Haberler

Kılıçdaroğlu mitingde açılan pankarta kayıtsız kalmadı: Taşeron işçisine kadro vereceğiz, söz

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa mitinginde açılan "Taşeron işçilere kadro" yazılı pankartı görünce kayıtsız kalmadı. "Devlet taşeron işçi çalıştırmaz" diyen Kılıçdaroğlu, "Eğer taşeron işçi varsa o devletin saygınlığına gölge düşürür. Taşeron işçi devlette olmaz. Onun mücadelesini yıllardır veriyorum. Onun bir kısmı yapılmadı. Yaklaşık 150 bin taşeron işçisine kadro vereceğiz, söz veriyorum." dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Manisa'da vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu miting alanında açılan bir pankarta kayıtsız kalamadı.

Kılıçdaroğlu mitingde açılan pankarta kayıtsız kalmadı: Taşeron işçisine kadro vereceğiz, söz

"DEVLET TAŞERON İŞÇİ ÇALIŞTIRMAZ"

"Karayolları asıl işi yapan taşeron işçilerine hakkı olan kadro verilsin" pankartı gören Kılıçdaroğlu, taşeron işçilere kadro sözü verdi. Kılıçdaroğlu, "Devlet taşeron işçi çalıştırmaz. Devlet kadrolu işçi çalıştırır. Eğer taşeron işçi varsa o devletin saygınlığına gölge düşürür. Dolayısıyla aynı şey öğretmenler için de geçerli. Kadrolu öğretmen, ücretli öğretmen, sözleşmeli öğretmen ne demek ya. Öğretmen öğretmendir. İşçi işçidir. Kadrolu işçidir. Taşeron işçi devlette olmaz. Onun mücadelesini yıllardır veriyorum. Onun bir kısmı yapılmadı. Yaklaşık 150 bin taşeron işçisine kadro vereceğiz, söz veriyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu mitingde açılan pankarta kayıtsız kalmadı: Taşeron işçisine kadro vereceğiz, söz

"SOSYAL DEVLETİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: "Atanamayan uzman çavuşlarının da sorunlarını da biliyorum. Genç yaşta ayrılıyorlar ve bunlar iş bulamıyorlar, terörle mücadele eden bu insanları aç ve açıkta işsiz bırakıyoruz. Bu sorunları hep biliyorum. Hiç endişelenmeyin. Devlet dediğiniz sosyal devlettir. Sosyal devleti yeniden ayağa kaldıracağız ve bu sorunları çözeceğiz"

Kılıçdaroğlu mitingde açılan pankarta kayıtsız kalmadı: Taşeron işçisine kadro vereceğiz, söz

"BAYRAK VE VATAN BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR"

Milliyetçilik üzerinden kendilerine yapılan eleştirilere de cevap veren Kılıçdaroğlu, "Bizim milliyetçiliğimizi de sorguluyorlar. Bütün dünya bilsin. Bayrak ve vatan. Bayrak ve vatan bizim için vazgeçilmezdir. Bir sürü yalan var, bir sürü iftira. Yok masanın altı, yok masanın üstü, yok masanın yanı. Bunların hiçbirine inanmayın. Çünkü 6 lider birlikte beraberiz. 6 lider olarak halkın karşısına çıkıyoruz. Mansur ve Ekrem başkan da Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak sizlere hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Manisa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (2)

Dentgeatio :

Sen önce 200ml. sütü çocuklara dağıt. Vaatlerini sonra düşünürüz

57
47
yanıtYanıtla
Ender Emir:

Akparti ayıpları 22 senedir hep aynı sözler laflar

19
47
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title