Haberler

Ünlü Sunucu Simge Fıstıkoğlu Kına Gecesi Yaptı

Güncelleme:

Son dönemlerde Türk televizyonlarının en gözde sunucularından biri olan Simge Fıstıkoğlu, kına gecesini de yaparak evlilik yolunda önemli bir adım daha attı.

Simge Fıstıkoğlu, iki yıldır aşk yaşadığı Emre Tavukçuoğlu ile geçen günlerde evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmıştı.

YAKINLARI VE ARKADAŞLARI KATILDI

Simge Fıstıkoğlu, dün akşam da kına gecesi yaptı. Sunucu, aile yakınları ve arkadaşlarının katılığı kına gecesinden görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Ünlü Sunucu Simge Fıstıkoğlu Kına Gecesi Yaptı

BİNLERCE BEĞENİ VE YORUM ALDI

Simge Fıstıkoğlu'nun fotoğrafları sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.

İşte kına gecesinden kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simge Fıstıkoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (8)

ESRA:

ben bayan olarak bu kadının güzelliğini, konuşmasını filan çok beğeniyorum. . orada burada kendini göstermiyor düzgünce işini yapıyor . . Allah mutlu etsin inşallah. .

5
2
yanıtYanıtla
Realist:

Çok gördük böyle reklam yapanları, bir iki ay anca duruyorlar, kocanın kahrını çekmesi kolay değil öyle. Öyle olmasa ben evlenirdim.

4
2
yanıtYanıtla
HİHİHİ:

BİRİ FISTIK OĞLU BİRİ TAVUKÇUOĞLU NE İRONİ AMA

5
0
yanıtYanıtla
Adsız:

bu kim

5
0
yanıtYanıtla
aaaaaaa:

fıstıkoglu oldu tavukcuoglu

3
0
yanıtYanıtla
ALİ PURTTURAN:

ÇOK ÇOK TEBRİKLER VE MUTLULUKLARZZZAAAAAAARRRRRRTTTTTTTTT

1
0
yanıtYanıtla
cabbar:

ceyhun yılmazın tıpını begenmedın adam sana asıktı ve senın ıcın sıırler bıle yazdı evlendıgın adam cok mu yakısıklı ceyhun yılmaz onun yanında brad pıtt kalır

0
0
yanıtYanıtla
CENTİLMEN:

ÇOK TATLI BİR BAYAN HAYRANIM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title