Haberler

Kıbrıs Zafere Doğru canlı izle! TRT1 Kıbrıs Zafere Doğru 18. bölüm canlı yayın HD izle! Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm full izle

Güncelleme:

Kıbrıs Zafere Doğru canlı izle! Ekranları sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi izlemek isteyen izleyicilerimiz Kıbrıs Zafere Doğru canlı izle! Kıbrıs Zafere Doğru TRT1 canlı izle! Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde neler oldu? Kıbrıs Zafere Doğru full HD canlı izle şeklinde aratıyor. Kıbrıs Zafere Doğru canlı izleme linki haberimizde. Bir Zamanlar Kıbrıs 18. Bölüm fragmanı izle! Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kıbrıs Zafere Doğru 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kıbrıs Zafere Doğru canlı izle! Diziseverlerin merakla beklediği Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi izlemek isteyen izleyiciler, Kıbrıs Zafere Doğru canlı izle, Kıbrıs Zafere Doğru TRT1 canlı izle! Kıbrıs Zafere Doğru son bölümde neler oldu? Kıbrıs Zafere Doğru full HD canlı izle, diye aratıyor. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru canlı izleme linki nedir? İşte haberler.com sayfasında bulabileceğiniz tüm detaylar…

KIRMIZI ODA 18. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Baba olacağını öğrenen Ankaralı, büyük kararı vermek zorundadır. Ya alakadar olduğu tüm meseleleri bir kenara bırakıp ameliyat masasına yatacak ya da çocuğunu göremeden her an ölüm tehlikesiyle yüz yüze yaşamayı sürdürecektir. Bu konu için kanlı küvet katliamında yaşamını yitiren çocukların babası Binbaşı Nihat İlhan'la konuşmaya ondan akıl almaya karar verir. Zor ve duygusal bir görüşme onu beklemektedir. Diğer yanda ise hem Apollon hem de Samson, Kemal'in ve Ankaralı'nın ailelerine eylem yapma peşindedir. Acılar ve kayıplar hem Ankaralı hem de Kemal'i beklemektedir.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU CANLI İZLE!

KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İngiliz karargahında ele geçirilen Bereli'ye, Zifir Petek'in bir sürprizi vardır. Kemal ise bu sürpriz karşılığında Ankaralı'nın yaşadığını silah arkadaşlarına söylemek zorunda kalır. Gerçeklerden habersiz İnci ve Kemal'in arası daha da kötüleşirken Ankaralı'yı hayatının en güzel haberi beklemektedir; baba olacaktır.

Kemal'in ele geçirdiği gizli belgeler sonrası Rauf, adaya gizlice dönüş yolculuğuna hazırlanırken Ankaralı; Apollon'un, Kemal ise kardeşi Stella'nın hamleleri ile tehlike altına girer.

Kıbrıs Zafere Doğru canlı izle! TRT1 Kıbrıs Zafere Doğru 18. bölüm canlı yayın HD izle! Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm full izle

KIBRIS ZAFERE DOĞRU NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi her Cuma 20.00'de TRT 1'de.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU OYUNCULARI KİMLER?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu isimleri yer almaktadır.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU KONUSU NE?

"Kıbrıs Zafere Doğru"nun konusu; Rauf Denktaş, Makaryos tarafından adadan sürgün edilmiş, Kıbrıs'a alınmamaktadır. Denktaş, yanında TMT'nin efsane bayraktarı, komutan Ali Rıza Vuruşkan ile birlikte gizlice deniz yoluyla adaya girer. Diğer tarafta ailesine kavuşmuş olan Kemal Dereli, artık tam anlamıyla mücahit olmaya hazırdır. Gizemli bir törenle TMT yemini eden Kemal ve Derviş, Ankaralı ile gizli görevlerine başlar. Nişanlısı Ayşe'nin Kıbrıs'a geldiğinden haber siz Ankaralı, Mücahit Kemal ve yeni mücahitlerden oluşan ekip ayrılmaz bir operasyon takımıdır. Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır. Onlara katılıp son darbeyi indirecek olan Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ise Türkiye'den gelen 64 savaş jeti ile Rum tarafını bombardımana tutup Türkiye'nin ilk hava şehidi olarak yürekleri dağlayan bir ölümle tarihe kahraman olarak geçecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kıbrıs Zafere Doğru Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title