Haberler

Sivas'ta Fırtına Duvar Yıktı; Aracını Parçalanmış Halde Bulan İşçi Yıkıldı

Güncelleme:

Sivas'ta fırtına çatıları uçurdu, duvarları yıktı. Yıkılan duvarın altında kalan 4 araç kullanılmaz hale geldi. Park ettiği otomobilini pert halde bulan işçi, büyük şok yaşadı.

Sivas'ta zaman zaman etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına, ev ve iş yerlerinin çatılarını uçurdu. Sanayi sitesinde duvarın uçması sonucu 4 araç zarar gördü.

ÇATILAR UÇTU, ARAÇLARIN ÜZERİNE DUVAR PARÇALARI DÜŞTÜ

Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran kuvvetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji verilerine göre hızı saatte yaklaşık 40-60 kilometre olan kuvvetli rüzgar ile yer yer 70-100 kilometre arasında değişen fırtına kent genelinde etkili oldu. Kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle kent merkezindeki 4 Eylül Sanayi Sitesinde Ömer Işık'a ait bir iş yerinin çatı kısmındaki yan duvar uçtu. Duvarın uçmasıyla park halinde bulunan 2 otomobil, 1 hafif ticari araç ile 1 minibüste hasar oluştu. Otomobiller ve hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi.

ARACINI GÖRÜNCE ŞOK YAŞADI

Sanayideki bir asansör firmasında çalışan ve sabah aracını park ettikten sonra çalışmaya giden Ferhat Ağgöre, iş yerine döndüğünde aracını hurdaya dönmüş halde bulunda büyük şok yaşadı. İş yeri arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştırdığı Ağgöre, "Sabah aracımı park etmiştim. Dönünce bu halde bulunca şok oldum. Çok üzüldüm. Bir yıl önce almıştım. Felçli babam var. Onu götürüp getiriyordum" dedi.

ARAÇ SAHİPLERİ VE İŞ YERİ SAHİBİ TARTIŞTI

Diğer araç sahipleri Mehmet Kırkaç ve Osman Karapolat da şiddetli rüzgarın etkisiyle çatının yıkıldığını belirterek, araçların kullanılamaz hale geldiğini söyledi. İş yeri sahibi ile araç sahipleri arasında da tartışma yaşandı.

ÇATIYI TUTMAYA ÇALIŞTILAR

Öte yandan rüzgar kent genelinde de binalarda da hasara yol açtı. Alibaba Mahallesi'nde henüz inşaat halindeki 5 katlı bir apartmanın çatı kaplama malzemeleri rüzgarın etkisiyle yerinden kalktı. Bu sırada çatıya çıkan işçilerin, kopmak üzere olan parçaları tutmaya çalıştıkları görüldü.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, kentte rüzgar ve fırtınanın gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği belirtilerek, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olaylara karşı dikkatli olunması istendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Işık Eylül Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

susun turabi konuşuyor:

çok iyi olmuş. umarım herkesin başına gelir.

1
20
yanıtYanıtla
Mardinli:

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Umarım aynısı senin başına gelir. Belki o zaman akıllanırsın.

yanıt2
yanıt1
mert:

o binanın sigortası karşılamak zorunda

7
0
yanıtYanıtla
46:

Iyi kimse yaralanmamis

6
0
yanıtYanıtla
Horoz Kentli 20:

Fırtınada Böyle Hasar Görüyor Binalar Çatılarki, Allah Korusun Şiddetli Deprem Olsa Vay Halimize, Allahım Afetsiz Versin.

3
1
yanıtYanıtla
Ağrı:

Ağrıda 100 den fazla ev ve iş yerinde hasar var ama ağrıdan bi haber yok ve yaralanan insanlar

3
1
yanıtYanıtla
ağrılı:

maalesef böyle durumlarda ağrımızı haber konusu yapmazlar. .

yanıt2
yanıt1
HALO:

AGRI NAMAZ KIL ORUÇ TUT BAKALIM BİRŞEY OLACAKMI

yanıt0
yanıt0
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

BEN TOLGA BACIMA KIZARMIYIM. HALBUKİ ÇOOOK AMA ÇOK SEVİNDİM. SENİN GİBİ İSİMSİZLER BENİ NE KADARDA MEMNUN EDİYOR BİR BİLSEN!

1
2
yanıtYanıtla
Egzozcu:

Her işimiz yarım.. salla pati.. boyamalik sağlam işimiz yok. Bu yüzden can ve mal gidiyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title