Haberler

Güzelliğiyle hayran bırakan Mine Tugay, bu kez derin göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini hayran bırakan oyuncu Mine Tugay, bu kez göğüs dekolteli pozlarıyla gündem oldu. Tugay için, "Nasıl bir kadınsın" tarzında yorumlar geldi.

Son zamanların en popüler isimlerden birisi olan Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor. Yakın zamanda oynadığı dizilerden istediğini alamayan Tugay, güzelliği ve oyunculuğu sayesinde popülaritesini artırmaya devam ediyor.

GÖĞÜS DEKOLTELİ POZUNU PAYLAŞTI

Cesur karelerini paylaşan ve güzelliğini gösteren oyuncunun son pozu, yine akıl aldı. Güzel oyuncu, göğüs dekolteli pozunu paylaştı. Güzelliği ile akılları baştan alan ve pozlarıyla haberlere konu olan Tugay için, "Nasıl bir kadınsın" tarzında yorumlar geldi.

Mine Tugay Yine Yaptı Yapacağını! Derin Göğüs Dekoltesiyle Sosyal Medyayı Salladı

Mine Tugay Yine Yaptı Yapacağını! Derin Göğüs Dekoltesiyle Sosyal Medyayı Salladı

Mine Tugay Yine Yaptı Yapacağını! Derin Göğüs Dekoltesiyle Sosyal Medyayı Salladı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mine Tugay Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne?
500

Yorumlar (9)

Zulkarneyn :

Nefesimizi kesen artık çıplaklık değil ; edep.

45
20
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

ya hu edebi kendinde ara başkasının edebinden sana ne? Artık bırakın bu başkaları üzerinden Müslümanlık yürütmeyi her koyun kendi bacağından asılır. Sana ne. Ucuz müslümanlık bu senin yaptığın. Kadın magazin basınına çıkıyor senin evine mi geliyor.

yanıt11
yanıt14
Cemal Yılmaz:

Sen o yüzden nefes kesmiorsun.

yanıt7
yanıt3
Ophy:

İnsan en çok kendinde olmayan hakkında konuşurmuş. :)

yanıt6
yanıt12
Ufuk Modan:

Beni Bullllll??????????

13
7
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Kimin nefesi niye kesilmiş...

13
6
yanıtYanıtla
Babilya :

Hım estetikli....

5
4
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

EN SEVDİĞİM RENKLER: SİYAH ve TEN RENGİ.

3
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Resimlere bakmadan edep yorumu yapan var mı ?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title