Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Yakışıklı Olsun Diye Köpeğine İşkence Yaptığı İddialarına Ateş Püskürdü: Kanıtlasınlar, Mesleği Bırakacağım

Güncelleme:

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, köpeğinin kulaklarını yakışıklı olsun diye kestirdiği yönündeki iddialara sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Tatlıtuğ, "Kanıtlasınlar, mesleği bırakacağım" dedi.

Papağana işkence uyguladığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra gözaltına alınıp akıl hastanesine sevk edilen Murat Özdemir'e tepkiler çığ gibi büyürken, Kıvanç Tatlıtuğ'un köpeğine işkence yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. İddialar hakkında hemen açıklama yapan oyuncu, "Kanıtlasınlar, mesleği bırakacağım" dedi.

"KANITLASINLAR, MESLEĞİ BIRAKACAĞIM"

Yazar Emre Erciş, Kıvanç Tatlıtuğ'un "Mars" adlı köpeğinin kulaklarını kestiğini iddia etti. Erciş, attığı tweette "Daha yakışıklı olsun diye kulaklarını kesti" dedi. Emre Erciş'in sosyal medyadan yaptığı suçlamalarla ilgili önce Başak Dizer, daha sonra da eşi Kıvanç Tatlıtuğ açıklama yaptı.

Köpeği Mars'ın kulaklarını 'yakışıklı olsun' diye kestiği iddialarına sosyal medya hesabından isyan eden Tatlıtuğ, "Mars ve Pars'ı aldığımız zaman kulakları kesik alınmıştır, biz merdiven altı işler yapmayız. Hele ki toplumun önünde olan bireyler olarak. Kulaklarını benim kestiğimi iddia eden ve bunu belgesiyle kanıtlayacak birisi çıksın, açıklasın. Eğer kanıtlarsanız, ben hemen yaptığım oyunculuk mesleğini bırakıp, başka işlerle uğraşacağımın sözü bendedir" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Yakışıklı Olsun Diye Köpeğine İşkence Yaptığı İddialarına Ateş Püskürdü: Kanıtlasınlar, Mesleği Bırakacağım

TARTIŞMAYA İLK BAŞAK DİZER DAHİL OLDU

Başak Dizer, eşi hakkında atılan bu tweetler üzerine şu açıklamayı yaptı: "Emre bey, merhaba. Bahsettiğiniz köpekler farklı köpeklerimiz. Kulağı kesik olan 'amstaff' kulağı kesik halde, yavru iken hediye edildi bize. Biz de çok üzülmüştük. 3 köpek ve 3 kedimiz var gerekmedikçe tasma bile takmıyoruz hiçbirine. Bilginize. Pars köpek çiftliğinin köpeğiydi hala orda. Bizim değil. O fotoğraf da köpek çiftliğinde çekildi. Çiftlikten alıp geçici baktı ama sonra geri verdi. Onlar da Mars'ı hediye ettiler. Bolluca ormanından kurtardığımız 2 sokak köpeğimiz var. Instagram'da paylaşıyorum Yaman ve Badem."

"HAYVANLARA ŞİDDETLE BENİ AYNI CÜMLEYİ KOYMANIZI YAKIŞTIRAMADIM"

Ancak Emre Erciş'in Dizer'le polemiğe devam etmesi üzerine Kıvanç Tatlıtuğ da tartışmaya dahil oldu ve şu tweet'leri attı: "Sevgili Hocam. Hayvanlara şiddet ve beni aynı cümle içinde kullanıyor olmanızı okur yazar ve çizer kimliğinize yakıştıramadım. Kimseye, hiçbir mevzu ile ilgili buradan cevap vermem lakin konu hayvanlar olunca şunu bilmenizde ve hatanızı düzeltmenizde fayda vardır.

"KUCAĞIMDAKİ KÖPEK MARS DEĞİL"

1- 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu Çerçevesinde, American Staffordshire Terrier cinsi köpeklerin beslenip bakılması yasak değildir. Kanunda yazılı yasaklı ırkları iyi incelemenizi tavsiye ederim.

2- Kucağımdaki 3 aylık yavru köpeğin Mars olduğunu iddia ettiğiniz fotoğraftaki köpek, yüzündeki belirgin beyaz çizgisinden görüleceği üzere, kendi köpeğim Mars ile hiçbir benzerliği yoktur. Mars'ın yüzünde beyaz çizgisi yoktur. Daha dikkatli bakın tekrar!

"SAHİPLENDİM, ÇEŞİTLİ SEBEPLERLE GERİ VERDİM"

3- Doberman cinsi Pars'ı bir süre sahiplendiğim doğrudur, sonra aldığım çiftliğe çeşitli sebeplerden ötürü geri verdim. Hem Pars'ın hem de Mars'ın hikayesini, okur yazar çizer kimliğinizle, sevgili Can Paksoy'a telefon açıp sorsaydınız, aydınlatılırdınız.

