Haberler

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

Güncelleme:

İzmir'de anne ve babasını vurup kendi kafasına sıkan 25 yaşındaki gencin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken olayla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Cenazeleri almaya gelen dayı Emin Yıldız, "Uyuşturucu krizine girince anne ve babasından para istiyor. Anne ve baba da vermeyince olayı gerçekleştiriyor. Annesine şiddet uyguladığı için daha önce annesi de emniyete şikayet etmiş o da cezalandırılmıştı. Denetimli serbestlikten faydalanıyordu zaten" dedi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde uyuşturucu bağımlısı evlatları tarafından öldürülen karı kocanın cenazelerinin İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işlemleri sürüyor. Cenazeleri almaya gelen Emin Yıldız (55), "Uyuşturucu krizine girince anne ve babasından para istiyor. Anne ve baba da vermeyince olayı gerçekleştiriyor. Şu an kız yeğenim ise anne ve babasının hastanede tedavi edildiklerini sanıyor, öldüklerinden haberi yok" dedi.

ANNE VE BABASINI VURUP KAFASINA SIKTI

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz ve babası Hikmet Yılmaz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından Kamil Yılmaz, annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içerisinde yere yığılırken Kamil Yılmaz, aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti.

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay esnasında komşuda olan ve eve geldiğinde durumu gören ailenin küçük kızı A.D.Y. (12), durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, ihbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Kamil Yılmaz ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kamil Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

"ANNESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN CEZALANDIRILMIŞTI"

Kız kardeşinin ve kocasının cenazelerini almak için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gelen acılı ağabey Emin Yıldız (55), "Uyuşturucu krizine girip anne ve babasından para isteyince aralarında tartışma çıkıyor. Anne ve babasını vurduktan sonra kendisini vuruyor. Para vermiyorlar bir de tedavi görmesi için kendisini de sıkıştırıyorlardı. Hap kullanıyor diye biliyoruz. Annesine şiddet uyguladığı için daha önce annesi de emniyete şikayet etmiş o da cezalandırılmıştı. Denetimli serbestlikten faydalanıyordu zaten. Kız kardeşi dışarıda komşudaymış. Sonradan gelmiş ama olaydan haberi yok. Abisinin yere düştüğünü ve bağırdığını sanıyor. Yaşı da küçük zaten konuşamıyor çok fazla. Kendisi bizde şu an. Anne babasının hastanede tedavi altında olduğunu sanıyor, öldüklerini söylemedik. Pedagog söyleyecek anne ve babasının hayatını kaybettiğini. Anne babaların çocuklarına sahip çıkmasını istiyorum. Başıboş bırakmasınlar, her şeyini takip etsinler. Bütün her şey aileden kaynaklanıyor, buna inanıyorum. Anne ve baba çocuklarını takip etmezse bütün gençlerimiz bu yollarda heder oluyor, aileler dağlıyor" dedi.

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

CENAZELER TORBALI'DA DEFNEDİLECEK

Anne ve babanın cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumunda gerçekleştirilecek otopsi işlemlerinin ardından hayatını kaybeden Sevilay Yılmaz'ın ağabeyi Emin Yılmaz'a teslim edilecek. Çiftin cenazeleri Torbalı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Torbalı Mezarlığı'na defnedilecekler.

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

GERİYE HATIRALARI KALDI

Öte yandan Kamil Yılmaz ve Sevilay Yılmaz çiftinin sosyal medya hesaplarında, ailenin mutlu hatıraları geride kaldı. Katilleri olan oğullarıyla mutlu aile pozları veren Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere gönderirken sarıldığı pozlar, Kamil Yılmaz'ın da iş yerinde oğluyla çektirdiği fotoğraf yürek burktu.

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emin Yıldız Torbalı Otopsi İzmir Baba Olay Aile İçi Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (19)

İSKOÇYALI:

3 liralık bira 70 liraya satıldığı için gençler uyuşturucuya yöneliyor. Bırakın insanlar içki içsin rahatlasın, insanlara hayatı zehir ettiniz bari bira içsinler, viski içsinler de uyuşturucu maddeye düşmesinler.

