Haberler

20 yıldır sevgilisi olarak anıldığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılmayan Ece Gürsel'den duygusal paylaşım

Güncelleme:

Manken Ece Gürsel, 20 yıldır adının aşk dedikodularına karıştığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılamadı. Sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Gürsel, "Bir daha dünyaya gelsem yine sevgilin olarak anılır. Aynı haberlere imza atardım. Ben, ismimin seninle anılmasından hep gurur duydum. Hakkım helal olsun" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin duayen gazetecilerinden biri olan Hıncal Uluç, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 83 yaşında hayatını kaybetti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilen Uluç'u son yolculuğunda spor, sanat ve siyaset dünyasından sevenleri yalnız bırakmadı. Törene katılamayan Hıncal Uluç'un 20 yıllık arkadaşı Ece Gürsel'den duygusal paylaşımlar geldi.

"HAYATIMIN EN ZOR SATIRLARI"

Instagram hesabından Hıncal Uluç'la çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Gürsel, paylaşıma şu notu düştü: "Yine hayatımın en zor satırları… Ne yazılır, nasıl yazılır… 20 yıllık dostluk, bir çırpıda nasıl kaleme alınır? Oysa edebiyatımdı ilk seni etkileyen. '20 yaşında genç bir kız nasıl bu kadar güçlü bir kaleme sahip olur' yazmıştın hakkımda. Modelliğimden değil de, sadece eğitimimden ve yazılarımdan bahsetmiştin o zamanlar. Nedenini ise kimse anlamamıştı. Biz anlamıştık ama, son nefesine kadar sürecek olan dostluğumuzun, sonsuzluğunu. Yaz dedin bana hep. Bırak modellikmiş, vs… Bırak hepsini, sadece yaz… Kitaplarını çıkar."

20 yıldır sevgilisi olarak anıldığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılmayan Ece Gürsel'den duygusal paylaşım

"SENİN 'SEVGİLİM' DEMENLE ÜNE KAVUŞTUM"

Oysa, Türkiye güzeli seçileli 3 yıl ve Best model seçileli ise sadece 6 ay olmuştu tanıştığımızda. Seni hiç dinlemedim. Bırakmayı da tercih etmedim. İlk tanıştığımızda demiştin ki, öyle bir PR çalışması yapacağız ki, tüm kameralar sana dönecek. Umurumda değildi ki… Sadece işimi yapmaktı amacım. Ama evet, döndü… "Sweetheart" dedin bana… Ve 5 yıllık modellik kariyerim, unvanlarımla beraber, senin sayende tam bir üne kavuştu. Evet, tüm Türkiye beni, onun sayesinde tanıdı…

"NE GÜZEL ZAMANLAR GEÇİRDİK, TARİFSİZ"

"Sen hep, ne kadar asi olduğumdan yakınırdın, anneme, babama. 'Ah derdin anneme, Yıldız, bu kız hiç laf dinlemiyor.' Lakin yıllar dostluğumuzu güçlendirip, karakterimi de benimseyince bana; sen de haklıydın, dedin, ben insanlara, seni işaret ettim, sense yıllara karşı koyup ayakta kalmayı başardın. Bu benim değil, senin başarındı. 'Sen asiliğini, hep artıya çevirdin' demiştin. Nasıl mutlu olmuştum o gün. Ne de güzel zamanlar geçirdik. Tarifsiz... Hıncal Uluç…"

20 yıldır sevgilisi olarak anıldığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılmayan Ece Gürsel'den duygusal paylaşım

"İSMİMİN SENİNLE ANILMASINDAN GURUR DUYDUM"

"Kariyerimin en önemli mihenk taşı… Dostum, canım, büyüğüm, ailemin bir parçası, kıymetlim, akıl hocam, sırdaşım… Evet halk bizi sevgili diye bildi hep. Biz ne kadar anlatırsak anlatalım, onlar hep inanmak istediğine inandı. Ama o, işte böyle güçlü bir kalemdi… 20 yıl geçmesine rağmen hala konuşulan konulara imza atan… Konuşturan, duayen, üstat ve daha fazlası… Kimi insan çok severdi, kimi ise tam tersi. Üzüldüğüm yazılar da yazsa, benim için yeri apayrıydı.Bir daha dünyaya gelsem, yine aynı çekimi yapar, yine "sweetheart" olarak anılır, yine aynı haberlere imza atardım. Ben, ismimin seninle anılmasından hep gurur duydum. Hakkım helal olsun. Huzurla uyu, canım Hıncal..."

20 yıldır sevgilisi olarak anıldığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılmayan Ece Gürsel'den duygusal paylaşım

İŞ TEMPOSUNDAN DOLAYI CENAZEYE KATILAMADI

Hıncal Uluç'un bugün düzenlenen cenaze törenine katılamayan Gürsel, uçakta bir paylaşım yaparak "Bugün annem, canım Hıncal'ın cenazesinde beni temsilen bulunacak. Çok üzgünüm çok. Nasıl sınavlardan geçiyorum inanın tarifsiz... Uykusuz günler, sabahlara kadar provalar, çekimler... Şimdi yine sıfır uyku ile İzmir'e defileye. Allah'ım sabır ver" dedi.

20 yıldır sevgilisi olarak anıldığı Hıncal Uluç'un cenazesine katılmayan Ece Gürsel'den duygusal paylaşım

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hıncal Uluç Ece Gürsel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

mavii1989:

asıl sınav diğer tarafta birisi hatırlatır mı lütfen öyle bir yazı okudum ki okuyunca başını secdeden kadırmıyor sandım

310
48
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Yargı makamı sadece Yüce Allah biz bilemeyiz, kimin ne olduğunu veya ne olacağını, İnsan olarak sadece Allah Rahmet eylesin der bırakırız, vefat eden kişiden şeytan bile elini çekermiş ..

yanıt3
yanıt0
Aykut Kalanoğlu:

Her koyun kendi bacağından asılırmış sizde boş verin başkalarını haberlerini okumayın unutmayın onların yaşamları sizden farklı sizin ki ondan çok daha farklı yani ayrı dünyaların insanlarısınız !

yanıt4
yanıt1
Sadık:

Ne aşkmış bee cenazesine gidecek vakti yok

24
2
yanıtYanıtla
Kuman:

Bal gibide sevgiliydiniz! Değildik felan deme! Ve hiç de hoş değil adamı kabullenmemek!

18
2
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Yuh!

14
4
yanıtYanıtla
corci:

çok samimi bir fotoğraf olmuş hahahaha

7
0
yanıtYanıtla
uCube :

Arkadaş işleri neye bağlamış. ;))

0
1
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Unutursun bir iki güne

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title