Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Özdilek, tüm oyuncularını yürekten kutlarken böyle dedi.bir adım olduğuna da dikkat çeken teknik patron, "Kazanmak çok güzel" dedi.

Foto: Başkan ve yönetim toplu fotosu

==============

Özdilek, tüm oyuncularını yürekten kutlarken böyle dedi:

'Ayağınıza sağlık'

Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyetin, istikrar için atılan önemli

bir adım olduğuna da dikkat çeken teknik patron, "Kazanmak çok güzel" dedi.

MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Oyuncularımın ayaklarına sağlık" diyerek, tüm öğrencilerini yürekten tebrik ettiğini söyledi. Sabırlı oyunun karşılığını aldıklarını sözlerine ekleyen Özdilek, "Bu tür müsabakalarda girdiğiniz pozisyonları gole çevirmek önemli. Bugün son vuruşlarda biraz beceriksizdik. Sonuna kadar rakip kalede baskı yarattık" dedi

KAZANMAK ÇOK GÜZEL

Teknik patron, konuşmasını şöyle bitirdi: "Rakibimiz ise maç sonuna kadar kapandı. Bugün kazanmak çok önemliydi. Haklı olarak da sabırlı oyunun karşılığını 3 puanla almak sevindirici. Haklı bir galibiyet oldu. Belki farklı da olabilirdi ama hepsinden önemlisi kazanmak güzeldi." Özdilek, bundan sonraki iki haftayı deplasmanda oynayacaklarını ve bu maçlara da kazanmak için çıkacaklarını iddia etti.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Maçtan sevinç fotoları hoca fotosu

==============

Defansın yıldızı Emre Güngör konuştu:

Farkı kaçırdık

MEDİCAL Park Antalyaspor savunmasının deneyimli futbolcusu Emre Güngör, Mresin İdmanyurdu zaferini yorumlarken şöyle dedi: "Mersin maçının zor geçeceğinin farkındaydık. Bize karşı kapanacaklarını biliyorduk. Biz de ilk dakikalarda pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Eğer o pozisyonlar gol olsaydı sahadan daha farklı bir galibiyetle ayrılabilirdik. Son dakikalarda golü bulduk ve 3 puanı aldık. Üst sıralardan kopmak istemiyorduk ve bunu yaptık. Camiamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Foto: Emre Güngör fotosu

==============

Concorde Otel'e teşekkür

MEDİCAL Park Antalyaspor Yönetim Kurulu dün yayınladığı yazılı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ve sonrası Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda catering sponsoru olan Çoncorde de Luxe Resort'a teşekkür etti. Açıklamada şöyle denildi: "Aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz olan Concorde de Luxe Resort'un yönetim kurulu başkanı Erkan Yağcı'ya gösterdiği hassasiyet ve destek için teşekkür ediyor, Tüm Antalyalıları birlik ve beraberliğe davet ediyoruz."

Fotosuz

============

Durusoy "Rakibe 90 dakika nefes aldırmadık" dedi ve ekledi:

'Maçın mutlak hakimiydik'

ALANYASPOR camiası Altay zaferinin sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, sahanın mutlak hakimi oldukları maçta Altay'ı 3-0 mağlup ettikleri için sevinçli olduklarını söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında göze hoş bir oyun sergilemeseler de oyuncularının mücadeleci tavrı elden bırakmadıklarını belirten Durusoy, "İkinci yarıda peşpeşe bulduğumuz gollerle farka gittik. Maçın sonucu daha da farklı olabilirdi. Etkili bir oyunla, kalemizde önemli bir pozisyon vermeden, rakibimizden daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik" dedi.

