Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, kazanacakları illeri tek tek saydı: Hiç beklemediğiniz sürprizler olacak

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, katıldığı canlı yayında, yaklaşan 31 Mart seçimleri hakkında konuştu. Yavuz, "Sürprizler de olacak. Yeni, hiç beklemediğiniz örnekler vereyim. İstanbul, Ankara yeniden AK Parti belediyeciliğinin olduğu yerlere dönüşecek ama Edirne, Antalya, Artvin, Hatay, İzmir gibi yeni iller de olacak. Bu akşam anketçi bir arkadaşımızla görüştüm İzmir'i bekliyoruz." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, artık sadece saatler kalan yerel seçimlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yavuz, partisinin kazanma ihtimalinin yüksek olduğu illeri duyurarak İstanbul, Ankara, Edirne, Antalya, Artvin, Hatay ve İzmir'i alacaklarını açıkladı.

Yavuz, tv100 ekranlarında katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadelere imza attı. Yerel seçimlerdeki son düzlükte önemli açıklamalarda bulunan Yavuz, partisinin kazanacağı illeri duyurdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, kazanacakları illeri tek tek saydı: Hiç beklemediğiniz sürprizler olacakAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz

KAZANACAKLARI İLLERİ TEK TEK SIRALADI

Yavuz, "Bundan öncekine oranla daha fazla sayıda belediye gerçek belediyeciliğe kavuşacak, sürprizler de olacak. Yeni hiç beklemediğiniz mesela örnek vereyim İstanbul, Ankara yeniden AK Parti belediyeciliğinin olduğu yerlere dönüşecek ama Edirne, Antalya, Artvin, Hatay, İzmir gibi yeni iller de olacak mesela bu akşam anketçi bir arkadaşımızla görüştüm İzmir'i bekliyoruz."

"CHP İLE HAREKET EDENLER KAYBEDECEK"

Ali İhsan Yavuz, CHP ve DEM Parti hakkında da açıklamalarda bulundu. Yavuz, "CHP ile birlikte hareket edenler önümüzdeki seçimlerde de kaybeden olacak dedim ve DEM'in de tamamen irtifa kaybetmesinin hızlanacağına ilişkin öngörüde bulundum. CHP'nin uzun zamandır siyaset yapma biçimi oldukça sorunlu. Biz zaten DEM'i tanıyoruz, biz HDP-DEM'in PKK ile arasına bir türlü mesafe koymadığını biliyoruz. Yani DEM Türkiye'nin ali menfaatlerini gerektiren noktalarda bizimle birlikte hareket etmediğini görüyoruz ama son yıllara CHP'ninde tamamen DEM'leşmeye başladığı için TBMM'de alınan birtakım kararlarda yine DEM'in ekmeğine yağ süren bir anlamda teröre güç ya da cesaret veren yaklaşımlar sergilediğini gördük." dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Ali İhsan Yavuz İhsan Yavuz İstanbul AK Parti Antalya Artvin Edirne Ankara Hatay İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (105)

Es Es:

İstanbul'u Ankara'yı İzmir'i unutun onlar gitti şimdiden bil

663
175
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

81 ilden 80 i alsa bile İzmir olmaz gibi.

yanıt478
yanıt73
Bidüşün:

Altıok gidecek ALTINOK gelecek, Ankara çoktan kararını verdi, hizmet yapan başkan ALTINOK

yanıt51
yanıt211
sade vatandaş:

ancak mühüsüz zarflarla trafoya giren kedilerle vatandaşlık verdiğiniz araplarla seçimi kazanırsınız

yanıt161
yanıt50
okan:

35 yıllık izmirliyim, bu seçimde sürpriz olabilir, bekliyorum şahsen. ama Ankara İstanbul 'da fark yer inşallah adayları...

yanıt79
yanıt51
Umut Mergen:

HİÇ BIRŞEY OLMAMIŞ OLSA DAHI KESINLIKLE BIRŞEYLER OLDU ????

490
27
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Bu mu akpnin agir topu. Hic birsey olmasada bir sey olmustur diyen ileri zeka. Unutulmaz.

453
45
yanıtYanıtla
Oktay Dede:

Tabi canım bunu hatırlamıyorum diyen insanı destekleyen sizlermi diyorsunuz ??????

yanıt126
yanıt64
Sansasyonel Salvo:

Hiçbir şey olmadıysa , illaki kazanacağız . Durmak yok , yola devam . Yolun sonu KAOS .

313
60
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Hiç birşey olmadıysa, birşey oldu hadi hayırlısı inşallah...

257
18
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title