Haberler

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın durumu iyiye gidiyor: Bana 'Baba' dedi, dünya benim oldu

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısında ağır yaralanan Tunahan Yılmaz'ın durumu iyiye gidiyor. Oğlunu yoğun bakımda ziyaret ettiğini söyleyen Halil Yılmaz, artık tepki verebildiğini belirtti. Oğlunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Yılmaz, "Benim yüzde 1 umudum vardı. Bir umudu olan insanın evladı beşinci günde 'baba' dedi. O bana güç verdi. Orada dünya benim oldu. O durum vazgeçilmez, inanılmaz güzel bir şeydi. İnşallah iyiye gidecek." ifadelerini kullandı.

Ankara'da sokak köpeklerinin saldırısında ağır yaralanan Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz, oğlunun durumunun iyiye gittiğini söyledi. Gözyaşlarına engel olamayan Baba Yılmaz, "Benim yüzde 1 umudum vardı. Bir umudu olan insanın evladı beşinci günde 'baba' dedi. O bana güç verdi. Orada dünya benim oldu. O durum vazgeçilmez, inanılmaz güzel bir şeydi. İnşallah iyiye gidecek." dedi.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın annesi: İnşallah iyiye gidecekHalil Yılmaz

SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRISINDA AĞIR YARALANDI

Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan ve sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın annesi: İnşallah iyiye gidecekHalil Yılmaz-Ergül Yılmaz

"TUNAHAN'IN DURUMU İYİYE GİDİYOR"

Hastanede yoğun bakım bölümünde tedavisine devam edilen Yılmaz'ın anne ve babası, evlatlarını yoğun bakım servisinde ziyaret ettiklerini ve durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiğini ifade etti. Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz, oğlunun doktor kontrolünde 1-2 dakikalık sürelerle makineden ayrıldığını ifade etti. Onlunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Baba Yılmaz, "Şu anda uyutulmuş vaziyette. Doktorlar, 'Yeri gelecek bu süreleri artıracağız ve zamanla makineden ayıracağız' dediler. Yoğun bakıma, çocuğumun yanına girdim. Doktor, 'Bak kim geldi?' dedi. Orada dünya benim oldu. O durum vazgeçilmez, inanılmaz güzel bir şeydi. Benim çocuğum 'Baba, anne ve abla' dedi. Bana yetti bu. İnşallah iyiye gidecek. Dualarını eksik etmeyen insanların yüreğine sağlık" dedi.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın annesi: İnşallah iyiye gidecek

"BEŞİNCİ GÜNDE BANA 'BABA' DEDİ"

Öte yandan Baba Yılmaz, Tunahan'ın artık tepki verebildiğini belirterek, "Benim yüzde 1 umudum vardı. Bir umudu olan insanın evladı beşinci günde 'Baba' dedi. O bana güç verdi" ifadelerini kullandı.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın annesi: İnşallah iyiye gidecek

"SOKAKLAR KÖPEKLERİN DEĞİL, ÇOCUKLARIN"

Anne Ergül Yılmaz ise çocuğu Tunahan Yılmaz'ın yaşadığı durumun kolay bir durum olmadığını vurgulayarak, "Şu anda çok şükür, hamdolsun. Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların. Sırf onun için ayakta durmaya çalışıyoruz. İnşallah iyi olacak" diye konuştu.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz'ın annesi: İnşallah iyiye gidecek

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Bana Baba Dedi Yılmaz Artık Halil Yılmaz Halil Yılmaz Ankara Dünya Hakim Baba Hayvan Hakları Saldırı 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Alioz:

Abicim inşallah Allah oğlunu sana yeniden bağışlar çok sevindim bir baba olarak. Allahim tez zamanda sifalasini versin inşallah

47
3
yanıtYanıtla
Papatya papatya:

Çok sevindim çok dua ettim yaşasın diye çok şükür ALLAHıma.

39
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title