Haberler

Sinan Özedincik'ten Magazin Bombaları

Sinan Özedincik bu hafta da magazin gündemini yakın markaja aldı.

Marilla ERÇİK/SABAH İNTERNET

RAFET'E HELAL OLSUN

Rafet El Roman, boşandıktan sonra kavgaları ve uzayan mahkeme süreciyle gündemden düşmeyen eski eşi Tuğba Altıntop'a tam destek vermeye hazırlanıyor. Single çıkaracak olan Tuğba Altıntop, "Rafet bana çok iyi bir şarkı hazırlıyor. Onunla düet yapacağım. Podyumdan gelip bu işi en iyi yapacakların arasına gireceğime inanıyorum" dedi. Sizce ikilinin aralarında barışma olabilir mi? Altıntop bu işte dikiş tutturabilir mi?

Tuğba Altıntop'un sesini bilmiyorum. Başarılı olup olamayacağı konusunda bir yorum yapamayacağım, ancak barışmaları bence söz konusu bile değil. Neden? Herkes kendi hayatını kurdu. Rafet zaten Ceren Kaplakarslan ile barışmış. Tuğba'nın ise hayatında şu an kimse olmasa da Rafet'i beklemiyor, her an olabilir. Ancak, çocukları var ve onlar için sürekli bir araya geliyorlar... Çocuklarının annesi müzik işine girdi, tabii ki Rafet'in ona yardım etmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ayrıca Rafet'e sırtını dönmediği için helal olsun.#Sayfa#

DÜĞÜN NE ZAMAN?

Yılın aşkına imza atan Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun düğün tarihi belli oldu. İddialara göre Beren Saat ile Kenan Doğulu, gelecek Ocak'ta evlenmeyi planlıyorlar. 2013'ün Ocak ayında ikilinin ilişkisinin birinci yılı dolmuş oluyor. Bu ilişki Ocak ayına kadar devam eder mi? İkili birinci yılda evlenirler mi?

Bence devam eder. Zaten daha önce de "bu çift evlenir" demiştim. İlişkileri bu yönde hızla ilerliyor. Ancak evlilik konusunda bu kadar hızlı karar vereceklerini sanmıyorum. Bence evlilik başka baharlara kalır, ilişkilerini şu anda çok yoğun ve güzel götürüyorlar, yurtdışında bir süre kalacaklarmış, belki bunu başarırlarsa evlilik konusunda hızlı adım atmış olurlar. Çünkü Türkiye'de yıpratılacaklarını inanıyorum.#Sayfa#

ATTIĞI İFTİRALARDAN PİŞMAN

Burak Hakkı'yla olan evliliğinin bitiminden sonra sessizliğe gömülen Sema Şimşek, boşanma nedenini anlattı. "Evliliğimin biteceği aklıma gelecek en son şeydi. Ben de şaşırdım" dedi ve boşanmayla ilgili ortaya atılan aldatma iddialarına da cevap verdi: "Hayatımda silip yok etmek istediğim bir dönemdir o haberlerin çıktığı dönemler. Biz kavga etmeyi başaramadığımız için ayrıldık belki de. Hiçbir zaman tartışmamız olmadı." "Keşke kavga etsedik dediğiniz oluyor mu?" sorusuna Şimşek'ten sadece "Keşke" yanıtı geldi. Sema Şimşek ayrıldığı için pişman mı sizce?

Bilmiyorum ama Burak Hakkı'nın çok pişman olduğunu düşünüyorum. Burak Hakkı zaten hep ayrılmak istemeyen taraftı. Bence bunlar barışacak ve tekrar evlenecek. Sema Şimşek Burak Hakkı'ya attığı iftiralardan pişman esasında. O günlerde bence başka bir kişiliğe büründü. Aslında Sema Şimşek'i tanırım, en düzgün mankenlerden biriydi. Hiçbir zaman sansasyonel hayatı olmadı, ayrılık döneminde nasıl bir kişiliğe büründü herkes şaşırdı zaten!#Sayfa#

AYLARCA BAĞIRIP ÇAĞIRAN O DEĞİL MİYDİ?

Tuba Ünsal, eski eşi Murat Pilevneli için "Aslında biz kızımız Sare doğduğundan beri ayrıyız" dedi ve ekledi: "Ayrılmak, çocuğun mutsuz bir yuvada büyümesinden daha iyi bir fikirdi. Şimdi ilişkimiz normal bir şekilde devam ediyor ama sevgililik ilişkimiz bitti. Biz aslında Murat'la arkadaş olmamız gerekirken sevgili olduk. Ama bunun için pişman değilim." Ünsal bunu acaba çocuk sahibi olmadan önce mi düşünmeliydi?