HAFTAYI 'BAY' GEÇİRECEK

Haftayı 'BAY' geçireceklerini dile getiren Durusoy, "Oyuncularıma Altay maçından önce ilk yarıda 3 maçımız kaldığını ve 9 puan hedeflediğimizi anlattım. Hedefimizin ilk ayağını başarıyla geçtik. Maç yapmadan geçireceğimiz bu haftayı en iyi şekilde değerlendirerek 16 Aralık'ta Gaziosmanpaşa ile deplasmanda oynayacağımız maça konsantre olacağız. Amacım, göreve başladığım günden bu yana yükselen grafiğimizi sezon sonuna kadar sürdürmek" diye konuştu.

JAMES DEAN RENK KATTI

James Dean Bar, Alanyaspor'a animasyon ve reklam sponsoru oldu. James Dean Bar'ın 3 kişilik ekibi, turuncu yeşilli takımın sahasında oynadığı maçlarda anons ve müzik yayını görevini üstleniyor. James Dean Bar Müdürü Ali Albayrak, Alanyaspor'un 15 bin seyirci kapasiteli Oba Stadı'ndaki ambiyansa katkıda bulunmak amacıyla bu hizmeti verdiklerini belirterek, "Arkadaşımız Doğukan Güler anons işini, DJ'ler Arif Eroğlu ve Selçuk Saraç ise müzik yayınını üstleniyor. Alanyaspor'a ve taraftarlarına katkımız oluyorsa ne mutlu bize" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy ile James Dean personeli Doğukan Güler - Selçuk Saraç- Arif Eroğlu

============

Düelloda kazanan yok: 3- 3

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor ile Kepez Belediyespor arasında oynanan karşılaşma 3-3 sona erdi. Manavgat Çolaklı Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kepez Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın 33'üncü dakikasında Kepez Belediyespor Seddar'la öne geçti: 0-1. 54'üncü dakikada Manavgat Belediyespor'un kazandığı köşe atışını Hayrettin kullandı. Hayrettin'in yaptığı ortaya yükselen Serkan kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1. 64'üncü dakikada yine Serkan durumu 2-1 yaptı. 66'ncı dakikada yine Seddar kendisin ve takımının ikinci golünü attı: 2-2. 71'nci dakikada Kepez Belediyespor'dan Ömer'in sert şutu direkten döndü. 78'nci dakikada Manavgat Belediyespor atağında ceza sahası içerine giren Enes'i kaleci Murat düşürünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Ahmet topu kalecinin solundan filelere gönderdi: 3-2. 84'üncü dakikada gelişen Kepez Belediyespor atağında Seddar'ın pasında topla buluşan Fatih'in sert şutu filelere gitti ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT (DHA)

Foto: Maç fotoları

============

Serik 12'den vurdu

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor evinde konuk ettiği Mahmutlarspor'u 12-0 mağlup etti. İlk yarısı 4-0 biten maçın gollerini şu oyuncular attı: Kasım (3), Serkan (2), Arif (2), Ali (2), Kadir (1), Hakan Kirli (1) ve Tayfun (1). Serik Belediyespor önumüzdeki hafta sonu deplasmanda Antalya Tarımspor'la karşılaşacak.

Foto: Maç fotosu

============

Muratpaşa, 1 attı 3 aldı

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 10'uncu haftasında Muratpaşa Belediyespor, sahasında Isparta İl Özel İdare Spor'u 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücedele eden Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanan karşılaşmada Isparta İl Özel İdare Spor'u 1-0 mağlup etti. Maçın başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye gol için yüklenen Muratpaşa Belediyespor yakaladığı net pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu rakip sahaya yıkan kırmızı siyahlılar, aradığı golü 73'üncü dakikada buldu. Bu dakikada Sedat'ın ortasına iyi yükselen Eyüp düzgün bir kafa vuruşuyla takımına galibiyeti getiren golü attı. Kalan dakikalarda Haşim ve Atahan'la net pozisyonları değerlendiremeyen Muratpaşa Belediyespor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı tribünden izleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen karşılaşma sonrası soyunma odasına giderek oyuncuları kutladı.

ANTALYA (DHA)

Foto: Maçtan foto. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyespor James Dean Muratpaşa Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title