Haberler

Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bahçesinde silahlı saldırı! 2'si ağır 7 yaralı

Güncelleme:

Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde bulunan kafeterya önünde yaşanan silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde bulunan kafeterya önünde silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Olay, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; saat 16.00 sıralarında hastane bahçesinde bulunan kafeterya gelen 2 şüpheli, silahla aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişiye rastgele ateş açtı. Otopark kısmından kafeteryaya doğru gerçekleşen saldırıda kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar, saldırıya uğrayan kişi haricinde orada bulunan ve kafeteryanın içerisinde oturan 6 kişiye daha isabet etti.

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

YARALANAN 7 KİŞİDEN 2'SİNİ DURUMU AĞIR

Saldırıda yaralanan 7 kişi, sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşındı. Tedavilerine başlanılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesi bulunan bir kişinin acil ameliyata alındığı öğrenildi.

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

POLİS EKİPLERİ TEYAKKUZA GEÇTİ

Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Yaşananların ardından acil servis etrafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

DENİZLİ VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Denizli Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; "01 Mart 2024 günü saat 16.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki kafeterya kısmında, ilimizde faaliyet gösteren bir eğlence mekanının sahibi ve yanında bulunan şahıslar, hasta ziyareti için kafeteryada bulunduğu esnada, kimliği belirsiz iki kişi tarafından rastgele tabanca ile ateş açılması sonucu bahse konu işletme sahibi ve yanında bulunan 6 kişi yaralanmış olup, yaralı şahısların tedavileri PAÜ Hastanesinde yapılmaktadır. Şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır" denildi.

İşte olay yerinden ilk görüntüler:

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de hastane bahçesinde silahlı saldırı: 2'si ağır 7 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale Denizli Saldırı Olay Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Tutankamon Hoca:

Normaldir vatandaşlık verdiğin adamın gecmişine değilde parasına bakarsan sınırları acar gelen gecsin diyip geri kabul anlaşmalarıyla adam doldurursan ne hastaneden randevu alınır ne huzur kalır .. aman konulşmayalım padışahım cok yaşa herşey cok işyi güllük gülistanlık bir günde 13 kadın öldürülmüyor yönettiğin ülkede

137
63
yanıtYanıtla
Karakutu:

Senin geçmişin nereye dayali acaba Mussolini seni!!

yanıt4
yanıt9
Karakutu:

Kaç para alıyorsun mültecileri kotulemek için her defasında?

yanıt4
yanıt10
Karakutu:

Gelen giden avrupalı olsa öyle demezsin!

yanıt4
yanıt7
mert barlik:

Ulankamon Burda da bak aynısını yapmışsın, ne idüğü belirsiz kişiler üniversite meydanına ateş açıyor, adamlara ettiğin tek bir laf yok. Önceki haberde ,sonraki haberde hep devlete laf atıyorsun. Gizli nickine güvenip devlet otoritesini yıkmaya yönelik hareketler yapıyorsun. Bu ülke vatandaşı olduğundan da şüpheliyim. Kim bilir kimin bitisin

yanıt7
yanıt2
Abdullah Deyerli:

Kendi vatandaşını bu alevi bu laz bu kürt bu türk diye deyer vermesen meşrebini bilmediğin afkanliyi el üstünde tutarsan şiddette kimsenin umurunda olmaz

90
38
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yine içişleri bakanlığının kulaklarını çınlattım.... Şu bireysel silahlanmaya 20 yıldır engel ol(a)madıkları için...

73
13
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bireysel silahsızlanma amerikanın müslüman ülkelere dayattığı saçmalıktır. Irak'da herkes silahlı olsaydı amerikalı teörirstler istediği eve girip herkesi kurşuna dizemezdi tecavüz edemezdi. 300 milyonluk amerikada 700 milyon ruhsatlı silah var. Uyanık olun eğitim şart silah güvenliktir.

yanıt0
yanıt1
Güray Dilli :

Uluorta ateş açılırsa olacağı bu. Tüfekte saçma kullanıyorsun, etrafa da etkisi olacağını düşünmüyorsun. İnternetten silah satışına göz yumulursa sonuca katlanırsın. Bu ne ya

53
11
yanıtYanıtla
Selçuk Demircigil:

Nasıl iştir bu? Hastane... masum olayla alakasız kişileri nasıl vurursunuz? Dağ başı mı burası? Yok Türkiye. Sivil silahsızlanma şart.

36
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title