Haberler

Acun Ilıcalı'dan "Oğlumun hakkı yendi" diyen Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap: Bir anneye yakışmıyor

Güncelleme:

Survivor All Star'ın çarşamba akşamı yayınlanan yarı finalinde elenen Batuhan Karacakaya, yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Batuhan'ın vedasının ardından sosyal medyada paylaşım yapan Gülhayat Karacakaya, "Oğlumun hakkı yendi" diyerek tepki gösterdi. Karacakaya'nın tepkisine final bölümünde cevap veren Acun Ilıcalı, "Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler" dedi.

Survivor 2021 ve 2022 sezonlarında yer alan Batuhan Karacakaya Survivor All Star'ı üçüncü olarak tamamladı. Oğlunun elenmesiyle sinirlenen Gülhayat Karacakaya, sosyal medya hesabından tepki göstererek oğlunun hakkının yendiğini söyledi. Anne Karacakaya'nın sözlerine Acun Ilıcalı'dan tepki gecikmedi.

GÜLHAYAT KARACAKAYA: OĞLUMUN HAKKINI YİYENLER HAKLARINDA BOĞULSUN

Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak" dedi.

Acun Ilıcalı'dan 'Oğlumun hakkı yendi' diyen Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap: Bir anneye yakışmıyor

ACUN ILICALI: OĞLU ŞAMPİYON OLMADIĞI ZAMAN İHALE BİZE KALIYOR

Survivor All Star 2022 finalinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesinin o paylaşımına şu yanıtı verdi: "Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl maalesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar. Sevgili Batuhan'ın da annesi sağ olsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat hanıma da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor."

Acun Ilıcalı'dan 'Oğlumun hakkı yendi' diyen Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap: Bir anneye yakışmıyor

"BİZE ÇAMUR ATMAK BİR ANNEYE YAKIŞMAZ"

"Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, Batuhan ile hiçbir problemimiz olmadı. Fakat anneler, babalar onlar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Geçen sene Aleyna'nın annesi bayağı aktifti. Bu sene de Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı. Bu akşam ekstraya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şuanda finali bozmak istemiyorum. Gerekli cevabı da ekstrada vereceğim kendisine. Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor."

Acun Ilıcalı'dan 'Oğlumun hakkı yendi' diyen Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap: Bir anneye yakışmıyor

"NİSA, BATUHAN'DAN 3 KAT FAZLA OY ALDI"

Final bölümünden sonra Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı, Nisa'nın tüm SMS'lerde birinci olduğunu ve Batuhan'dan 3 kat fazla SMS aldığını söyledi. Ilıcalı, yapılan oylamada hiçbir yarışmacının hakkının yenmediğini de sözlerine ekledi.

BATUHAN: BENİM DE MEKTUBUM VAR, BEKLEYİN

Annesi ve Acun Ilıcalı'nın sözlerine cevapsız kalan Batuhan Karacakaya ise Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Benim de bir mektubum var… Bekleyin" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan 'Oğlumun hakkı yendi' diyen Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap: Bir anneye yakışmıyor

Acun Ilıcalı'dan 'Oğlumun hakkı yendi' diyen Batuhan Karacakaya'nın annesine cevap: Bir anneye yakışmıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Fatih Araç:

acin sen ne camurundan bahsediyon batakliktasin

139
46
yanıtYanıtla
ihtiyar:

acun 2 yıldır ısmarlama şampiyonlar çıkarıyor o kimi isterse o şampiyon oluyor hala anlamayanlar var hayret yaw

109
14
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Acun bundan sonra hafta sonları Survivor yarışmasına katılan yarışmacıların Aileleriyle veli toplantısı yapar..

111
8
yanıtYanıtla
Qorjux gor:

sms ler yurt dışından bot hesaplardan atılıyor olabilir mi?

110
8
yanıtYanıtla
Yusuf TEKİN:

Memleketin bütün derdi bitti, bir tek Survivor kaldı

105
12
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Oğlundan çok daha başarılı yarışmacılar elendiğinde sesiniz çıkmıyordu ama...

74
34
yanıtYanıtla
Şükrü Gökgöz:

Acun yarı finalde oylar birbirine çok yakın diyordu. Şimdi Ayşe iki katı Nisa üç katı oy aldı diyor.

77
8
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Acun hiçbir şey yapmadan şampiyon oluyorlar lgbt cemal Nisa gibi doğru söylemiş hakedenin kazandığı bir yarışma değil sonucu belli bir tiyatro oyunu

71
9
yanıtYanıtla
sadece kadir:

BU İSYANI BİTİME 2-3 HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDEN FENEV GİBİ GÖRÜYORUM. ŞAMPİYON OLUNCA NE ALA, OLAMAYINCA SAĞA SOLA ÇAMUR ATMALAR.

26
51
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

ne fenermis be sevmeyenin aklindan cikmaz acisi olanin kuyrugundan cikmaz bu olaya bile feneri karistirmak nasil bir ruh hastaligidir bu konu hakkinda doktorlar devreye girmeli

yanıt17
yanıt6
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title