Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaşlı kadının boğazını sıkıp küfreden CHP'li isme sert tepki: Utan utan

Güncelleme:

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un, belediyede rüşvet ve yolsuzluk operasyonu yapıldığı sıralarda başörtülü yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretmesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yalova'da yaptığı bir konuşmada, "Utan utan, hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un, başörtülü yaşlı bir kadının boğazını sıkıp küfretmesine sert tepki gösterdi. Erdoğan, "14 Mayıs seçimlerinde kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hakaretleri savurmuşlardı, bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevini yapmaya çalışan gazetecilere saldırıyorlar. Büyükçekmece'de bir teyzeye saldırıyor. Utan utan, hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada, önceki gün Büyükçekmece Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un yaşlı bir başörtülü kadının boğazını sıkıp küfretmesine sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfreden CHP'li isme sert tepki

"HER GÜN YENİ BİR SKANDALLA ÇUKURLAŞIYORLAR"

Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Hırsızlıkları, yolsuzlukları, belediyelerde kurdukları soygun düzenleri ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza dil uzatan, hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Siyasette seviyeyi daha ne kadar düşürebilirler, daha ne kadar küstahlaşabilirler dedikçe her gün yeni bir skandalla çukurlaşan yine bunlar." dedi.

"ANAN YAŞINDAKİ BİR KADINA BU ŞEKİLDE SALDIRMANIN İZAHI OLMAZ"

"14 Mayıs seçimlerinde kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hakaretleri savurmuşlardı." diyen Erdoğan, "Bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevini yapmaya çalışan gazetecilere saldırıyorlar. Büyükçekmece'de bir teyzeye saldırıyor. Utan utan, hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfreden CHP'li isme sert tepki

NE OLMUŞTU?

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'nda çalışan personele yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak'ın da bulunduğu 22 kişi gözaltına alınmıştı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YAŞLI KADINA SALDIRDI

Şüphelilerin ekip aracına bindirildiği sırada bir grup belediye personeli alkış ve ıslıklar eşliğinde bir süre yürümüştü. Bu esnada görüntü alan medya çalışanları ile kalabalık grup arasında arbede yaşanmıştı. Kalabalık içerisinde ne olduğunu anlamaya çalışan yaşlı bir kadın ise Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş tarafından darp edilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfreden CHP'li isme sert tepki

HASAN AKKUŞ, YAŞLI KADININ BOĞAZINI SIKIP KÜFRETTİ

Yaşlı kadına öfkelenen Akkuş, kadının önce boğazını sıktı ardından da küfür etmişti. O anlarda ise bölgede bulunan basın mensuplarının kamerasına yansımıştı. O anlarda bazı kişilerin de kameraları kapatmaya çalışarak, "Çekmeyin" dediği görülmüştü. Belediye binası önündeki arbede ise kısa sürede sonlandırılırken, kalabalık grup daha sonra dağılmıştı.

BASIN MENSUPLARI DA DARBEDİLDİ

Öte yandan iki basın mensubu arbede esnasında darbedildikleri gerekçesiyle savcılığa şikayette bulunmuştu. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler Emre Ö, Serhat A. ve Yunus Emre Ç, "kasten yaralama" suçundan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfreden CHP'li isme sert tepki

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NDEKİ RÜŞVET OPERASYONU

Belediyedeki imarla ilgili konularda rüşvet iddiaları üzerine, "nitelikli dolandırıcılık", "rüşvet" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, aralarında Büyükçekmece Belediyesi'nde İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı N.S. ve İmar ve Şehircilik Müdürü A.Ç'nin de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Gözaltındaki bazı şüphelilerin belediye binasındaki odalarında arama yapıldığı esnada, binaya getirilen şüphelilere alkış ve sloganlarla destek veren belediye personeli, zaman zaman polis ekiplerine ve basın mensuplarına da tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kadına şiddet Büyükçekmece Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (14)

Mehmet Inan:

değişim değişir bunlar değişmezler kendini bilmez eşeklerde peşlerinden giderler

157
46
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

hangi partiden, kim olursa olsun ,ne sebeple olursa olsun yaşlı birine el kaldırmak hakaret etmek en hafif deyimiyle terbiyesizliktir bunun savunması bahanesi olamaz bu söylediğim küçük çocuklarada el kaldıran onlara kötü davrananlar içinde geçerlidir

160
7
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

sade vatandaş, çok güzel yorumlamışsın,herkes yapdığı ile utanır,hani soma işçilerini tekmeleyen için ne dendi ki,herkes işine geleni konuşur,siyaseten bunların hepsi,

yanıt13
yanıt8
Dadaş Erzurumlu:

Yapılanı kesinlikle onaylamiyorum. Yanlış. Ama yandaş haber sunmanın doğuracağı sonuçlar bunlar. Misal emekliye yapılan zulmü müjde diye haber vermek ne kadar doğru.

79
65
yanıtYanıtla
Alperen:

Dadaş Erzurumlu bende emeklıyım benım icin önce vatanım evet yapıkan zam çok az haksızlık yapıldı ama sozkonusu vatansa gerısı teferruattır asıl sızın bu ülkede yaşamanız en buyuk zulumdur sehıtlerımızın kemıklerı sızlıyor hayvan dahı sızden vefalı yedıgı kaba pıslamıyor sız nasıl bır tursunuz cozemedım.

yanıt26
yanıt26
Mehmet YILMAZ:

Kelle'yi unutmadık.

65
54
yanıtYanıtla
Mehmet Inan:

değişim değişir bunlar değişmezler

78
31
yanıtYanıtla
Erhan YAPIK:

1. Yapılan bu fiziki saldırının hiç bir şekilde tasvip ediliri yoktur 2. Siyaset senin bu yaptığın kınama değildir 3. SOMA'daki madenci yakınlarına tekme atanın, attığına pişman olduğunu dile getirmeyenin bugün bunu kınaması anlamsızdır

58
26
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Al birini vur otekine..Yahu arkadas ben karsimda DEVLET gormek istiyorum , karsimda Herseylere Getirilmis STANDARTLAR Gormek Istiyorum..Ben Karsimda Kisi veya Siyasi Partizanlarin Borazan Baslarini Gormek Istemiyorum..Bize Resmen Sikayet Ediyor Bunlari..100 Senelik Ulkemde Yapsaydin O zaman Duzgun Kanunlari.." KAMU DAVASI " Sayilsaydi..Vatandasin Sikayetci Olmasi Neden Bekleniyor ? Ornek Alacagin Bir Suru Ulke Var..

40
12
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

siyasetin gözünü seveyim nelere kadirsin,

23
9
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title