Haberler

Antalya'da öğrenci yurdunda vahşet! Öğrencinin kafasını satırla kesip, göğsünün üstüne koydu: Deccal'i vurdum

Güncelleme:

Antalya'daki özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İhsan Güney, yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesip, göğsünün üzerine koydu. Güney daha sonra, "Deccal'i vurdum" diye bağırdı.

Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde bugün saat 14.30 sıralarında meydana gelen korkunç olay, duyanların tüylerini ürpertti. Kepez İlçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan yurtta aşçı olarak çalışan İhsan Güney, henüz bilinmeyen bir nedenle mutfakta duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti.

"DECCAL'İ VURDUM" DİYE BAĞIRDI

Güney, kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyup "Deccal'i vurdum" diye bağırdı. Ardından satırı da gencin göğsünün üzerine bıraktı. Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İhsan Güney'i gözaltına aldı.

"SESSİZ BİR ÖĞRENCİYDİ"

Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen İhsan Güney, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü, polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Diğer yandan, Mehmet Sami Tuğrul'un kendi halinde sessiz bir öğrenci olduğu kaydedildi.

Antalya'da öğrenci yurdunda dehşet! Öğrencinin kafasını satırla kesip, göğsünün üstüne koydu: Deccal'i vurdum

Antalya'da öğrenci yurdunda vahşet! Öğrencinin kafasını satırla kesip, göğsünün üstüne koydu: Deccal'i vurdum

Antalya'da öğrenci yurdunda dehşet! Öğrencinin kafasını satırla kesip, göğsünün üstüne koydu: Deccal'i vurdum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sami Antalya Kepez Haberler

500

Yorumlar (45)

Gokhan Sobay:

Dinler yasaklanmalı. Herkes şizofren oluyor.

1083
790
yanıtYanıtla
vatan sever:

Seningibi dinsizler yapiyor bu olayları

yanıt642
yanıt1109
Ali Ihsan Gürcan:

DİN ÇAĞIMIZIN EN TEHLİKELİ AKIL HASTALIĞIDIR.BEYİN DONANIM,AKIL YAZILIMDIR. AKLIMIZI ÇÖL VİRÜSLERİNDEN KORUMALIYIZ. Nur 33’te ‘Kölelerinizden hür olmak için bedel vermek isteyenlerin, onlarda bir iyilik görürseniz, bedel vermelerini kabul edin’ der. Yani köle efendisinin malıdır. Efendi köle üzerinde mutlak hüküm sahibidir. Kölelerin özgürlüklerini satın almaları bile ancak efendilerinin gözlerine hoş gözükerek ve onlar isterlerse gerçekleşebilir. Efendin istemezse yine özgür olamazsın!

yanıt9
yanıt5
Elif Gündoğdu:

Musallatli birisi olabilir.

yanıt3
yanıt1
apolat:

dinler yasaklanamaz pek mümkün değilde ne idüğü belirsiz dinsizlerin, canilerin nefes alışı engellenmeli, çünkü hiçbir gerçek din caniliği, haramı , insan öldürmeyi emretmez. şizofrenlik dinle değil insanın yetiştirilmesi çevresiyle oluşur.

yanıt2
yanıt1
Yusuf Yaşar:

Allah sebepsiz yere bir cana kiyanin bütün insanlığa kıymış olduğunu bizlere bildiriyorken Sizlere ne oluyor da hepiniz din ve dindar insanların aleyhinde yazıyorsunuz? Ortada bir vahşet var. Bu vahşeti İslam'la yan yana getirmeyin.

748
526
yanıtYanıtla
Kimbel:

Bütün dinleri yasaklıyacaksın zaten dinler sümerlerden kopyalanmış bir gelenek bu gibi olayların çoğu müslüman ülkelerde oluyor

423
347
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Senin ecdadın Ebu cehil, firavun ve Nemrut gibi durzuler yasaklayamamisken sana ne oluyor.

yanıt213
yanıt308
Mehmet Likoglu:

Yok yaw

yanıt31
yanıt86
TATE:

Ateist ve satanistlerin ayinleri hakkında bir fikrin var mı?Seni komik seni...

yanıt4
yanıt9
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title