizlerleyiz, yanınızdayız. Desteğiniz için teşekkürler. Sevgili Altındağ sakinlerimiz sizlerin güvenliği için gece gündüz görev yapan polislerimize yardımcı olun" denildi.

18 yaşındaki gencin öldürüldüğü Altındağ'da sokağa dökülen kalabalık Suriyelilerin evlerine ve dükkanlarına saldırdı

VALİLİK: OLAYLAR AN İTİBARİYLE SONA ERMİŞTİR

Ankara Valiliğinden gelen açıklama şu şekilde:

"Altındağ ilçemizde bu akşam meydana gelen bir takım gösteri ve olaylar vatandaşlarımızın soğukkanlılığı ve emniyet güçlerimizin yoğun çalışmaları sonucu an itibariyle sona ermiştir. Halkımızın provakatif haber ve paylaşımlara itibar etmemeleri önemle rica olunur."

18 yaşındaki gencin öldürüldüğü Altındağ'da sokağa dökülen kalabalık Suriyelilerin dükkanlarına saldırdı

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Altındağ Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Bakanlar, Milletvekilleri de villalarında korumalarla rahat huzur içinde yaşasınlar Halk mahalle sokak içlerinde mültecilerle neler yaşıyor ancak medyadan takip ediyorlardır.

130
5
yanıtYanıtla
corci:

bunlar daha fragman..yazık oldu güzelim ülkeye

123
11
yanıtYanıtla
Emre Guler:

ok yaydan cıktı artık bu her sehırde gurelecek durumlar derhal ulkedn yollanmaları gereklı

99
11
yanıtYanıtla
Zeki :

Bunlarin bu ulkede bizimle onlar arasinda bir gelecek yok. Avrupa egitimli, ust gruari topliyor. Bize kalan capulcu, ise yramaz tayfasi. Bu ulke bu insanlari istemiyor.. gonderin gitsin

64
4
yanıtYanıtla
SİNYOR ELNİNO:

kendi yurdumuzda misafir durumuna düştük.park ve bahçelerde hepsi akşamları nargile mangal keyfi yapıyor orda oturmaya bile çekinir olduk kavga etsek 3 katımız sayıları oluyor.avrupa verdi parayı bu boş beleşleri bize bıraktı sizde dursun dedi okumuş olan suriyelileri kendisi aldı. zerre kadar hakkım geçmişse zehir zıkkım olsun.

56
6
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Sende bu Devletin her imkanından faydalanıp buradan devlete hakaretler ederek yabancı düşmanlığı yapıyorsun.SENÎN yediklerinde sana haram olur !

yanıt2
yanıt13
onur öz :

Rastgele sağa sola saldırmak doğru değil. asıl suçluların yerine masum çocuklar zarar görebilir. vandalizm e başvurmayalım.

8
54
yanıtYanıtla
Abdullah GÜLNUR:

Bizim masumlar ne olacak biri gitti işte

yanıt12
yanıt0
bekir yapici:

benim yasadigim almanyada mülteci siginmaci irticaci adi ne olursa siginma talebi kabul edilene kadar bu 2-3 yili bulabilir veya o arada yurtdisi edilir calisamaz is yeri acamaz isci calistiramaz kafasina göre hosuna giden sehirde evde degil devletin gösterdigi yerde ikamet eder sehirler arasi gezemez arac alamaz hükümetimiz millete ragmen ilk günden itibaren bunlara kendi halkindan cok imtiyazlar haklar vererek vatandas yapmak istiyor niye yanlislikta israr ediyor anlamak mümkün degil

50
3
yanıtYanıtla
Kadir Bulut:

Kendi ülkelerinden korkak gibi kaçıp gelip misafir edilen ülkede artistlik delikanlılık yapıyorlar. Madem bu kadar kendine güvenin vardı delikanlıydın kendi ülkende kalıp neden ülkende Esede karşı yapmadın. Tabi burda nargile içmek,denize girmek, yardım almak cebinde bıçakla dolaşmak karıya kıza bakıp laf atıp taciz etmek kolay geldi. Misafirlik dönemi bitti kardeşim dönün ülkenize için nargilenizi yapın delikanliliğınızı bizde görelim.

45
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title