Haberler

Bikinili fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı

Güncelleme:

Londra'da yaşayan ve yaptığı her paylaşımla gündem olan oyuncu Serel Yereli, bu kez tecavüz açıklamasıyla adından söz ettirdi. 25 yaşındaki oyuncu, kendisi hakkında yapılan yorumlara "Sinirim kişisel değil. Sinirim bu mantaliteye bu başlıkları yazacak gücü veren tecavüz kültürünün altında hayatları mahvolan binlerce kız çocuğu için" diyerek cevap verdi.

İngiltere'de yaşayan oyuncu ve müzisyen Serel Yereli, yaptığı cesur paylaşımlar ve açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Daha önce, "Lezbiyen bir ilişki yaşamak isterdim" diyerek dikkat çeken Yereli, bu kez tecavüz açıklamasıyla çok konuşuldu.

ÇARPICI "TECAVÜZ" AÇIKLAMASI

Bikinisiyle poz veren Serel Yereli'ye "Hiç giymesen de olurmuş" ve "Biraz edep yahu!" tarzında yapılan yorumlar yapıldı. Eleştirilere yanıt veren Yereli, "Sinirim kişisel değil. Sinirim bu mantaliteye bu başlıkları yazacak gücü veren tecavüz kültürünün altında hayatları mahvolan binlerce kız çocuğu için" dedi.

Bikini fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı

"LEZBİYENLİK" ÇIKIŞI DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Serel Yereli, geçtiğimiz yıllarda bir takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?" sorusuna "Yalan yok, isterdim. Ama baya straightim (düz), erkekler dozunda iletişime geçildiğinde iyi yani, sıkıntı yok. Farklıyız biz tabii baya ama onlarda insan sonuçta" cevabını vermişti.

"BAKİRELİK" İTİRAFI

Takipçisinin bakirelik sorununa da cevap veren Serel Yereli, "Evet desem inanacak mısın? sadece soruyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bikini fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı!

Bikini fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı!

Bikini fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı!

Bikini fotoğrafına gelen yorumlara sinirlenen Serel Yereli'den çarpıcı tecavüz çıkışı!

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Serel Yereli Londra Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Yasin Bozkurt:

Sizin gibi örnek bu ülkenin gençlerini zehirlemek ten başka Bir işe yaramadığını düşünü yorum.

228
38
yanıtYanıtla
Tarık Tanyıldız:

Serel cim madem bu resimleri paylaşıyorsun, o zaman yapılacak olumsuz yorumlarıda anlayışla karşılayacaksın. Çünki herkes senin mantaliteni beğenmek zorunda değil...uyan!! böyle bir dünya yok.

148
45
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

geçlerin örnek aldığı sanatçı profili,,yazık çok yazık

51
10
yanıtYanıtla
Kadir Helvacı:

Gençlerin örnek aldığını nereden biliyon birader

yanıt14
yanıt18
ŞABAN ALİ OCAKCI :

bunlarda muassır medeniyetimizin sanatçıları

44
6
yanıtYanıtla
`Sentinus?? :

Kaşınma Barbie kirlisi Başlarım senin sinirine

28
11
yanıtYanıtla
omer turan:

bas git kızım, ikile bekleme yapma.

29
3
yanıtYanıtla
senata silva:

Kendisine Acun gibi birini arıyor, Ne yapsın..? Rastgele kızım, hayırlı işler..

25
6
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

Haklı kısımları varmı var orayı gewciyorum amacı haklı olduğu yer değil amacı gündemde kalmak adını duyurmak reklam yapmak

20
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title