Haberler

CHP'li vekil kask takıp motokurye kıyafeti giydi, AK Partililer "Şov yapıyorsun" deyince tansiyon yükseldi

Güncelleme:

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, TBMM Genel Kurul çalışmalarına katılarak konuşma yaptı. Demir, motosikletli kuryelerin sorunlarını dile getirdiği konuşmasında motokurye kıyafetini giyerek kask taktı. AK Parti sıraları ise CHP'li Demir'e "Şov yapıyorsun." diyerek tepki gösterdi. Demir ise AK Parti sıralarına kadar giderek vekillerle tartıştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda CHP'nin "Dijital platform çalışanları ve kuryelerin sorunları"na ilişkin grup önerileri görüşüldü. Partisinin grup önerisi üzerine konuşan CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, motokurye kazalarından örnekler verip kürsüde motokurye kıyafeti giydi.

"İNSAN KANI BU KADAR UCUZ MU?"

Üniversiteden yeni mezun olan bir motokuryenin kaza sonucu hayatını kaybettiğini dile getiren Demir, "Üniversitenin yeni mezunu bir genç kuryelik yapıyor. Neden? Çünkü iş bulamıyor. Çözümü kurye olmakla buluyor ve çaresizliğinin bedelini ise canıyla ödüyor. İnsan kanı bu kadar ucuz mu?" diye konuştu.

CHP'li vekil kask takıp motokurye kıyafeti giydi, AK Partililer tepki gösterdi: Şov yapıyorsun

KÜRSÜDE MOTOKURYE KIYAFETİ GİYİP KASK TAKTI

Demir, Türkiye'de motosikletli kuryelerin sayısının 1 milyona yaklaştığını, sosyal hakları ve iş güvenlikleri ile ilgili düzenlemelerin yeterli olmadığını kaydetti. CHP'li Demir ayrıca konuşmasının ardından kürsüde motokurye kıyafetini giydi ve kask taktı.

CHP'li vekil kask takıp motokurye kıyafeti giydi, AK Partililer tepki gösterdi: Şov yapıyorsun

"ŞOV YAPIYORSUN" DEYİNCE TANSİYON YÜKSELDİ

CHP Ankara Milletvekili Demir'in kask takıp motokurye giydiği esnada ise AK Parti sıralarındaki milletvekilleri, CHP'li Demir'e "Şov yapıyorsun." diye tepki gösterdi. Demir ise AK Parti sıralarına giderek vekillerle tartıştı. O anlar kameraya da yansıdı.

CHP'li vekil kask takıp motokurye kıyafeti giydi, AK Partililer 'Şov yapıyorsun' deyince tansiyon yükseldi

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Deniz Demir Deniz Demir AK Parti Tansiyon Ankara İş Dünyası Yaşam Politika Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

Fransa'da tarihi anlar! 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışı Sen Nehri'nde gerçekleştirildi

500

Yorumlar (4)

hacer ilhan:

Bunların işi oo şov yapmak. İcraata gelince sıfır..

37
47
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

Çok zor şartlarda gece gündüz demeden kellesi koltuğunda ekmek parası için çalışan moto kurye kardeşlerimizin gönlünü fettiği açık ve nettir.

20
5
yanıtYanıtla
Malatyam44:

CHP ne yapacağını iyice şaşırdı yarında LGBT için peruk takip etekte giyer

4
8
yanıtYanıtla
Mustafa Yörükoglu:

Adam bir soruna dikkat çekmek için giymiş kötü mü etmiş ne var bu da tepki gösterecek?

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title