Haberler

Ebru Şallı da EYT'li oldu! 7 bin 500 TL maaş alacak

Güncelleme:

Önceki gün eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan Ebru Şallı, EYT'den faydalanarak emekli oldu. Bir davette görüntülenen Şallı, "Başvurdum ve maaşım bağlanacak. 7 bin 500 TL emekli maaşım var" dedi.

Son günlerde eşi Uğur Akkuş'un dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınmasıyla gündeme gelen Ebru Şallı, dün Nişantaşı'ndaki bir mekanın davetinde görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan ve oldukça keyifli olduğu görülen Şallı, emekli olduğunu söyledi.

"7 BİN 500 TL MAAŞIM VAR"

Güzelliği ve fiziğiyle adından söz ettiren 45 yaşındaki Ebru Şallı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar kervanından olduğunu ve sonunda beklediği haberi aldığını söyledi. Emeklilikle ilgili işlemlerin tamamlandığını söyleyen ünlü isim, " Eyt'liydim. Başvurdum ve emekli oldu. Emekli maaşım 7 bin 500 TL… Bayram olmadan bayram ikramiyesi geldi. Onu şu an harcamadım" dedi.

"UĞUR İFADE VERDİ, SORUN YOK"

Eşinin gözaltına alınmasıyla ilgili konuşan Şallı, "Benim de gözaltına alındığım haberleri çıktı. Ben de mecburen evden video çekip açıklama yaptım sosyal medyada… Konunun benimle alakası yok. Uğur'un bir işi ile ilgili ifade vermesi gerekiyordu. Burada olmadığı ve ifadeyi veremediği için konu zorunlu ifadeye düştüğü için direkt ifadesini verdi. Sorun yok, ifadesini verdi çıktı" şeklinde konuştu. Ünlü model, daha önce boşanmanın eşiğinden döndüğü Akkuş ile evliliğinde bir problem olmadığını da sözlerine ekledi.

EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

EŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, 500 bin dolar (11 milyon TL) alacağı olan bir şahsın şikayeti üzerinde ünlü modelle tatil dönüşü pazar günü havalimanında gözaltına alınmıştı. Gayrettepe'de ifade veren Akkuş, Bentley marka lüks aracını borçlu olduğu kişiye vermiş ve hakkındaki şikayet kalkınca da serbest bırakılmıştı.

EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

EYT'li Ebru Şallı emekli oldu: 7 bin 500 TL maaşım var

Kaynak: Snob Magazin / Ecem Altan - Magazin

Uğur Akkuş Ebru Şallı EYT Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

atilla çekiç:

KADEMELİ EMEKLİLİK OLMALIDIR. GÜNÜNÜ DOLDURAN EMEKLİ OLMALI. AKSİ DURUMDA BÜYÜK BİR ADALETSİZLİK OLUR

157
24
yanıtYanıtla
atıf gül:

Ne güzel ya her imkândan faydalan biz de mezarda emeklilik

84
26
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

gözleri paraya doymaz ufak bile olsa

84
18
yanıtYanıtla
kaan yazıcı:

eyt cumhuriyet tarihinin en adaletsiz düzenlemesidir nasil bir vicdan el verdi bu düzenlemeye bilmiyorum. herkes yaptiklariyla anilir

58
23
yanıtYanıtla
berk Vural:

Resmen aklımızla dalga geçiyorlar zengin biri nasıl emekli olabiliyor bu ülkede adalet yok demekki kim kimden calarsa

28
44
yanıtYanıtla
metin:

EYT'yi1 günle kaçıran 17 yıl fazladan çalışmak zorunda kalacak.

49
11
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

yaziklar olsun...sanki ihtiyaclari var....HUKUMET UYUMA... yeteri kadar zengin olmadiniz mi??? 7500 lira icin biz bunlara vergi oducez...MUSLUMAN uyannn.

15
40
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

SGK ya bu ana kadar kac kurus ödedi acama 7500 lirayi hak ettimi

16
27
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title