Haberler

AK Parti'nin Adana Belediye Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Güncelleme:

AK Parti Adana İl Başkanlığı, yerel seçimler için yarışacak adayların listesini tamamlayıp 17 Şubat itibari ile Seçim Kuruluna teslim etti.

AK Parti Adana İl Başkanlığı, 2014 Yerel Seçimleri için yarışacak adayların listesini tamamlayıp 17 Şubat itibari ile Seçim Kurulu'na teslim etti.

AK Parti Adana İl Başkanı Avukat Fikret Yeni, 17 Şubat Pazartesi günü Belediye Meclis üyesi aday listesini Seçim Kuruluna teslim ettiklerini belirterek, aday adaylığı sürecinde centilmence rekabete giren ve parti disiplininden ayrılmayan aday adaylarına teşekkür etti.

Yeni, AK Parti İl teşkilatı olarak özellikle son bir hafta oldukça yoğun çalıştıklarını ifade ederek, "Genel merkezimizin, Sayın Bakanımız Ömer Çelik'in, milletvekillerimizin ve il koordinatörümüzün gözetiminde, belediye başkan adaylarımız, ilçe başkanlarımız ve ilçe koordinatörlerimizle birlikte adeta kılı kırk yararak belediye meclis üyesi olacak isimleri belirledik. Bugünden sonra her türlü dedikoduyu, küskünlüğü, dargınlığı bir tarafa bırakıp sahada seçim çalışmalarına hız vereceğiz" dedi.

Bundan sonra 30 Mart 2014 Pazar gününe kadar hep birlikte el ele verip seçim çalışması yapacaklarını belirten Yeni, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinden zaferle çıkacak ve Adana'da başarılı bir sonuç alacağız. Aday adaylığı süresince AK Parti'ye gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum. Aday olamayan arkadaşlarımız ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Seçime de büyük bir aile olarak el ele, omuz omuza girelim istiyoruz. Böylece AK Parti ailesinin vakar ve duruşunu cümle aleme bir kez daha gösterelim istiyoruz. Bu vesileyle, seçime girecek olan bu Belediye Başkan adayları ve Belediye Meclis üyesi adayları listemizin Adanamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime selamlarımı yolluyorum."

AK PARTİ'NİN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Seyhan: Abdullah Ersöz, Kenan Şenbayrak, Aysun Kocabaş, Yalçın Limoncu, Muhammed Aksoy, Ali Çoşkun, Ahmet Aktürk, Mihdi Öztop, Serap Torun, Esef Şahin, Yelda Yurt, Özdemir Gökdemir, Mustafa Akdağ, Ahmet Yarar, Harun Cavlak, Hikmet Sonel, Mustafa Kaya, Mehmet Kaya, İlkay Öztoprak, Sedat Sefil, Muhyittin Güzel, Rojbin Büyükfidan, Mehmet Emin Aç, Mustafa Aydın, Ahmet Bolat, Halil Karabulut, Ahmet Sungur, Sultan Ayaz, Ercan Aslanel, Ramazan Balçık, Ahmet Albostanlı, Mehmet Demircan, Pınar Sözümert, Ali Rıza Birinci, Ahmet Morkoyun, Caner Kızılyaka, Halis Kassap, Salih Bayramoğlu, Mehmet Tekin ve Mahmut Bozkurt.

Çukurova: Adil Yiğenler, Mehmet Saygın, Cumali Akkuş, Aslı Çelik, Cumali Orçun Sarıgül, Ali Cengiz Taşcı, Kasım Aras, Necip Fazıl Cengil, Zekeriya Yıldızoğlu, Mürüvet Akdoğan, Ömer Faruk Akkaş, Mustafa Uslu, Bülent Dalyan, Recep Özdemir, Eda Genç, Hamit Sütçü, Mehmet Gül, Serhan Güngör, Çetin Batu, Mustafa Akar, Hasan Güler, Mahmut Ekmekçi, Haşim Arlıer, Selçuk Çelik, Yıldıray Özbek, Abdurrahman Yer, Celalettin Güvel, Erkoç Özyürek, Derya Beyaz, Adnan Pampal, Alican Öcal, Ahmet Yılmaz ve Ahmet Tıraş.

Yüreğir: Ozan Gülaçtı, Ahmet Ali Bozkurt, Abdulkadir Karanalbant, Hüseyin Özaydın, Aslıhan Yavuz, Ömer Aygün, Celal Turan, Mustafa Kılıç, Ahmet Çözer, Yaşar Turan, Necim Tantik, Fatma Evcimik, Yusuf Can, Recep Kabaklı, Hüseyin Alagöz, Ömer Şayir, Bihter Eşelioğlu, Mahmut Kaya, Ali Müfit Ekici, Veli Seyhan, Müberra Kara, Nuh Sevgi, İbrahim Dölek, Mehmet Alp, Ulviye Önsel, Fuat Gündüz, Turgay Boztepe, Gülperi Alpboğa, Elmas Yozcu, Gaffar Pamuk, Halil Güher, İjlal Atay ve Sami Durmuş.

