Haberler

İmralı Adası açıklarında batan gemideki 5 mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:

İmralı Adası açıklarında batan mermer tozu yüklü gemide bulunan 6 mürettebattan biri olan aşçı Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni dün yapılan dalışta bulunurken, diğer 5 kişiyi arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başladı. Dalgıçlar denizin altındaki köpekbalıklarına karşı özel kafes sistemiyle dalış gerçekleştirirken, Jandarma, NAK, ANDA, AKUT, AFAD ekipleri de sahil kesimlerinde arama çalışmaları yapıyor.

İmralı Adası güneyinde batan kuru yük gemisindeki mürettebatı arama çalışmaları 4. gününe girerken, sabah erken saatlerde hazırlıklarını yapan dalgıçlar batık gemiye yeniden dalış gerçekleştirdi.

İmralı Adası'nda batan gemideki 5 mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor

6 MÜRETTEBATTAN BİRİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU

Balıkesir'in Marmara Adası ilçesinden yola çıktıktan sonra fırtınaya yakalanıp İmralı Adası açıklarında batan mermer tozu yüklü gemide bulunan 6 mürettebattan biri olan aşçı Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni, dün gerçekleştirilen dalışta gemide olduğu tespit edilerek çıkartılmış ve Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü.

İmralı Adası'nda batan gemideki 5 mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor

5 KİŞİ HAVA, KARA VE DENİZDEN ARANIYOR

Diğer 5 mürettebatı arama çalışmaları gece boyunca da devam ederken, bu sabah günün ilk ışıklarıyla birlikte yeniden havadan, karadan ve denizden arama çalışmaları hız kazandı.

İmralı Adası'nda batan gemideki 5 mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor

ÖZEL KAFES SİSTEMİYLE DALIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Deniz Kuvvetleri'ne bağlı dalgıçlar, sabah erken saatlerinde dalış gerçekleştirdi. Dalgıçlar denizin altındaki köpekbalıklarına karşı özel kafes sistemiyle dalış gerçekleştirdi. Jandarma, NAK, ANDA, AKUT, AFAD ekipleri de sahil kesimlerinde arama çalışmaları yapıyor.

İmralı Adası'nda batan gemideki 5 mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor

VALİNİN KRİZ MERKEZİNE GELMESİ BEKLENİYOR

Vali Mahmut Demirtaş'ın Karacabey Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan kriz merkezine gelmesi beklenirken, mürettebatın yakınları da kriz merkezinde umutlu bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İmralı Adası Jandarma İmralı AFAD Akut Denizcilik Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

onder zengin:

Marmarada köpek balıkları mı varmış?

11
2
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Var Nasil Yok Timsah Bilene Var Cok Merakliysan Senide Gemiye indiri Versinler

yanıt4
yanıt0
Tamer Çakır:

o kafes köpek balığına karşı değil yanlış bilgi

6
3
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Show mu Desek, Isguzarlik mi Desek, Canli ve Gercek Mermilerle Yapilan Tatbikatlar Gibi mi Desek..Ne Desek Bilemedim..Demek ki Bir Savas Aninda Sadece Allah a Emanetiz..Gel de Bu Anty-Standart Ulkeye Guven..

-6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title