Haberler

KANDİL MESAJLARI 2024: En yeni, en güzel kandil mesajları! Kısa, resimli, Ayetli Miraç kandili mesajları!

Güncelleme:

Üç ayların gelmesi ile birlikte Kandil mesajları birçok kişi tarafından paylaşılmaya devam ediliyor. Üç aylar içerisinde yer almakta olan kandillerden birisi olan Miraç kandilinde En yeni, en güzel kandil mesajları paylaşılmaya devam ediliyor. İşte KANDİL MESAJLARI 2024: En yeni, en güzel kandil mesajları! Kısa, resimli, Ayetli Miraç kandili mesajları!

Miraç kandili gününde paylaşılabilecek kandil mesajları, Müslümanlar tarafından büyük bir önem arz etmesi nedeniyle Miraç kandilinin yaklaşması ile birlikte araştırılıyor. Müslümanlar için bir bayram edası taşımakta olan kandiller, sevdiklerimiz ile manevi duygularımızı paylaştığımız önemli günler arasında yer alıyor. İşte KANDİL MESAJLARI 2023: En yeni, en güzel kandil mesajları! Kısa, resimli, Ayetli Miraç kandili mesajları!

KANDİL MESAJLARI 2024

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

KANDİL MESAJLARI 2023: En yeni, en güzel kandil mesajları! Kısa, resimli, Ayetli Miraç kandili mesajları!

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun…

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

EN YENİ, EN GÜZEL KANDİL MESAJLARI (GÜNCEL)

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik bu numarayı verdi. Kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

KANDİL MESAJLARI 2023: En yeni, en güzel kandil mesajları! Kısa, resimli, Ayetli Miraç kandili mesajları!

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..

KISA, RESİMLİ, AYETLİ MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere…

KANDİL MESAJLARI 2023: En yeni, en güzel kandil mesajları! Kısa, resimli, Ayetli Miraç kandili mesajları!

Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı.

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim.

Mübarek Miraç kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Miraç Kandili Dini Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title