Haberler

İnşaattan düşen işçiyi kurtarmaya gelen ambulansa saldırdılar! Sonu hiç iyi bitmedi

Güncelleme:

Elazığ'da 42 yaşındaki bir işçinin inşaattan düşerek ağır yaralanması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak olay yerine ulaştıklarında geç geldikleri iddiasıyla çevredekilerin saldırısına uğrayan sağlık ekipleri, bir süre yaralıya müdahale edemedi. Araya vatandaşların girmesiyle birlikte sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdılar ancak talihsiz işçi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığ'da inşaat işçisi Naim Demir (42), çalıştığı inşaattan zemine düştü. Ağır yaralanan Demir için haber verilmesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

"GEÇ GELDİLER" DİYE SALDIRDILAR

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, işçi yerde yardım beklerken diğer inşaat işçileri tarafından geç geldikleri iddiasıyla saldırıya uğradı.

İnşaattan düşen kişi için gelen sağlık ekibi saldırıya uğradı, hastaneye 'geç' kaldırılan işçi öldü

BİR SÜRE MÜDAHALE EDİLEMEDİ

Sağlık görevlileri saldırı nedeniyle bir süre Demir'e müdahale edemedi. Araya vatandaşların girmesiyle birlikte ekipler, ağır yaralanan Demir'e müdahale edip ambulansa taşıdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Fırat Üniversitesi Hastanesi Acil servise kaldırılan Demir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 çocuk babası Naim Demir'in cenazesi yapılacak olan otopsinin ardından memleketi Bingöl'ün Genç ilçesinde defnedilecek.

İnşaattan düşen kişi için gelen sağlık ekibi saldırıya uğradı, hastaneye 'geç' kaldırılan işçi öldü

İnşaattan düşen kişi için gelen sağlık ekibi saldırıya uğradı, hastaneye 'geç' kaldırılan işçi öldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (13)

HALİS ER:

Ambulansa saldıranlar 2.derece cinayetten ceza almalı

169
19
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Allah rahmet eylesin de ambulans yerine insaatin sahibinden hesap sormanız gerekmiyormu Avrupa'da kendi atlamiyorsa düşme şansı yoktur iskele sağlam kurulur

133
5
yanıtYanıtla
Apex LegendsTR:

Görevli memura Görevini Yaptırmayan Akıl Hastaları belirlenip Adalet önünde hesap vermeli Saniyenin bile önemi olduğu Yerde Sağlık çalışanına engel Olmak Direk adam öldürmeye teşebbüs etmek gibi bişey

50
2
yanıtYanıtla
Pataküt :

İnsanlar o anda bir suçlu arıyorlar kendi suçlarını hatalarını kamufle etmek için Allah rahmet eylesin iş güvenliği önemli

44
0
yanıtYanıtla
EVO20 :

Ambulansa saldıranlar ölüme sebebiyet vermekten yargılanmalı o beyinsizler olmasa belki kurtulacaktı oksijen israfı cahiller!

41
2
yanıtYanıtla
özgün özen :

Bu nasıl bir cahillik ya..

39
4
yanıtYanıtla
Demir Acer :

gomun gitsin bunlara iyilik yaramiyor

19
23
yanıtYanıtla
Suat GÖNÜLTAŞ:

SEN NEDEN YAŞIYORSUN, ÖLEN ALINTERİYLE ÇALIŞAN KİŞİ, SEN NE İŞ YAPIYORSUN. SENİN GİBİLER VARKEN.

yanıt0
yanıt0
Lokum Ceto :

ölüme sebebiyetten yargilanmalilar buyuk cezalar almalilar ..Avrupada misal Alamanya da bu olay yasanssa vallahi kan alirlar yedi sulalene mevlut okuturlar .

37
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen almanyada itfaiye aracinin gecisini önleyecek sekilde aracini park edenlere cankurtarana engel olana yol vermeyene pesine takilarak acilan yoldan faydalananlara agir cezalar vardir

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title