Kıvanç Tatlıtuğ, Yakışıklı Olsun Diye Köpeğine İşkence Yaptığı İddialarına Ateş Püskürdü: Kanıtlasınlar, Mesleği Bırakağım

"MARS'I KULAKLARI KESİK ALDIK"

4- Mars ve Pars'ı aldığımız zaman kulakları kesik alınmıştır, biz merdiven altı işler yapmayız. Hele ki toplumun önünde olan bireyler olarak. Kulaklarını benim kestiğimi iddia eden ve bunu belgesiyle kanıtlayacak birisi çıksın, açıklasın. Bu sefer iyi araştırın.

5- Eğer kanıtlarsanız, ben hemen yaptığım oyunculuk mesleğini bırakıp, başka işlerle uğraşacağımın sözü bendedir. Ha yok ispat edemediniz, hadi siz mesleği bırakmayın da benden bir özür dileyin benim için tamamdır.

"DİLEDİĞİN YERDE BU KONUDA TARTIŞIRIZ"

Hocam, dilediğin zaman dilediğin yerde köpekler ve ırklar konusunda edebiyata, kanuna ve maddelere göre tartışırız. O konuda bir sıkıntı yok. Yazdığınız, hayvanlara şiddet yazısında beni, hayvanlara şiddet uygulayan bir insan olarak gösterdiğiniz için özür dilemenizdir. Bunlar çok yakışıksız laflardır. Çevirmeyin mevzuyu, köpeklerin kulaklarını benim kestirdiğimi yazmışsınız, şunu bir okur yazar çizer olarak ispat edemezseniz, mesleği bırakır mısınız?

Kıvanç Tatlıtuğ, Yakışıklı Olsun Diye Köpeğine İşkence Yaptığı İddialarına Ateş Püskürdü: Kanıtlasınlar, Mesleği Bırakağım

ÖZRÜNÜZÜ ALIP HELALLEŞELİM

Mesela ben bırakırım. Böyle net konuşalım. Ben ikidir; benim kulaklarını kestirdiğimi ispatlayın, mesleği bırakıcağım diyorum. İspat edemezseniz size bıraktırmayalım hadi mesleği ama özür dileyin diyorum. Israrla buna cevap yok!

O zaman tartışma bitmiştir. Sevgiyle ve doğru bilgiyle kalın. Dilediğiniz kadar süre verdim. Ama belgeli detaylı ve kanıtlı bilgiler olsun. Ondan sonra da özrünüzü alıp helalleşelim. Köpeklerimi getiren kişi, birçok insanın yakından tanıdığı sevgili Can Paksoy'dur. Bu köpekler biz almadan kulakları çok önce kesilmiştir. Türkiye'nin en kıymetli köpek eğitmenlerinden birisi olan sevgili Ali Yeşilırmak ise bu iki köpeğimi eğitmiş ve bu köpekler bana geldiği ilk günden itibaren bütün bu süreci takip etmişlerdir.

Amaç, insanlara farkındalık yaratmaksa, bunu kimseyi suçlamadan, yanlış bilgiyle kamu önünde hedef göstermeden yapsaydınız, daha kıymetli olurdu. Saygı duyardık. Vakit ayırıp Can Paksoy ile konuşsaydınız, böyle ayıp etmemiş olurdunuz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Sosyal Medya Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

DÜRBÜNLÜ:

Kıvanç yaptığın iş iş değil , , Bu iş dediğini bırak , , insana yakışır iş yap . alnında seccadeye değsin artık. artistlik haramdır

7
26
yanıtYanıtla
zurnalı:

sanane dürbünlü adamın inancından ister alnı secadeye deger ister kilisede mum diker. . haram sevap işlerine sen mi bakıorsun. .

yanıt9
yanıt1
hakikat:

Dürbünlü provakatördür yorumlarına cevap vermeyin , fitne çıkarır hep.

yanıt6
yanıt1
Aynur:

Aynen Hocam

yanıt1
yanıt4
GÜLNİHAL:

AYNEN KATILIYORUM HOCAM

yanıt1
yanıt5
PAŞALI:

DÜRBÜNLÜYE CEVAP YAZANLARDA DÜRBÜNLÜNÜN KENDİSİ. BİRDE DİNDEN İMANDAN BAHSEDER YALANCI HANZO

yanıt4
yanıt1
müftü hoca:

dürbünlü zz ebani lakabı pek sarmadı sanırım simsarlık senin işin allah ıslah etsin seni yine farklı lakaplarla kendi kendine cevaplar yazıyorsun bence sen ruh hastasısın tedavi ol

yanıt5
yanıt0
volkan:

Tamam inanmadım fakat oyunculuğu bıraksan ne olur bırakmasan ne olur zaten oyuncu değilsin bırak canım bırak kimse özlemez seni 1 haftada unutulursun duyan gören de oscar ödüllü bi oyuncu zanneder

8
13
yanıtYanıtla
metin:

Türk kardeş var gözlerini açıp araştırırsan çoook var ama sen belliki trafikte tıkanmışsın her sarı olan metal Altın değildir

yanıt2
yanıt3
Battalgazi:

Bu kırmızı suratlının mesleğidemi varmış

7
12
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title