Haberler

Zara göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle sevenlerini ikiye böldü

Güncelleme:

Kıbrıs'ta sahneye çıkan Türk halk müziği sanatçısı Zara, tek kol detaylı göğüs dekolteli bir elbise tercih etti. Verdiği kilolarla dikkat çeken Zara'nın tarzı bir kısım tarafından beğenilirken bir kısım da "Güzel görünmek için soyunmana gerek yok, yıllar içinde sen de bozuldun" yorumunu yaptı.

Küçük yaşta şöhreti yakalayan Zara, Kıbrıs'taki bir otelde sahneye çıktı. Yoğun konser maratonunda verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çeken Zara, giydiği göğüs dekolteli elbisesinden dolayı tepki çekti.

"KİLO VERDİĞİM İÇİN KONFORLU BİR ELBİSE GİYDİM"

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Zara, tek kol göğüs dekolteli kıyafeti için "Avrupa Turnesi'nden ayağımın tozu ile Kıbrıs'a geldim. Kilo verdim o yüzden sahnede daha konforlu olmak için böyle bir kostüm giydim. Bu gece burada herkes aşkla buluşsun. Aşksız olmaz. Bu gece herkes aşkını yaşasın. Ben aşka inanan bir kadınım. Bu gece aşk gecesi olsun. Kimse aşksız kalmasın" dedi.

Zara'nın konser görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlayınca yorumlar da beraberinde geldi. Bir kısım Zara'nın tarzını çok beğenirken bir kısım da kıyafeti abartılı bularak şarkıcıya yakıştıramadı.

İşte Zara'nın tarzı için yapılan bazı yorumlar...

Zara göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle sevenlerini ikiye böldü

Zara göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle sevenlerini ikiye böldü

Zara göğüs dekolteli sahne kıyafetiyle sevenlerini ikiye böldü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kıbrıs Ünlüler Müzik Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

birgörüş:

Türkü söyleyen bir kadın daha otantik Geleneksel Türk kıyafetleri yakışır diyen düşünüyorum

155
13
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

baktı ki teşhircilik çok pirim yapıyor.....

142
22
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Yakışmış...Güzele ne yakışmaz..

69
82
yanıtYanıtla
Yusuf Odemis:

Açınca daha çok para geliyor.. Anlamış sonunda

116
15
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

ekmeksiz kalınca.....

84
23
yanıtYanıtla
süleyman kahraman:

Miracta peygamber efendimiz,bir kısım kadınları,göğüsünden,bir kısmını baş aşağı asılı hüsrâna dûçâr olmuş bir hâlde gördü. Bu sebeple Varlık Nûru Efendimiz: “Eğer benim bildiğimi sizler de bilmiş olsaydınız, muhakkak ki, pek az güler ve çok ağlardınız!” buyurmuştur. (Buhârî

89
16
yanıtYanıtla
Raşit Gungor:

gözümün nuru SAV bu hadisi kadınla ilgili değil biliyorsun değil mi? tevbe 82 de aynıdır bak ayetin öncesine kimle alakalı...aradan bir hadis bir ayet çekip duygularınızla yaptığınız yorumunda bir bedeli var elbet..Allah affetsin

yanıt3
yanıt0
Attila OĞUZLU:

Göbeğe kadar indirmiş, az kalmış... Bakalım işe yarayacak mı?

48
7
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

EEE şartlar zorlayıcıdır...

36
4
yanıtYanıtla
Kutay Soysal:

GÖSTERECEK BAŞKA BİR YERİ YOK AYNISI İNEKLERDEDE VAR HEMDE FAYDALI.....):

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title