Haberler

Tekirova'ya Bayram Erken Geldi

Güncelleme:

Antalya Tekirova Belediye Başkan Üras, Tekirova'ya İmar Müjdesini Vekil Hüseyin Samani ziyaretinde Tekirovalılar'la paylaştı.

Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras'ın uzun süredir takip ettiği ve girişimlerde bulunduğu Tekirova imar planı bakanlıkça onaylandı. Tekirova imar planı daha önce askıya çıkarılarak Tekirovalılara duyurulmuş ve itirazlar alınmıştı. İmar planı bu itirazlarla tekrar geri gönderildi ve itirazları değerlendiren Kültür ve Turizm Bakanlığı tüm itirazları redederek imar planını askıdaki şekliyle onayladı. Şimdi sıra 18 uygulamasında… Başkan Yusuf Üras Tekirova imar planının Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylandığının müjdesini AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'nin bölge ziyaretinde Tekirovalılara açıkladı. Onaylanan ve resmiyete kavuşan imar planıyla artık yeşilin ve mavinin buluşma noktası olan Tekirova bölgenin en gözde cazibe ve çekim merkezi olacak.

Kemer bölgesine çeşitli ziyaretlerde bulunmak için gelen AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'ye eşlik eden Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras da bölge halkının talep ve isteklerini Vekil Samani ile birlikte dinledi. Ziyaretler kapsamında Beldibi, Çamyuva gibi Kemer'in çeşitli bölgelerinde halka buluşan Samani'ye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kemer'de AK Partili bir belediye başkanı istediklerinin altını çizen vatandaşlar, Samaniye hizmetlerin aksak ya da hiç gelmediğini belirterek sıkıntılarını ve özlemlerini dile getirdiler.

Tekirova'da Vekil Samaniyi 1000 Vatandaş Karşıladı… Vatandaş ile yakın temas kurulan bu ziyaretlerin son ayağı Yusuf Üras'ın belediye başkanlığını yaptığı Tekirova'da gerçekleştirildi. Kendisini karşılamaya gelen yaklaşık 1000 kişilik bir kalabalık karşısında memnuniyetini gizlemeyen Milletvekili Hüseyin Samani, Tekirovalılara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

İmar Onayının Müjdesini Başkan Üras, Vekil Samani Ziyaretinde Verdi… Vatandaşlar ile birlikte Tekirova Kültür Merkezi Sinema Salonuna geçen Milletvekili Samani ve Başkan Üras salon almayınca küçük Tekirova'nın ne kadar büyük gönlü olduğunu belirtti. Salona gelen Tekirovalı vatandaşlara Başkan Yusuf Üras'ın bir sürprizi vardı. Geçtiğimiz aylarda Tekirova imar projesinin tamamlanıp askıya çıktığı ve itirazları değerlendirerek bakanlığın onayladığı müjdesini Vekil Samani'nin ziyaretinde veren Başkan Üras, Tekirovalılardan büyük alkış aldı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Tekirova'ya erken bir bayram sevinci yaşatan Başkan Üras, " Güzel bölgemizin güzel insanlarının karşına uzun zamandır süre gelen bir soruna son vermenin mutluluğu ile çıkmanın onuru ve keyfini yaşıyorum" dedi. Kemer bölgesinde imar sorununun çok fazla olduğunu belirten Başkan Üras, bölgede gerçek ve kesin anlamda imar sorunun çözen hatta Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca da onaylanan tek bölgenin başkanlığını yaptığı Tekirova olduğunu belirterek " İmar onayı dediğin öyle değil, böyle olur. Bakanlık belgesiyle onayıyla olur. İşte belgemiz, işte onayımız" dedi.

Samani'den Övgü… Başkan Üras'ın Tekirovalılara imar onay müjdesi sonrası Tekirova Kültür Merkezinde söz alan alan ve vatandaşların sorularını cevaplayan AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani "Burada olmanız, buraları doldurmanız çok anlamlı. Karşımda çok büyük ve coşkulu bir kalabalık görüyorum. Gelen tüm Tekirovalı vatandaşlara teşekkür ediyorum. Gün boyu ziyaretlerimiz sırasında duyduğumuz onca sorunun hepsi yerel yöneticileri ilgilendiren sorunlar. Bunları çözmesi gereken belediye başkanları. Ancak sorunu çözemeyince 'bu sorununuzu hükümet çözecek' deyip üzerlerinden atıyorlar. Muhalefet bunu yapıyor. Ben hiçbir AK Partili belediyeden böyle bir şey görmedim, duymadım. Bugün Tekirova'nızın imar sorunu da ortadan kalktı. Bu bölge için büyük bir artı. Böylece Tekirova daha da değerli daha da pirim yapan bir bölge olacak" dedi.

Üras'tan Teşekkür… Böylesi bir günü sabırla bekleyen Tekirovalılara teşekkür eden Başkan Üras, imar onayının çıkmasında emeği geçenleri de unutmayarak onların da bu onayda büyük katkıları olduğunu belirtti. Üras: "Biz eser üretme adına işler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Tekirova Belediyesi ve GATAB olarak hizmet sınırlarının çok ötesinde bir çalışma performansını, hep birlikte ortaya koymanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. İlkleri yaşayan Tekirova'ya ve Tekirova insanına Kültür Bakanlığı onaylı imar planı sunmak çok kıymetli. Bu kıymette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü biz; çalışanlarımızla, halkımızla çok güzel bir takımız. Çok güzel çalışan, gayret ortaya koyan, işlerini sıkı takip eden, bunun neticesinde milletine, memleketine hizmet olarak geri dönüştürmesini bilmiş ve çalışmalarını yüzünün akıyla sürdüren bir belediye ve birliğiz. Biz Tekirova için, Kemer için, Antalya için, insanımız için çalışıyor, güzel hizmetler üretmeye gayret ediyoruz." Sinema salonunda geçen hoş sohbetin ve sürprizin ardından Tekirova esnafı ve pazar esnafı AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, AK Parti il yönetimi ve ilçe yönetimi, bölge vatandaşı ile ziyaret edilerek program sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Samani Yusuf Üras Tekirova Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title