Haberler

Serel Yereli modaya uyup sütyensiz hırka giydi, yetmedi düğmelerini yarıya kadar açtı

Güncelleme:

Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli, iç çamaşırsız hırka giyip ayna karşısına geçti. Kıyafetinin düğmelerini de yarıya kadar açan Yereli cesurca kıvrımlarını sergiledi.

2016-2017 yılları arasında yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisinde "Alara" karakteriyle tanınan Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp, İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişti.

AYNA KARŞISINDA DANS ETTİ

Şarkıcılıkta da şansını deneyen ancak istediği etkiyi alamayan Yereli şu sıralar pozlarıyla dikkat çekiyor. Hayranlarından binlerce kilometre uzakta olmasına rağmen takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olan Yereli, modaya uydu ve hırka giydi. Ünlü isim hırkanın altına iç çamaşırı giymemeyi tercih etmedi. Ayna karşısına geçip dans eden Yereli cesur paylaşımıyla nefes kesti. Düğmelerini de yarıya kadar açan Yereli'ye beğeni yağdı.

Modaya uyup sütyensiz hırka giydi, yetmedi düğmelerini yarıya kadar açtı

Modaya uyup sütyensiz hırka giydi, yetmedi düğmelerini yarıya kadar açtı

Modaya uyup sütyensiz hırka giydi, yetmedi düğmelerini yarıya kadar açtı

Serel Yereli modaya uyup sütyensiz hırka giydi, yetmedi düğmelerini yarıya kadar açtı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Serel Yereli Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (8)

Metin Yalcin:

Her nedense kadın hakkı savunucu derneklerinin, kadınların bedeni üzerinden açılıp saçılma yolu ile aşağılanmasına sesi çıkmaz .. Bunlara alkış tutarsak, evdeki kadınımıza hakaret etmiş oluruz ..

170
29
yanıtYanıtla
Gökhan TC:

Az tipe bak iğrenç iğrenç hareketler.Oldu olacak sokakta çıplak çıkıp gezin sizin modanız batsın emi??????

144
39
yanıtYanıtla
Mahmut Karaoğlan:

Üzülüyorum bunları görünce. Bunların anası babası yokmu kızım ayıptır diyen.

88
33
yanıtYanıtla
Doğru söyleyen :

Bedeniniz üzerinden prim yapmak ne kadar hoşunuza gidiyor?Öncelikle onu sormak istiyorum.

57
12
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

bu kim ja bunu haber yapmisiniz turkiyeyi terk etmis diye onun icin butun turkiye olarak yasdayiz niye giti diye ne hayrivar turkiye sorarim koca bir hic olsa ne olur olmasa ne olur bu kiz

45
14
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bunlar yüz karası toplumun.kadın hakları bırazda bunlara soyleyın.sadece erkek deyıp ortalıgı karıstırmayın.

33
13
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Harf inkilabı ve laikliğin meyveleri.. İlk okuduğunızda saçma gelebilir ama acı bir gerçek.

20
24
yanıtYanıtla
Melisa Swan:

türk insanının en büyük problemlerinden bir tanesi. nedense halkımızda "bana ne" diyebilme yeteneği yok, bulunmuyor. çoğu kimse bana ne, bu onun hayatıdır beni ilgilendirmez demiyor. herkes her konuda fikrini belirtmek zorunda ayrıca belirttiği fikrin yanlış olma ihtimali yok.sizene yaa sizene insanların giyinişinden, hayatlarından rahat bırakın insanları

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title