Haberler

Umreye giden Sırp şarkıcı Emina Jahovic, başörtüsü takarak poz verdi

Güncelleme:

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, geçtiğimiz günlerde umreye gitti. Maneviyata yönelen Sırp şarkıcı Jahovic, sosyal medya hesabından başörtülü bir fotoğrafını paylaştı.

2018 yılında Mustafa Sandal ile 9 yıllık evliliğini bitiren Sırp şarkıcı Emina Jahovic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Maneviyata yönelen şarkıcı, önceki gün sosyal medya hesabından uçak biletini paylaşarak Medine'ye gittiğini duyurdu.

BAŞÖRTÜSÜ TAKIP POZ VERDİ

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Emina Jahovic umreden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Başörtüsü takarak poz veren Sırp şarkıcı, o anlarını da takipçilerinin beğenisine sundu.

Umreye giden Sırp şarkıcı Emina Jahovic, başörtüsü takarak poz verdi

NAFAKA YÜZÜNDEN MUSTAFA SANDAL'A TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

2 çocuğunun babası Mustafa Sandal'a nafaka davası açan Emina Jahovic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Erkeğin sorumluluk alması lazım, ailesine tabii ki bakması lazım. Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli" diyerek tepki göstermişti.

Umreye giden Sırp şarkıcı Emina Jahovic, başörtüsü takarak poz verdi

Umreye giden Sırp şarkıcı Emina Jahovic, başörtüsü takarak poz verdi

Umreye giden Sırp şarkıcı Emina Jahovic, başörtüsü takarak poz verdi

Umreye giden Sırp şarkıcı Emina Jahovic, başörtüsü takarak poz verdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mustafa Sandal Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Mikail arman:

Resimlerini kendi silebileceğini zaten silmiştir.Ancak bundan sonraki hayatı ce hassasiyeti önemlidir.Müslüman olan, tövbe eden geçmiş olan hayat tarzına çizgi çekmiştir.

126
13
yanıtYanıtla
Mikail arman:

MAŞALLAH.Yüce ALLAH, yeni hayatında mutlu, huzurlu ve bahtiyar etsin.Eski eşi Mustafa Sandala ve diğer sanatçılarada hidayet versin.

100
17
yanıtYanıtla
Hayri :

mustafa ve diğer sanatçıların hidayetsiz olduğunu nerenden çıkarttın bence bu kötü kalple hidayet esas sana lazım galiba öyle koca harflerle yazarak gıybet yaptığını saklayamazssın

yanıt4
yanıt5
TT:

Sırbistan pasaportu olan herkes Sırp değildir.Sırbistan ve Karadağ arasında sınırlarla parçalanmış Sandzak diye bir Müslüman Boşnak bölgesi vardır.Bu insanlar her 50 yılda bir soykırıma uğrar ve Boşnaklara Sırp demek,Sırp propagandasıdır.Bil istedim.

80
7
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Elhamdulillah yalnız açık resimlerini silmesi gerekiyor.

66
17
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

musti sandaldan daha cok müslüman mis helal olsun

21
1
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Reklam!

3
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title