Haberler

Dilan Özdemir'i öldüren baba: Kızım kötü yola düştü, kurtarmayı başaramadım

Güncelleme:

Adana'da Turan Özdemir, 19 yaşındaki kızıyla iddiaya göre uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle tartıştı. Büyüyen tartışmada babası tarafından bıçaklanan genç kız, hastanede hayatını kaybetti. Kızını öldüren baba ifadesinde "Kızım kötü yola düşmüştü. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu kurtarmak için çok çaba sarf ettim. Başaramadım." dedi. Olay sonrasında genç kızın arkadaşları tarafından otoparkta darbedilerek öldürülen kişinin de kızın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Adana'da kızı Dilan Özdemir'le (19) uyuşturucu kullandığı iddiasıyla tartışan baba, tartışmanın büyümesi üzerine kızını bıçakladı, hastaneye kaldırılan genç kız hayatını kaybetti. Baba ifadesinde "Kızım kötü yola düşmüştü. Uyuşturucu kullanıyordu." diyerek "Çok defa evden kaçtı, geri getirdim. Başaramadım." ifadelerini kullandı. Olaydan sonra otoparkta darbedilerek öldürülen gencin ise genç kızın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

SOKAKTAKİ KAVGADA KIZINI DEFALARCA BIÇAKLADI

26 Şubat günü Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi'nde iddiaya göre, Turhan Özdemir (54) kızının uyuşturucu kullanıp sattığını ve kötü yola düştüğünü öne sürdü. Sokakta karşılaşınca baba Özdemir, kızı Dilan Özdemir (19) ile kavgaya tutuştu.

Kavga sırasında baba, kızını karın ve göğüs bölgesinden defalarca bıçakladı. Genç kız kanlar içerisinde yere yığılırken, baba olay yerinden kaçtı. Dilan Özdemir, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Yüreğir Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Dilan Özdemir burada hayatını kaybetti. Baba Turhan Özdemir ise polis ekipleri tarafından yakalanarak cinayet büro amirliğine teslim edildi.

3 SAAT SONRA SEVGİLİSİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Seyhan ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi'nde Dilan Özdemir'in ölüm haberi alan arkadaşları, Dilan'ın sevgilisi Selam Şenci'yi (26) bir iş merkezinin otoparkına çağırdı. Otoparka gelen Şenli, Dilan'ı korumadığı iddiasıyla kızlı erkekli grubun saldırısına uğradı. Ardından gruptaki herkes Şenci'ye saldırıp öldüresiye darp etti.

Daha sonra ismi öğrenilemeyen bir kadın, Şenci'yi bıçakladı. İki erkek şahıs ise bıçaklanan kişinin üzerine çıkıp zıplayarak darp etti. Olay anı anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Ağır yaralanan genç, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Adli tıp biriminde otopsileri tamamlanan iki sevgilinin cenazeleri aileleri tarafından teslim alındıktan sonra defnedildi.

BABA TUTUKLANDI

Baba Turhan Özdemir'in emniyetteki sorgusunda kızını bir anlık öfke ile öldürdüğünü beyan ederken, "Kızım kötü yola düşmüştü. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu kurtarmak için çok çaba sarf ettim. Çok defa evden kaçtı, geri getirdim. Başaramadım" dediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Dilan'ın sevgilisi Selam Şenci'nin katilleri ise henüz bulunamadı.

Dilan Özdemir'i öldüren baba: Kızım kötü yola düştü, kurtarmayı başaramadım

Dilan Özdemir'i öldüren baba: Kızım kötü yola düştü, kurtarmayı başaramadım

Dilan Özdemir'i öldüren baba: Kızım kötü yola düştü, kurtarmayı başaramadım

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Turan Özdemir Adana Baba Aile İçi Şiddet Uyuşturucu Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Metin Yalcin:

Allah hiç kimseyi evlâdı ile imtahan etmesin ...((

579
4
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Rabbim hiçbir aileye bu acıyı yaşatmasın....Büyük konuşmamak lazım...

464
5
yanıtYanıtla
İbrahim Hilmi:

O duruma gelene kadar görevini yaptın mı? Çocuğuna karşı sorumluluklarını yerine getirdim mi

37
130
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

işte insanlar bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyor toplumun çivisi çıkmış bu devirde çocuk yetiştirmek zor adam etkileri uzun sürecek zor bir imtahandan geçiyor

160
4
yanıtYanıtla
birgörüş:

ee demokrasi geldi. kadına özgürlük insanlara özgürlük. Çağdaş yaşam. modernlaik sisteme geçtik ya... Avrupalı olduk ya...! Kendi Türk adet örf töre gelenek lerine gericlik diyenler kimdi?

yanıt77
yanıt39
Erhan Sarac:

Ne güzel kızın var öldürmek çözüm mü cahil adam

25
139
yanıtYanıtla
O Z:

Acı bir karar ama doğru olanı yapmış....

77
61
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Yani kendini evladından daha çok seviyormuş.

yanıt0
yanıt1
birgörüş:

o otoparktaki pislikler bütün olaylara sebep insanı arkadaşları kötü yola düşürür.

8
0
yanıtYanıtla
Derin Fikirler:

işte chp nin özgürlük anlayışı bu, rabbim sabırlar versin

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title