303
191
yanıtYanıtla
Tuncay:

şakamisin sen, uyusturucuya bulasmadan hemen onceki sey icki icmek

yanıt147
yanıt239
İSKOÇYALI:

Tuncay 20 senedir içki içiyorum hiç uyuşturucu içmeyi düşünmedim, öyle bir isteğimde olmadı, şaka olan sensin birader. Gençler hayatını yaşayamıyor sıkıntıları var rahatlamak istiyorlar bırakın bira içsinler, içki içip rahatlasınlar en fazla kusarlar... uyuşturucuyu daha ucuza buluyorlar.

yanıt223
yanıt89
İSKOÇYALI:

Hiç içki içmeyip, 5 vakit namaz kılan ama esrar içen gençler biliyorum ben... Ottur günahı yoktur değil mi.? Sizin yüzünüzden gençler uyuşturucu müptelası oldu, Ateist ve Deist oldu.

yanıt166
yanıt71
Güray Dilli :

Atıştırmalıllara ( patos,kortos neydi ya ), colaya , rakı vb ye gelen her zam ,hükümet için Kdv , vergi vb demek. Hiç neden zam yapıyorsunuz ,demelerine rast geldiniz mi ? Haliyle gençler erişememe sıkıntısı yaşıyorlar

yanıt9
yanıt59
İbrahim Demirel:

Kimse bir başkası yüzünden ateist olmaz, olursa zaten o kişi cahil kişidir. Eğer ben Müslümanım diyenlere baksaydım eğer, bu dinden 15 yaşlarında çıkardım. Akıllı kişi bir başkasına bakarak kendini riske atmaz. Ateistlik ise son yıllarda daha popüler geliyor yani gençler ateist olduklarında tüm sorunlarından kurtulmuş, havalı tipler olacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar. Şahsen kimin neye inandığı ile ilgilenmiyorum. Sadece senin yüzünden millet ateist oluyor gibi cümlelere katılmıyorum.

yanıt52
yanıt17
Kagan Toprak:

2 yildir alkol almiyorum ama sunu belirtmek istiyorum en fazla bir bira 5 lira olmasi lazim birakin insanlar icsin yanlis anlamayin tesvik falan ettigim yok icmek isteyen zaten iciyor buna ne ben nede baskalari karar verebilir. uyusturucuya dusecegine raki mangal yapsin daha iyi.. alkol ucuz olsun icme orani da duser suc orani da azalır . Suan ulasilamadigi icin ya kacak yapior yada ucuz uyusturucuya yoneliyorlar . Ayrica alkollu arac kullanimi ve cevreye zarar verenlere en agir ceza verilmeli

19
24
yanıtYanıtla
XYZ:

Kağan çok haklısın kardeşim, insanların ve ülkenin kimyasıyla oynayıp dengeleri alt üst ettler. Alkol serbest, fıçısından ağzını dayayıp içen ülkelerde hiç bu tür saçmalıklar yaşanmıyor. Asıl sorun ekonominin bozukluğu ama suçu alkole atmak işlerine geliyor.

yanıt7
yanıt9
izzet Ulas:

3 çocuğum var. Eskişehirliyim. Sırf İzmir ve Eskişehir'de Uyuşturucu için yeterince imkan, olanak daha ulaşılabilir olduğu için İzmir yerine Ankara'ya tayin istedim. Umarım yanılmam.

27
2
yanıtYanıtla
Cansu Yusufoğlu:

İnsanların sorunu içki içememekten dolayi değil geçim sıkıntısından dolayı insanların alım gücü olsa refah bir hayat sürseler bu tarz şeylere megil etmezler eğitim seviyesi çok kötü durumda eğitim ve geçim sorunu olunca olumsuzluklar pes peşe gelir tabi uyuşturucu kötü ama alkolü de hafifletemeyiz alkol etkisiyle ne canlar yandı ne acılar yaşayan insanlar var ikiside kabul edilemez çözüm bulunmalı artık

16
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title