Tam bir Tuba Ünsal cevabı olmuş. Anlamadığım ünlülerin başında geliyor. Yıllarca hiç durmadan herkesi yanılttı, hiçbir zaman doğruları söylemedi. Neden bunları yaptı anlamadım. Şimdi açıklamaları neden yaptığını hiç anlamıyorum... Ünsal ilginç biri, ne diyeyim. Madem böyle düşünüyorsun, neden çocuk yaptın, yazık değil mi kızına. Bazı ünlü hanımlar var, çocuk yapmak için kendilerine erkek seçiyorlar, sonra da amaçlarına ulaşınca ayrılıyorlar. Değişik bir yapı.

Aylarca basına küfür etti, kızdı, bağırdı, çağırdı, biz ayrılmadık diye el ele sokaklarda poz verdi. Şimdi diyor ki biz zaten ayrıydık. Bu nasıl bir psikolojik durum, bu nasıl davranış çözemedim.#Sayfa#

TEK GECENİN ÜSTÜNDEN ALTI AY GEÇTİ AMA...

Ebru Şancı, iki ay önce ayrıldığı Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera için "Adam Uruguay'ın apaçisi" dedi. Şancı bir önceki sevgilisi Önder Açıkbaş için, "Kendisini çok komik sanıyor. Ben bile ondan daha komiğim" şeklinde konuşmuştu. Sizce Şancı ünlü isimler üzerinden prim yapmak peşinde mi?

Aynen! Dediğin gibi prim yapma peşinde. Ben bundan önce de söylemiştim. "Galatasaray şampiyon olursa Ebru Şancı tekrar Muslera gecesini gündeme getirecek" dedim. Ne oldu? Dediğim çıktı. Ne dediysek o : ) Galatasaray şampiyon oldu Ebru Şancı ile Muslera'nın bir gecelik eğlencesinin üstünden altı ay geçti. Yeniden durup dururken gündeme getirdi. Neden? Reklam peşinde!#Sayfa#

SEDA AŞK YAŞAMAYI İYİ BİLİYOR

Seda Sayan Twitter'da tanıştığı Gaziantepli iki çocuk babası Erkan Çelik'le aşk yaşadığı haberlerini yalanlamış, daha sonra Çelik'i klibinde oynatmıştı. Önceki gün de sevgilisi Erkan Çelik'i annesi ve ablasıyla tanıştırıp hep birlikte Etiler'de bir mekanda öğle yemeği yedi. Seda Sayan, Çelik'le yan yana oturmamayı tercih etti. Sizce gizli saklı bir aşk yaşanıyor olabilir mı?

Yok bence Seda Sayan aleni aşk yaşıyor. Erkan Çelik'i klibinde bile oynattı. Hatta ben daha da ileri gidiyorum, Seda Sayan bu adamla ileride evlenirse kimse şaşırmasın. Ayrıca Sayan'ın çevresinden edindiğim bilgilere göre, çok mutluymuş, evden dışarı çıkmıyormuş. Seda Sayan aşk yaşamasını iyi biliyor, karşı tarafın da ayağını yerden kesiyor!#Sayfa#

DEMET KÜRTAJ OLDU MU?

Demet Akalın'ın hamile olduğu, ancak Kıbrıs konserindeki olaylar nedeniyle üzüntüden bebeğini düşürdüğü iddia edildi. Bir başka iddia da Akalın'ın bebeğini düşürmediği, kürtaj yaptırdığı yönündeydi. Demet Akalın ardı ardına "Doğmamış bebek katilleri! Bütün lanetim, bedduam beni üzenler için. Allah katında yeriniz yok. Belalar içinde boğulun. Kör şeytanınızdan bulun. Sizi mezar bile paklamaz. Ne olur, kürtaj ve benzeri şeyleri yazmayalım. Gerçekten kaldıramıyorum" tweet'leri attı, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten bir takipçisine de "Üzüntü, stres ancak üç saat mutlu etti bizi" yanıtını verdi. Siz hamileliğini bu kadar çabuk paylaşıyor olmasının doğru olduğunu düşünüyor musunuz?

Öncellikle geçmiş olsun diyorum! Demet hamileliğini düşük yapmasaydı zaten paylaşmayacaktı bence. Fakat düşük yapınca o can havliyle tweet attı. Çok sinirlendi ve çok üzüldü. Kürtaj olma ihtimali yok bence, çünkü çok çocuk istiyorlar. Yakın bir zamanda Demet hamile haberini alırız. Duyduğum kadarıyla Demet 2013'e zaten kesinleşmiş iş almıyormuş. Bütün işleri 2012'e sığdırmaya çalışıyormuş. Demek 2013'te Demet anne olabilir. Daha çok gençler, yeniden deneyebilirler, ne diyelim hayırlısı olsun!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sinan Özedincik Sema Şimşek Ebru Şancı Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title