Haberler

Yunus Günçe'den Survivor çıkışı: Davet edilmeme rağmen videolarımdan dolayı beni almadılar

Güncelleme:

Oyuncu Yunus Günçe, Haber Bahane programında yaptığı açıklamalarda Survivor'a davet edildiğini ancak videolarından dolayı yarışmaya gidemediğini söyledi. Günçe, sosyal medya paylaşımlarının kendisine gaddarlık yapıldığını belirtti ve Acun Ilıcalı dahil tüm Survivor ekibini takipten çıkardığını ifade etti.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oyuncu Yunus Günçe oldu. Geçtiğimiz yıllarda Survivor'a davet edildiğini ancak daha sonrasında yayınladığı videolarından dolayı yarışmaya gidemediğini ileri sürdü.

"PAYLAŞIMLARIMDAN DOLAYI BANA GADDARLIK YAPTILAR"

Sosyal medyayı eskisi gibi aktif olarak kullanmadığını belirten Yunus Günçe, "Sosyal medyada artık kendimi gerzek gibi hissetmeye başladım. Çünkü sen yazıp çiziyorsun ama hiçbir şey değişmiyor. Sen yazdığınla kalıyorsun. Sonra senin 43 tane oyununu iptal ediyorlar, bir şehre giremiyorsun.

Beni deprem ve seçim zamanı bir listelere koydular. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve ben. Aramızda 300 milyon dolar var ya.... Ben bu insanlarla başka hiçbir listede yokum. Bize gaddarlık yaptılar. Kuvvetli olmadığım için bana yaptıklarını yaptılar. Kimse yazdıklarımı umursamadı.

Bir şey olduğunda yine kendimi tutamıyorum ama biraz frene bastım. Mental ve ruhsal anlamda çok yoruldum" dedi.

Yunus Günçe'den çok konuşulacak Survivor çıkışı: Davet edilmeme rağmen videolarımdan dolayı beni almadılar

"ACUN ILICALI DAHİL TÜM SURVIVOR EKİBİNİ TAKİPTEN ÇIKARDIM"

Survivor'a davet edildiğini ancak daha sonra kimsenin kendisine ulaşmadığını belirten Günçe sözlerine şöyle devam etti: "Bir ara Survivor'daki herkesi takipten çıkardım. Buna Acun Ilıcalı da dahil. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış o hesap.

Takip etmeme gerek yoktu. Survivor All Star'a neden gitmediğim çok soruluyor. Cevabı çok basit çünkü beni çağırmadılar. Acun Ilıcalı beni bir daha çağırmak zorunda değil ki. Aslında All Star'ı geçen sezon yapacaklardı ve beni aradılar.

İlk beni çağırdıklarını söylediler çünkü Acun Ilıcalı 'Yunus'u mutlaka ikna edin' demiş. Ben de kabul ettim ve ertesi gün spora başladım. Yüzmem zayıf diye çok ciddi bir paraya yüzme kursuna yazıldım.

Sonra Survivor'a davet edilen bir arkadaşım arayarak 'Abi Survivor'a gidiyormuşsun' deyince olayın ciddiyetini anlayarak ailelere ilan ettim. Bütün ailemi toplayarak Survivor'a gideceğimi söyledim ve herkes çok mutlu oldu.

Daha sonra ekiple iletişim koptu ve kimse beni aramadı. Daha sonra ben onları aradım ve bana 'Oradaki olaylar biraz değişti. Takımlar değişti All Star yapmaktan vazgeçtik. Seneye All Star var ve sen bankosun. İlk seni arayacağız' dediler.

Sonra deprem ve seçim oldu. Ben o arada videolar çektim. All Star oldu ve beni çağırmadılar. Çağırmak zorunda değiller, mecbur da değiller."

Yunus Günçe'den çok konuşulacak Survivor çıkışı: Davet edilmeme rağmen videolarımdan dolayı beni almadılar

"ACUN'A LAF EDEN BATUHAN SURVIVOR'DA, DEMEK Kİ BENİM VİDEOLAR DA BİR ŞEY VAR"

"Annemin evinde hiçbir şey yapmadan otururken Acun Ilıcalı beni Survivor'a çağırarak çok büyük bir iyilik yaptı. Acun Ilıcalı minnettarım. Bana bir şans daha verdi Para Bende'yi yaptık sonra Survivor yorumları yaptık.

Ben Acun Medya'ya gidip bütün gün belki iş çıkar diye orada bekleyen adam olmadım, olmayacağım. Şu an Survivor'da MasterChef'te et çalarken yakalanan adam var, sevgilisine küfreden adam var. Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya neler neler söyledi şimdi o da orada.

Demek ki benim videolarla ilişkili bir durum var. Benim videoların içeriğinde bir şey var demek ki... Yine de sorun değil. Biz hep alttan aldık."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Yunus Günçe Ünlüler Televizyon Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title