Haberler

Vali Yardımcısı Genç'ten Terör Tepkisi

Güncelleme:

Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, "Türk milleti büyük bir işgale doğru gidiyor" dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Samsun Şubesi'nin İstişare Toplantısı'nda konuşan Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, "Türk milleti büyük bir işgale doğru gidiyor. Bu milletin sabrı taşmasın. Milletin ayranı kabarmasın. Kimse de kabartmasın" dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Samsun Şubesi'nin İstişare Toplantısı Fuar İçi Neco Tesisleri'nde yapıldı. Düzenlenen toplantıya MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Samsun Vali yardımcısı Mesut Taner Genç, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, partililer ve sivil toplum örğütü temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç, bugün Türk kelimesinden rahatsız olanların olduğunu söyledi. Mesut Taner Genç, "Bugün Türk kelimesinden rahatsız olanlar var. Kendini yüce Türk milletinin bir ferdi saymayıp, ben Türkiye'yim diyenler. Bu milletin ekmeğini yiyip bu milleti sömürenler ve faydalanan, bu ülkeye hiçbir yararı olmayanlar kendilerini Türk'e karşı savaşmaya mecbur gibi hissediyorlar. Bu grupların karşısında sadece sizler ve yüce Allah var. Resmi dilin kabul edilmesi yolunda ilk adımı attılar. Bütün adımlar sırasıyla gelecek. Maalesef bunları yaparak Allah adını kullanarak yapıyorlar. Türk milletini bölüyorlar. Türk milleti büyük bir işgale doğru gidiyor. Bu milletin sabrı taşmasın. Milletin ayranı kabarmasın. Kimse de kabartmasın" diye konuştu.

Türk devletlerinin Viyana kuşatmasından sonra sürekli savunmada olduğunu hatırlatan Genç, "Türk devletleri, Viyana kuşatmasından sonra sürekli savunmadadır. Sürekli bir yerlere ötelenmek ve sürüklenmek istiyor. Türkiye topraklarının 30 kat büyüklüğünde ki toprakları bıraktık. Bir zamanlar oralarda ezanlar okunuyordu. Ne yazık ki o topraklar artık bizim değil. Balkan topraklarının kaybedilmesi çok acıdır. Büyük devletlerin baskısı sonucu bir takım azınlıklara haklar dil ve din serbestliği özel yetkiler verilerek azınlıklar kaşındırıldı ve bütün balkanlar ayaklanarak Türkü arkadan hançerlediler. Türk devleti, Atatürk ve silah arkadaşlarının milletçe vermiş olduğu yiğitçe bir mücadele sonrasında Anadolu'ya topraklarına sığındı. Bugün bu topraklardan bizi atmaya çalışıyorlar. Bir zamanlar balkanlarda yaşananlar bugün ülkemizde uygulanıyor. Bugün ülkemizde bizle et ve kemik gibi olan azınlıklar, maalesef ki 'siz Türk değilsiniz' diyerek kaşındırılıyor" şeklinde konuştu.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise yaptığı konuşmada, artık Türk devletinin ve halkının son temsilcililerinin toplantıya katılanların olduğunu ifade etti. Milletvekili Şimşek, "Biliyorsunuz parlamentoda en son geçirilen yasa, anadilde savunma hakkını getirdiler. Uluslararası bir projenin ayaklarını adım adım Türkiye'de uygulamaktalar. Ancak biz MHP olarak sizlerin temsilcileri olarak orada sizler adına büyük bir mücadele veriyoruz. Ülkemizde parmak demokrasisi olduğundan ne yazık ki MHP'nin bir şey yapmaya gücü yetmemektedir" dedi.

Toplantıda ayrıca TÜRKAV Samsun Şube Başkanı Muharrem Yıldırım'da konuşma yaptı. Toplantı TÜRKAV'a destek olan 6 kişiye plaket verilmesiyle son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Şimşek Mesut Taner Genç Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title