Haberler

İmamoğlu'nun katıldığı açılışa "Aday olsana, aday olsana" sloganı damga vurdu

Güncelleme:

İBB, Avcılar'da İBB bünyesindeki 6. kent lokantasını açtı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı açılış küçük bir mitinge döndü. İsmi cumhurbaşkanı adayı olarak geçen İmamoğlu, açılışta kendisini dinleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada "Gidecekler, az kaldı. Ondan sonra milletimizin çıkarına iş yapmayı, ahlaklı, vicdanlı bir biçimde sürdürmeyi ülkemize hep birlikte ispat edeceğiz" ifadelerini kullandı. O sırada kalabalık "Aday olsana, aday olsana" şeklinde slogan attı.

İBB, dört çeşitten oluşan yemek menüsünü 29 TL'ye sunduğu kent lokantalarına yenisini ekledi. Avcılar'da 6. şubesi hizmete alınan kent lokantasının açılışına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP Milletvekili Turan Aydoğan ile birlikte katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lokantanın önünde bekleyen coşkulu kalabalığa hitap etti.

"ADAY OLSANA" DİYE SLOGAN ATTILAR

İmamoğlu, "Bu bölgenin en büyük müjdesi tabii ki Sefaköy - Beylikdüzü metrosu olacak. Yoğun çaba içerisindeyiz. Israrla bakanlık, Cumhurbaşkanlığı yatırım planına almıyor. Ama zaten gidecekler, az kaldı. Ondan sonra memleketimizin her köşesine eşit hizmet sunmayı, milletimizin çıkarına iş yapmayı, ahlaklı, vicdanlı bir biçimde sürdürmeyi ülkemize hep birlikte ispat edeceğiz." ifadelerini kullandı. O sırada kalabalığın "Aday olsana, aday olsana" şeklinde slogan atması dikkat çekti.

İmamoğlu'nun katıldığı açılışa 'Aday olsana, aday olsana' sloganı damga vurdu

"BU MİLLETİN TAPUSUNU TEKRAR MİLLET DEVRALACAK"

İBB Başkanı konuşmasına daha sonra şu şekilde devam etti: "Bu memleketin çocukları, gençleri, kadınları, erkekleri çok umutlu olsunlar. Bu ülkenin tapusu 86 milyon insana aittir. Bir kişiye ya da bir zümreye ait değildir. 86 milyon kişiye aittir. Bu milletin tapusunu tekrar millet devralacak. Her şey çok güzel olacak. Burada bir kent lokantası daha açmış olduk. Altıncı oldu. 5 tanesinden tam 300 bin kişi faydalandı. Gönül başka ihtiyaçları karşılamayı dilerdi, isterdi ama ne yazık ki ekonomik sorunlar, insanlarımızın düşük fiyatla daha iyi beslenmesine dönük ki öncelikle öğrencilerimiz onlara çok güzel bir hizmet oldu bu. Bütün Avcılar'a belediye başkanımızla birlikte güzel hizmetler sunmanın yoğun gayreti içerisindeyiz"

İmamoğlu'nun katıldığı açılışa 'Aday olsana, aday olsana' sloganı damga vurdu

Boğaziçi Üniversitesi yakınlarında açılacak kent lokantası için de hazırlıkların sürdüğünü belirten İmamoğlu "Oradaki kardeşlerimizin ve hocalarımızın yüreğine su serpelim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Avcılar Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (15)

Yavuz sivas:

ERDOGAN diyenler LİKE İMAMOGLU diyenler DİSLİKE bassın ufak bi anket yapalım

210
97
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

ZÜBÜKZADE SENDE KATILSAYDIN BAGIRAN 5 KİŞİNİN YANINA 6 OLURDUNUZ SEÇİMLERDE BALONUNUZ ELİNİZDE PATLAYACAK

187
89
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Bir Ak Partili olarak bende isterim aday olmasını, çünkü işimizi kolaylaştırır.Mansur başkan biraz zorlayabilir ancak sonucu değiştiremez.

181
80
yanıtYanıtla
Erol Birol :

çok komiksin

yanıt54
yanıt108
Qwe Qwe:

Evet 2 kişiyle muhteşem bir tezahürat olmuş

153
55
yanıtYanıtla
Beyö 4'lü:

Ne olursun ol aday ol ol ol ol ol ol ol da al boyunun ölçüsünü

146
31
yanıtYanıtla
sanane banane:

Merak ediyorum, aceba İmamoğlu şimdiye kadar neler yaptı İstanbul'a ? Bir Fenomen gibi gezdi.. ve iki senedir gözü Cumhurbaşkanı adayliginda. Sen önce hizmet et, kendini kanıtla ondan sonra yükselişe geçersin. Hepside aynı Koktuk sevdası ve Egoları için herşeyi yapar bunlar..... Türkiye 20 Sene geri gitmesin

142
32
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Hep İmamoğlu neler yaptı diye soruyorsun. Hiç kendine sordun mu. ne dedi de yapmadı diy, Sormadın değil mi? Pekiii ben desem ki ; yapmak istedi ama yaptırmadılar diye sen ne dersin ?" Bir şey diyemezsin çünkü YAPTIRMIYORLAR , ENGELLİYORLAR değil mi kardeş

yanıt22
yanıt73
Muhammed Nazif Dusunceli:

Osman bi yuru gitt bos yapma aklinizca algı yapacaksınız her haltı yerken engel yok ama 'onu hizmet olunca engelleniyorum oylemi avrupadan dünya para aldı nerede o paralar o kredileri nereye harcadı açıklayın hele

yanıt4
yanıt0
Deniz Yurt:

Istanbul belediye başkanı olması daha iyi bence

60
71
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title