Haberler

Bayraklı Belediyesi Yamanlar'da Kültür Merkezi ve Anaokulu İnşa Ediyor

Güncelleme:

Bayraklı Belediyesi, Yamanlar'da Yunus Emre Kültür Merkezi, Anaokulu ve Düğün Salonu'nun temelini attı. Başkan Serdar Sandal, projenin bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Bayraklı Belediyesinin Yamanlar'da hayata geçireceği Yunus Emre Kültür Merkezi, anaokulu ve düğün salonunun temeli atıldı. Başkan Sandal "Bölge halkına bir sözümüz vardı. O sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kentin farklı noktalarında, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yaşama geçirdiği projelerle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, Yamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi, anaokulu ve düğün salonunun temelini görkemli bir törenle attı. Törene Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın yanı sıra; CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, Rönesans Holding yöneticileri; Süha İnan, Engin Yıldırım, Yamanlar Alevi Kültür Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören öncesinde Bahar Almaç ve orkestrası mini bir konser verirken, katılımcılar dökülen ilk beton için butona birlikte bastı.

Yamanlar Pazar Yeri yanındaki arazide hayata geçecek olan Yunus Emre Kültür Merkezi, anaokulu ve düğün salonu projesi, 947 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 3 katlı kültür merkezinin içinde etkinlik alanlarının yanı sıra düğün salonu ve 4 derslikten oluşacak anaokulu da yer alacak. Bodrum katında ise konuklar için bir de otopark olacak. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen proje, bölgenin önemli bir eksiğini kapatacak.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Burada daha önceden var olan tesisin, cem evine tahsisli düğün salonunun yıkılma sürecini birlikte yaşadık. Şundan emin olun ki, o süreçte CHP'nin bir dahili yoktu. Ben öncelikle Bayraklı Belediye Başkanı olarak, yıkılan düğün salonu adına hepinizden özür diliyorum. Bu saatten sonra hiçbir Allah'ın kulu inanç merkezlerine elini uzatamayacak. Geçmişin kavgasıyla bir yerlere varamayız. Birileri gelip yıktı şimdi biz de daha iyisini yaparak bir de anaokulu kazandırarak inşaata başladık. Şimdi güzel şeyler yapma zamanı. Yapacağımız kreş, İzmir'in en güzellerinden biri olacak ve özel okullardaki donanımı buraya getireceğiz. Çocuklarımız kolejlerde hangi eğitimi alıyorsa buradaki çocuklarımız da aynı eğitimi alacak. Düğün salonunu da tamamlayıp tekrar inanç merkezimize tahsis edeceğiz. Halkımıza verdiğimiz sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temelini attığımız bu tesis tüm Bayraklı'ya hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Serdar Sandal Yunus Emre Bayraklı Belediye Yerel Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title