Haberler

Ünlü İngiliz Modelin Türkiye'de Yaptırdığı Estetik Operasyon Gündeme Oturdu

Güncelleme:

Ünlü İngiliz model ve televizyoncu Lauren Goodger, Türkiye'de yaptırdığı bir dizi estetik ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. Goodger'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

31 yaşındaki İngiliz televizyon ünlüsü Lauren Goodger, ülkenin gündemine oturdu. Sebebi ise yaptırdığı estetik ameliyat. İşin ilginci ise bu operasyonun Türkiye'de yapılmış olması.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz ay ülkemizde geçirdiği popo estetiğinden sonra ilk kez spora giderken görüntülenen Goodger, hayranlarını şaşırttı. Yorumculuk, modellik ve güzellik uzmanlığı yapan Goodger'ın tüm vücut şekillendirme operasyonu yaptırdığı ve dış hatlarını kalemle çizilmiş hale getirdiği görüldü.

ÇOK KONUŞULDU

Son hali ile ilgili yorum yapmayan Goodger, güneş gözlüklerini takıp oradan uzaklaştı. Goodger'ın ilginç hatları günün en çok konuşulan magazin haberi oldu.





Kaynak: Haberler.com / Dünya

Türkiye Cinsellik Komik - İlginç Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (87)

Aslı:

BENİ BİLE BAŞDAN ÇIKARIYOR. HANGİ ERKEĞİN İLGİSİNİ ÇEKMİYORSA Bİ YANIŞLIK VAR!!!

20
6
yanıtYanıtla
İŞLEVLİ:

En sert zeminde bile yumuşak oturur, otobüste çukurları da hissetmez. Zıplama ihtimali var.

18
1
yanıtYanıtla
SEVGİ:

Hayır sen bir saat kuaföre git, saç makyaj yaptır uğraş, ayağa kalkınca bakılan yer kalçalrın olsun . biraz emeğe saygınız olsun bee . bizimkide böyle ama uzun şeyler giyiyoruz örtmek için. bakılmasın diye

12
5
yanıtYanıtla
TESLA:

tersten bakınca kalp gibi duruyor ama genel olarak iğrenç görünüyor armut gibi

16
1
yanıtYanıtla
fxfocus:

Ostim sanayinde yapıyorlar avrupaya gidip damgalanıp geliyor.

14
1
yanıtYanıtla
SADO:

hadi gerçek olalım hatun bebek gibi değil mi

3
11
yanıtYanıtla
*Bayan*:

Bu karı tam abazalara göre ama iğrenç görünüo bacağı roberto carlos gibi kadın dediğin biraz ince zarif olmalı ve görünmeli..

7
6
yanıtYanıtla
A.dilek:

Donuslerde biraz dıştan alması gerek zira Bu arka ile virajı alamaz...

13
0
yanıtYanıtla
KITLAMA:

Çok iri ya bana hitap etmiyor. Bu tam Recep İvediğin sikleti x:dd

12
1
yanıtYanıtla
KAPORTACI HAYRULLAH:

İKİ ÇEKİÇ VURMALIK YERİ KALMIŞ GELİRSE SEVABINA ÇEKİÇLERİM. PASTA CİLAYI DA BELEŞE ÇEKERİM

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title