Haberler

CUMHURİYRTİMİZİN 100. YILINDA ÜNLÜ İSİMLERDEN ATATÜRK'ÜN EVİNE ANLAMLI ZİYARET!.

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Premium otomobil üreticisi markanın tamamen yeni bir segmente girmesini sağlayan lüks minivan modelini Türkiye’de satışa sundu.

Özel jet uçaklarındaki konforu LM'e taşıyan marka, bu modelin tanıtımında ünlü isimleri bir araya getirdi.

Resim önizlemesi

Uçaklardaki business class rahatlığından ilham alarak lüks modelinin konforunu yansıtacak şekilde konuklarını ağırlayan, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Gökçe Bahadır-Emir Ersoy, Burcu Biricik-Emre Yetkin, Aybüke Pusat, Saadet Işıl Aksoy ve Elvin Levinler'e özel bir deneyim sunuldu.

Resim önizlemesi

Araçta yer alan tamamen yatabilen, masaj özellikli, ısıtmalı/havalandırmalı koltuklar, 48 inç HD ekran ve buzdolabı gibi sayısız özelliğin keyfini çıkaran ünlü isimler, Selanik'teki eşsiz deneyime ortak oldular.

Resim önizlemesi

Cumhuriyet'in 100. Yılında Ünlü İsimlerden Atatürk Evi'ne ziyaret

Ünlü Tarihçi ve Yazar Saffet Emre Tonguç ile Selanik sokaklarında dolaşan konuklar, aynı zamanda Atatürk Evi Müzesi'ni de ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında duygusal anlar yaşadılar.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Aracın özellikleri ise, hareket halinde araç içerisindeki canlı yayınla tanıtıldı. Ünlü isimler VIP arka koltuklarda, aracın içindeki dev ekrandan toplantıya katılarak interaktif deneyime ortak oldular. Aracın konforuyla toplantıya yapan konuklar, ilk defa böyle bir deneyim yaşayarak lüks aracın sunduğu özelliklerinden büyük bir beğeniyle söz ettiler.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title