Haberler

Annesinin kafasını kesip önce balkondan insanlara gösterdi, sonra aşağı fırlattı

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen bir şahıs, annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra kestiği kafasını balkondan insanlara gösterdi ve aşağı attı. Kan donduran cinayet sonrası evi de yakan şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Bağcılar'da Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak'ta uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali S., henüz bilinmeyen nedenle annesiyle tartıştı.

ANNESİNİN KAFASINI KESİP BALKONDAN AŞAĞI ATTI

Bıçakla annesini öldürüp, kestiği kafasını balkondan sokağa atan Ali S., ardından evi ateşe verdi. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli kendisini yanan eve kilitledi.

Annesinin kafasını kesip önce balkondan insanlara gösterdi, sonra aşağı fırlattı

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girip yaralı olarak kurtardıkları şüpheliyi gözaltına aldı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, polisin olaya ilişkin çalışması sürüyor.

"ATMADAN ÖNCE KAFAYI İNSANLARA GÖSTERMİŞ"

Mahalle sakini Mesut Usta, "Madde bağımlısı olduğunu biliyoruz. Annesini kafasını kestiğini öğrendik. Nedeni hakkında bir fikrimiz yok. Cinayetten sonra evi de yakmış. Balkona çıkıp annesinin kafasını insanlara gösterip, sokağa fırlatmış. Yoldan geçen bir motokuryenin önüne düşmüş. Evi terk etmemiş, polis de orada gözaltına almış" dedi.

Annesinin kafasını kesip önce balkondan insanlara gösterdi, sonra aşağı fırlattıAli S

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Bağcılar'da Ali S.'nin, annesi Hava S.'yi bıçakla öldürüp, kestiği kafasını balkonda sokağa attığı olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Kasten Öldürme suçu ile ilgili, Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalarda; saat: 16.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, H.S.(58) isimli kadın şahsın, A.S.(26) isimli şahıs tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş, olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan kontrolde; H.S. isimli kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon kısmında A.S. isimli şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır. Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir" denildi.

Annesinin kafasını kesip önce balkondan insanlara gösterdi, sonra aşağı fırlattı

Annesinin kafasını kesip önce balkondan insanlara gösterdi, sonra aşağı fırlattıAli S

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Çakmak Mahallesi Haberler

500

Yorumlar (25)

Nazlı Muhip:

Vurun bunu Allah belasını versin gebersin

1007
17
yanıtYanıtla
hakan gardas :

Polis şahsı vursaydı haber tamam olurdu

874
29
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Nerdesin Adalet, nerdesin Hukuk, nerdesin vijdan

94
14
yanıtYanıtla
Emin Bulut:

HZ. ÖMER R. A. İLE BIRLIKTE TOPRAĞIN ALTINA GÖMÜLDÜ.

yanıt52
yanıt7
Fatih Ateş:

Tamamen polisin sorumsuzluğu olan bir durum malasef , Bağcılar ilçe emniyet acil bir şekilde soruşturma acılması gerekiyor. Ruh ve Sinir hastalıklarından firar etmiş bir kişi nasıl oluyorda evinde bulunamıyor cok acı bir durum gerçekten

67
10
yanıtYanıtla
Mustafa Şahiner:

Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin. kalbinde Allah korkusu anne baba sevgisi ve merhamet taşıyan evlatlar versin. ??

52
0
yanıtYanıtla
Emin Bulut:

AMİN YA RABBIM

yanıt10
yanıt0
Murat Vural:

Tüm uyuşturucu satıcıları dağdaki teröristlerle aynıdır . Görüldükleri yerde öldürülmesi gerekir . Yokmu Türkiye'de gençleri Allah için koruyacak bunları tamamen yok edecek duyarlı vatansever insanlar !!!

14
2
yanıtYanıtla
Fatih Güler:

Annesine bunu yapan canavara yaşam hakkı tanımak yaşayan insanların hakkını almaktır. İdam suça ve kişiye uygulanırsa adalettir nokta

13
0
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Bunu direkt asacaksin adalet o zaman yerine gelir

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title