Haberler

Süleyman Soylu'dan Murat Karayılan'a zehir zemberek sözler: Senin canını alacağız bilesin

Güncelleme:

Katıldığı bir çalıştayda terörle mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Geri zekalı Murat Karayılan geçen günlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, temas kuramadığı için. Karayılan, canını alacağız bilesin. Sadece senin canını almayacağız, senin canını aldığımız zaman seni destekleyenlerin de canını alacağız." dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesindeki bir otelde düzenlenen Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit ve bu birime bağlı şube müdürlerinin katılımıyla başladı.

Süleyman Soylu'dan Murat Karayılan'a zehir zemberek sözler: Senin canını alacağız bilesin

"TÜRKİYE'NİN ALEYHİNE YAYIN YAPAN HAİNDİR"

Kendi devletini, memleketini düşünmeyen zavallılar ve gafillerin, bu ülkenin nasıl özgür ve hür olduğunu unutan zeliller olduğunu söyleyen Soylu, "Kendi ülkesinin yarınlarını değil, talimat aldıkları efendilerinin yarınlarına kendini odaklamışlar. Amerika'dan para alıp da Türkiye aleyhine yayın yapan haindir. Bu gazeteci de olsa, ilim adamı da olsa, bir siyasi partiye mensup olsa da haindir. Bu kadar açık ve net. Hain oğlu haindir hem de. Süslü püslü cümlelerle oranın büyükelçilerinin talimatıyla beraber iş yapanlar haindir. Tarihin her döneminde haindir. Bin yıl önce de haindir, bin yıl sonra da haindir" ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu'dan Murat Karayılan'a zehir zemberek sözler: Senin canını alacağız bilesin

"EN BÜYÜK TEHLİKEMİZ, TERÖRLE MÜCADELEDE KENDİMİZİ YETERLİ GÖRMEKTİR"

DEAŞ ve PKK'nın, Suriye ve Irak'ta tamamen kaybettikleri otoritesini yeniden kurmaya çalıştıklarını dile getiren Soylu, şu uyarıda bulundu: "PKK'nın silahlı terörist sayısı 156 kaldı diyoruz. Hiç şüpheniz olmasın, biz ipi biraz gevşetirsek, mücadelede biraz rehavete kapılırsak bunu çok değil, iki ayda 5 bin yaparlar, silah verirler, eleman verirler ve Allah göstermesin, bu ülkeyi tekrar eskinin karanlık günlerine döndürürler. En büyük tehlikemiz terörle mücadelede kendimizi yeterli görmektir. 'Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar' ifademizi sakın bir aforizma veya bir motto söylem olarak görmeyin. Bunun bir anlamı var. Bir kişi kalsa bile, bunlar para bulurlarsa, ortam bulurlarsa yeniden yapılanırlar. Uyuyan ve uyutulan terörist hücreler kavramına bile tahammülümüz yoktur."

Süleyman Soylu'dan Murat Karayılan'a zehir zemberek sözler: Senin canını alacağız bilesin

"BİR TEK KIRINTI BIRAKMAYACAĞIZ"

Terörle mücadelenin en zirvesinde olunduğunu ve kimseye pabuç bırakılmayacağını dile getiren Bakan Soylu, Suriye ve Irak'ın kuzeyini temizlemedikçe, hayallerindeki terör koridorunu hayallerinden söküp atmadıkça, bir daha akıllarına getirebilecek bir anlayış bırakmadıkça terörle mücadelenin bitmeyeceğini kaydetti. Güneydoğu ve Doğu'daki yatırımları anlatan ve insanların gece 3'e, 4'e kadar huzurlu şekilde terör örgütlerinden korkmadan, çekinmeden, çocuklarıyla rahat şekilde yürüyebilmesi, hayatın tadını çıkarabilmesi için mücadelenin süreceğini kaydeden İçişleri Bakanı Soylu, "Amerika da Avrupa da karşımızda olsa da Türkiye'ye adamlarını da sızdırsalar, biz bunun mücadelesini vermeye devam edeceğiz. DEAŞ, FETÖ, PKK, PYD de olsa, Allah şahittir Cumhuriyet'in ikinci asrına terörle ilgili bir tek kırıntı bırakmayacağız. Siyaseti kendilerini bir koruma zırhı olarak görenlere söylüyorum" dedi.

Süleyman Soylu'dan Murat Karayılan'a zehir zemberek sözler: Senin canını alacağız bilesin

"KARAYILAN, CANINI ALACAĞIZ SENİN"

Terör örgütünün kendi içinde konuşamadığını, birbirine meramını anlatamadığını, talimat veremediğini ve durumunu öğrenemediğini anlatan Bakan Soylu, şunları söyledi: "Geri zekalı Murat Karayılan geçen günlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, temas kuramadığı için. Karayılan, canını alacağız bilesin. Bak canını alacağız senin. Sadece senin canını almayacağız, senin canını aldığımız zaman seni destekleyenlerin de canını alacağız. Türkiye'de o gün üzülecek çok az bir kesim olacak ama Türkiye'nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların önemli bölümü de Meclis'te olanlar ve onların destekçileridir. Telsiz konuşmalarıyla ilgili 2016'da 14 bin 582 iken, 2021'de 153'e düştü. Bu, terör örgütü mensuplarının birbiriyle irtibat kuramadığı, haberleşemediği, stratejilerini anlatamadıkları ve sadece saklanmakla yetindikleri bir çöküşün içine girmeleridir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Murat Karayılan Süleyman Soylu Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (6)

ceyhun aztekin:

En fazla getirip beslersiniz biyerde.

31
23
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Bu ülke senin gibisini de besliyor, bence gereksizsin...

yanıt11
yanıt14
Muhammed Nazif Dusunceli:

Bu devlet seni ve senin gibi sunepeleride besliyor nede olsa

yanıt0
yanıt0
Bilir Kişi:

Bakın görüyor musunuz? O terörist sevdalılarından biri de gelip burada helal olsun falan diye bir yorum dahi yapmıyor, yapamıyor. Ahlaksızlar, vatansızlar sizi.

14
12
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Insallah!!!! Allah yar ve yardimciniz olsun!!!!

9
8
yanıtYanıtla
Haydar:

Niçin bunları muhatap alıyor ve reklamını yapıyorsunuzki yerini tespit et ve imha et.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title