Haberler

Cam silen gencin günlük kazancı şaşkına çevirdi: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

Güncelleme:

Adana'da trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, cam silme bahanesiyle zorla para almaya devam ediyor. Cam silen gençlerden biri günlük kazancının 100-200 lira olduğunu belirterek "Ben ölene kadar bu işi yapacağım. Evlenince çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" dedi.

Adana'da trafik ışıklarında "cam silme" bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını söyledi.

Cam silen genç günlük kazancı şaşkına çevirdi: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

POLİSLERİ GÖRÜNCE KAÇIYORLAR

Adana'nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen sürücüleri ise aracı çizmekle tehdit ediyor. Kentin kanayan yarası haline gelen bu durum karşısında polis ve zabıta ekipleri önlem alsa da yeterli olmuyor. Ekipler, yakalayabildiklerini gözaltına alıyor ancak genelde polisleri gören gençler, ara sokaklara girip izlerini kaybettiriyor. Vatandaşlar cam silen şahıslardan rahatsız olurken cam silenler ise kimseyi rahatsız etmediklerini öne sürüyor.

Cam silen genç günlük kazancı şaşkına çevirdi: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

"ÇOCUKLARIMA DA BU İŞİ YAPTIRACAĞIM"

İhlas Haber Ajansı'na konuşan cam silen Emirhan Kelekoğlu (18), "9.sınıfa kadar okudum sonrasında ailevi nedenlerle okulu bıraktım ve bu işi yapmaya başladım. Burada ekmek parası kazanıyorum. Bize 'Madde kullanıyorlar' diyerek iftira atıyorlar ben onun için para kazanmıyorum. Ekmek parası için bu işi yapıyorum. Öncelikle yanlarına gidip 'Camınızı silebilir miyiz?' diye soruyoruz. Eğer 'Sil' derlerse camı siliyoruz. Tepki gösterenlere de hiçbir şey demiyoruz. Ben ölene kadar bu işi yapacağım. Evlenince çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" ifadelerini kullandı.

Cam silen genç günlük kazancı şaşkına çevirdi: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

"İŞİMİZ BU NE YAPALIM"

Cihan Aslan ise günlük 100-200 lira kazandıklarını söyledi. Aslan, "Günlük 100-200 lira kazanıyorum. Bazen de yakalayıp karakola götürüyorlar. İşimiz bu ne yapalım. Sürücüler silme derse silmiyoruz, isteyenin camını siliyoruz" dedi.

Cam silen genç günlük kazancı şaşkına çevirdi: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

"GELİN ARABALARINA DAHA ÇOK ZARAR VERİYORLAR"

Cam silen şahıslardan rahatsız olduğunu belirten Furkan İl isimli sürücü, "Bizleri çok rahatsız ediyorlar. Bazen keyfim yerinde olursa camı sildiriyorum, para veriyorum. Gelin arabalarına daha çok zarar veriyorlar" diye konuştu.

Cam silen genç günlük kazancı şaşkına çevirdi: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

"ÇOK RAHATSIZ OLUYORUZ"

Neslihan Akar isimli sürücü, "Çok rahatsız oluyoruz. Bence bu gençler bir mesleğe yönelse iyi olur. Topluyorlar ama sonra geri geliyorlar bizleri rahatsız ediyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

faruk merttürk:

İşsizlere, emeklilere duyurulur. İş fırsatı. Size layık görülen işte bu.

155
75
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Haber diye verdikleri bu şeylerin maksadı farklı, gözünüzü açın, bize layık görülen bu hayattan kurtulalim.

yanıt95
yanıt20
mahalle sakini:

Boş yapma yeleksiz.

yanıt26
yanıt36
Zafer Kle:

Bu cam sil i?i resmen dilencilik milletden zorla para koparma taktiği, bide soruyoruz isteyenlerin camını siliyoruz diyo, lan arabanın silecekleri ne güne duruyo kim istesin

146
4
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

gözünüzemi battı ne olmuş toplasan aylık 3000tl veya 6000 tl yapıyor bumu şaşkınlık çakal haberciler..söyleyın devlete vergi alsın..

58
35
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Bir günde 100-200 değil bi seferde o para...bi araba silmede

yanıt15
yanıt34
Spectrum:

Yok günde diyor

yanıt7
yanıt1
ARSLANOĞLU Hakan:

Araba cam silme, su satma noktalarını bile sahiplenmeler var. Özellikle İstanbul' da. Mecidiyeköy ışıklarında önüne gelen cam da silemez su da satamaz. Sattırmazlar.

62
0
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Aynen, güvercine yem atma işi bile mafyada.

yanıt47
yanıt0
uCube :

Günlük 100 tl? :DDDDDDDD

9
9
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title