Sarıçam: Cumali Altınöz, Mehmet Akçalı, Vedat Karadağ, Gülsüm Yadsıbaş, Halil Türkmen, Ömer Kaya, Ertuğrul Aytekin, Cengiz Karabudak, Bayram Sert, Ahmet Çoşman, Gülhan Yılmaz, Ali Aksoy, Mustafa Bayram, Yunus Köse, Mahmut Çoşkun, Gürsoy Keklik, A.Fuat Şen, Cebrail Kara, Kamil Sarı, Mehmet Özler, Meryem Nurlu Ünlü, Ercan Dural, Veysel Çelik, Mehmet Tuluk, Osman Çay, Bekir Yıldırım, Mehmet Ali Farsak ve Cüneyt Kaya.

Ceyhan: Ahmet Nuri Sabuncu, Özcan Özal, Selahattin Güler, Zafer Topaloğlu, Z. Candan Karataş, Hanife Şumnu, Sami Özsoy, Uğur Aygül, Murat Yürük, Taner Cerit, Eyyüp İkidağ, Halil İbrahim Savaş, Umut Topal, Tuncer Karabey, Mustafa Elitaş, Habibe Turan, Hakan Uçaral, Sabri Güneş, Mahmut Memiş, Ahmet Bozgeyik, Mustafa Maharaç, Mahmut Kaplan, Hacı Tahir Kıllı, Erkan Yağcı, Alper Sıdar, Hakan Tanatar, Özcan Tanış ve Şeniz Keyf.

Kozan: Zafer Kara, Salim Akkoç, Arif Kütük, Ali Tüfekli, Fatma Tutar, Miktat Akçalı, Ali Baysal, Hüseyin Çetin, Abidin Kaymak, Ahmet Çankaya, Mürşit İnceler, Yurdagül Poyraz, İbrahim Bozkurt, Salih Kalın, Ferit Kökyıldırım, Salih Ayhan, Polat Kaya, İbrahim Tanrıverdi, Mehmet Has, Halit Kürşat Aktamış, Kemal Yıldırım, Hakan Özcan, Altan Şahin, Muhammet Çürümez, Fatma Durmuşoğlu, Selami Bozkurt, Emine Yüce ve Erkan İmen.

Karaisalı: Abdullah Sakarya, Abdulcelil Sak, Mustafa Ekici, Durdane Çopuroğlu, Osman Kurdak, Celalettin Sürme, Hasbi Özenir, Cavit Namdar, M. Akif Çoşgunoğlu, Fikret Güven, Mustafa Arıcı, Etem Koşcu ve Harun Aldatmaz.

Pozantı: İbrahim Doğan, Mahmut Sezer, Mehmet Yurtçu, Nigar Kartal, Mehmet Erdem, Ahmet Güven, Kamil Erbil, Mehmet Öz, Yaşar Bakan, Adnan Maden, Mahmut Tüfekçi, Mikail Erdem ve Salim Aşkın

Yumurtalık: Mithat Altunay, Refik Şen, Osman Güneği, Mustafa Kara, Osman Nennioğlu, Melike Güler, Recep Aşkar, Mesut Altınkayak, Kadir Seyhan ve Musa Atarcık.

Tufanbeyli: İbrahim Özen, Cuma Boğatekin, Mehmet Keçe, Ahmet Ünal, Oktay Ciper, Veli Alçı, Bekir Bakadur, Özal Yıldırımcan, Cuma Karan ve Bekir Birer.

Saimbeyli: Ali Çaldır, Yüksel Topal, Musa Yenen, Murat Özdamar, Yakup Altınsoy, Mehmet Emin Kekeç, Mahir Akbolat, İbrahim Akbulut, Mehmet Ay ve Şevki Işık

Aladağ: Halil Şahan, Mehmet Yapıcı, Aydın Soydan, Ahmet Canbulat, Fadime Ateş, Al Doğan, Yusuf Kırcılı, Mahmut Bulut, Ahmet Akçay ve Celil Yavaş

Feke: Burhan Şengün, Emrah İncer, Muharrem Bayar, Ahmet Akpınar, Nihat Şener, Sebahattin Gökdam, Şükriye Kızıloluk, Yaşar Karakoç, Ali Duran ve Mustafa Türker

İmamoğlu: Hasan Ali Çetin, Bülent Özer, Süleyman Sert, İsmail Sağlam, Ali Arı, Yusuf Aydın, İsmail Biçer, İshak Tatar, Ramazan Bargöz, Osman Akbaşlı, Faruk Akkeş, Rafi Düşünür ve Hakim Bakcan

Karataş: Mahir Sudi Karataş, Cengiz Çölkesen, Vedat Metin, Ozan Ferman Özcan, Rahmi Göçer, Namit Yılmaz, Mehmet Gangal, Murat Kumlu, Abdullah Küskün, Hüseyin İnce, Cemil Kakilli, Mehmet Çıngır ve Hasan Kaplan. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaya Mehmet Ömer Çelik Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title