Haberler

Valiliğin yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muğla'da gerçekleştirdiği toplu açılış töreninin ardından Muğla Valiliğinin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım olay yarattı. "Muğla aşkı içimizde hiç bitmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan" notuyla yapılan paylaşımda Erdoğan'ın Muğla mitinginden fotoğraf ve videolar yer alırken, Muğla Valiliğine CHP, İYİ Parti ve Memleket Partisi başta olmak üzere siyasilerden tepki yağdı. Öte yandan Valilik, söz konusu paylaşıma yapılabilecek yorumları kısıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, gün boyu çeşitli temaslarda bulunurken, Muğla Valiliğinin yaptığı bir paylaşım olay yarattı.

TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIM

Muğla Valiliği, resmi Twitter hesabından ve internet sitesinden "Muğla aşkı içimizde hiç bitmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan" notuyla paylaşım yaptı. Paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Muğla mitinginden fotoğraf ve videolar yer aldı. Paylaşıma siyasilerden tepki yağdı. Valilik ise, paylaşıma yapılabilecek yorumları kısıtladı.

Valiliğin hesabından yapılan Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

Muğla Valiliğinin paylaşımına gelen tepkiler şu şekilde:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:"Cumhurbaşkanı partili olursa, valiler de partilerin il başkanı gibi davranır demiştik. Vali Orhan Tavlı'ya bu hatırlatmayı yapmamız zorunluluk oldu. Muğla Valisi olduğunuzu unutmayın, AKP'ye hizmet etmek istiyorsanız, buna uygun makamlar var, valilik bunlardan biri değil."

Valiliğin hesabından yapılan Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

İyi Parti Sözcüsü, Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu:"İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral Akşener en başından bu ucube sistemin karşısında dimdik durdu.Artık tuz koktu; partizanlık her yeri sardı! Devletin valilerinin parti ayrımı gözetmeden tüm vatandaşlarımıza aşkla hizmet edeceği, devlete ciddiyetin geleceği günlere #AzKaldı!"

Valiliğin hesabından yapılan Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin:"Muğla Valisi Orhan Tavlı kim biliyor musunuz? Çanakkale Valisiyken "Türkler taş taşımakta çok iyiler" diyen Kanadalı maden şirketini savunan, doğayı korumak isteyenlere de "Gözaltına alacağız" diyen Vali. AKP'den milletvekili adayı olmasını öneririm. O koltuğa yakışıyor."

Valiliğin hesabından yapılan Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce:"Yoruma kapatılan bu rezil tweet; Parti Genel Başkanı'nı Cumhurbaşkanı, partiyi devlet yapmanın sonucudur. Muğla Valisi istifa edip Ak Parti il başkanı ol sen, bir farkınız kalmadı zaten!"

Valiliğin hesabından yapılan Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ:"Muğla Ak-valisi görev başında. Seçimlerden sonra görevden alınacak ve yargılanacak."

Valiliğin hesabından yapılan Erdoğan paylaşımı tartışma yarattı! Siyasilerden tepki yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Memleket Partisi İYİ Parti Twitter Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500

Yorumlar (8)

Umit Cetin:

Bir vali bir asker bir polis halkın seçtiği cumhurbaşkanını ülkenin başkomutanı övmesi neden bukadar zorlarına gidiyor

225
368
yanıtYanıtla
by nokta :

parti binasında TÜRK bayrağını kaldırıp açıklama yapanlar bu görüntüden neden rahatsız. Valiyi Atayan seçilmiş C.B değilmi e o zaman

223
339
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Zorunuza giden ne Türk bayrakları mı? kusura bakmayın biz birileri gibi şanlı Türk bayrağını birileri alınmasın diye ortalıktan kaldıranlardan değiliz.

172
253
yanıtYanıtla
Cengiz Özen:

Yav he he.

94
169
yanıtYanıtla
Serhat Öncü:

Bunu sadece AKP olarak düşünmeyin. Bir gün seçilen X parti devlet kurumlarını (yargı, eğitim, sağlık, polis, asker, devlet idari kurumları gibi) takım tutar gibi liyakatsiz adamları atadığında, sadece kendi adamlarına hizmet edip, kendinden olmayanlara hizmet etmediği zaman anlayacaksınız.

6
3
yanıtYanıtla
Erkan Can :

öğretmenler de sınıflarda particilik yaparak yetiştirsin cocuklarınızı,polis parti genclik kolları gibi olsun.. devlet memurları kanunla belirlendiği üzere siyaset yapamazlar. parti memuru gibi hareket edip devletten milletin vergileriyle maaş alamazlar.yarın reis gider baska biri gelir bu sefer siz uzulursunuz.

7
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Siz kim oluyorsunuz da sayın Valimizi eleştiriyorsunuz. Ne yani hdp nin mi resimleriyle övünecekti Pkklılara niye laf etmiyosunuz.

1
4
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş enbüyük devlet başkanı

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title