Haberler

Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece'den yeni açıklama! Konuşmasıyla ilgili tek pişmanlığı var

Güncelleme:

Dün akşam katıldığı ödül töreninde depremzedelerle ilgili "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" dediği için linç edilen Eda Ece'den yeni açıklama geldi. İlk açıklamasında yanlış anlaşıldığını söyleyen Ece, bu sefer de "Ben özgür olayım derken bir başkasının tercihine karışmam çifte standart olur. Keşke konuşmanın sonunda neyse herkesin kendi tercihi deseymişim" dedi.

ELLE Style Avards 2023, dün akşam yılın en stil sahibi, başarılı ve ilham veren isimlerini ödüllendirdi. Daha önce dergiye kapak olan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece de gecede "Yılın ELLE Kapak Kızı" ödülünü aldı. Ödülünü almak için sahneye çıkan Ece'nin depremzedelerle ilgili söyledikleri tepki çekti.

"KİMSENİN ACISIYLA DALGA GEÇMEDİM"

Sözlerinden dolayı linç edilen Eda Ece, dün akşam yaptığı açıklamada "Ben özgür bir birey olarak kendi özgürlüğümü savunup başkasının özgürlüğünü savunmayacak zekada biri değilim. Fesatça ve negatifçe bakmak linççi tayfanın işi. Benim kötü niyetle kimsenin acısını, travmasını tetikleyecek bir şey söyleme amacım asla yoktu" dedi. Bugün yeni bir açıklama yaparak kendisine bir özeleştiride bulunan Eda Ece, kimsenin acısıyla dalga geçmediğini belirtti. Ece, açıklamasında "Ben sanki depremzedelerin acısını ve travmasını tiye almış, espri yapmışım gibi lanse ediliyorum. Konuşmanın tamamını dinlemeyenler bana 'bunu da yapamazsın' diyor. Ben kimsenin acısının, travmasının ve felaketinin mizahını yapmadım. Ben sadece bir sandık şakası yaptım. Orada da ben eleştiririm ama siz yönetim şeklinde memnun olduğunuzu söylersiniz bu da sizin görüşünüz olur. Fikir ayrılığı olabilir, herkesin kendi görüşü. Ben sadece bunun şakasını yaptım" dedi.

Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece'den yeni açıklama! Konuşmasıyla ilgili tek pişmanlığı var

"YARDIMLARIN LAFINI YAPMADIM, YAPMAM"

Hakkında yapılan "Iban at yardımlarını gönderelim" yorumlarına tepki gösteren oyuncu "Tek üzüldüğüm konu insanların acısını tiye almışım gibi gösterilmek. Benim içimi Allah biliyor. Ben kimsenin kalbini kırmak için yapmadım. 'Iban at da yardımlarını geri gönderelim' diyorlar. Ne alakası var ben yardımın lafını mı ettim? Ben bu konuda espri yapmadım ki zaten. Hiçbir zaman da yapmam. Ben sizden daha hassasım, bu konuyla ilgili sarsıldım. Elinden geleni hala yapan bir insanım, hepinizin yaptığı gibi" şeklinde konuştu.

"KEŞKE KONUŞMANIN SONUNDA HERKESİN KENDİ TERCİHİ DESEYMİŞİM"

Bir konuda kendisini eleştiren oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Benim kendimde özeleştiri yapacağım tek bir konu var. Özgürlükten bahsedip ben özgür olayım deyip başkasının istediğini seçmesinde ve alkışlamasında özgür olmayacak... Bu çifte standart olur, bu yapılamaz. Herkesin görüşü ve destekleyeceği insan kendine. Ben kimsenin hür iradesine karışamam. Keşke konuşmanın sonunda neyse herkesin kendi tercihi deseymişim. İnsanları tiye aldığımı falan da kabul etmiyorum."

Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece'den yeni açıklama! Konuşmasıyla ilgili tek pişmanlığı var

EDA ECE DEPREMZEDELERLE İLGİLİ NE DEDİ?

Şubat ayında yaptığı dergi çekiminden dolayı ödüle layık görülen Eda Ece, depremlerle ilgili konuşurken "Bir işbirliği yaparak ocak ayında kapak kızı oldum. Şubat ayında çıkan dergimi almaya gidemedim onun yerine bebek bezi ve jandarmadan emanet testere alıyordum. Yasak Elma ekibiyle tüm ışıklarımızı oraya göndererek depremzede vatandaşlarımız için yaktık. Öyle durumlarda kaldım ki oyunculuk ve ünün bir önemi kalmadı. Hayvan hakları için de çalışıyoruz. Bunların hepsini arka planda yaptım. Beni herkes Yasak Elma dizisindeki neşeli Yıldız olarak biliyor. Ama aslında için kan ağlıyordu. Bu sene çok değişik bir seneydi, haftaya da düğünüm var. Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık. Çok travmatik bir seneydi. Pandemi atlattık, dizim 6 sezonda bitmedi bir de üzerine deprem oldu. Bir de seçim falan derken ben stresten kambur oldum" ifadelerini kullandı.

Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece'den yeni açıklama! Konuşmasıyla ilgili tek pişmanlığı var

Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece'den yeni açıklama! Konuşmasıyla ilgili tek pişmanlığı var

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Eda Ece Deprem Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (41)

Ahmet Bakırcı:

Ulan millet sizi izliyor millet size yardım ediyor açlıktan öleceksiniz millet sizi izlemese

257
36
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Sen birşey deme. Ne yardım yaptıysan söyle iade edelim. Depremzedeler ile ilgili şaka yapmayı kendinizde hak görmeyin artık

247
39
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu boşlar için konuşmak da boş olur. Neresinden baksan boşlar ve asla bu değişmeyecek.

229
33
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Yardımı sadece millet ittifakı seçmeni yapmış gibi,kutuplaşarak konuşuyorlar,yardımlar parti göz önünde bulunmaksızın herkes tarafından yapıldı,merak ettiğim şey millet ittifakı iktidara gelseydi eğer cumhur seçmenleri aynı şeyi soylermiydi ?

228
33
yanıtYanıtla
erman genç :

Hatayda Esnafım Evim işim KAlmadı bitti herşeyim,, İBAN PAYLAŞ burda esnaf vatandaş ne kadar şahsi olarak yardımın varsa geri ödeyelim Yardımınız Batsın inşallah sizin

212
27
yanıtYanıtla
ilhan:

sevilen bir oyuncuydu, beğeniyorduk, senin tercihini yapmayanlara bir daha yardım etme, sahte demokratikler, millet kk oy vermedi, istemiyor, sen istiyorsun diye peşine mi takılacaklar sandın, kitleleri peşinden koşturacağını mı sandın

204
29
yanıtYanıtla
ASD:

MİLLET SANA KANALİZE Mİ OLACAK XD

yanıt23
yanıt8
Mehmet Alper Hakan:

gayet güzel bir ironi yapmış. Sorun yapılan ironide değil bunu fırsat bilip bu ironiyi alıp bunun üzerinden prim yapmaya çalışanlarda

48
180
yanıtYanıtla
t t:

Görenlerde Baykar gibi 3 milyar yardım yaptı sanır

190
25
yanıtYanıtla
t t:

Meltem Cumbul Beren saat ve benzeri gibiler gibi sende mazi oldun baybay

187
22
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title